26 / 07 / 2024

Fettah Çavdar

Fettah Çavdar

Öse İnşaat Emlak Peyzaj İthalat İhracat Limited Şirketi, Fettah Çavdar tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 19 Haziran'da kuruldu

Toprak Mahsulleri Ofisi tek tek açıkladı! Buğday, arpa, çavdar, mısır fiyatları belli oldu! Çiftçiler dikkat!

Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından buğday, arpa, çavdar, yulaf, tritikale ve mısır satış fiyatlarını tek tek açıkladı. İşte o açıklama...

Nilurizm Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nilurizm Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Alperen Çavdar tarafından kuruldu.

Çvr Hafriyat Peyzaj Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çvr Hafriyat Peyzaj Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Çavdar tarafından kuruldu.

Çavdarlar İş Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çavdarlar İş Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuri Çavdar tarafından kuruldu.

Akfen GYO, Fettah Tamince'nin Tersane İstanbul'daki Rixos otelini mi alıyor? 

Hamdi Akın’ın sahibi olduğu Akfen GYO, Tersane İstanbul'daki yeni otel yatırımını resmen açıkladı. Akfen GYO, Fettah Tamince'nin Tersane İstanbul'daki Rixos otelini mi alıyor? İşte detaylar...

Çiftçilere müjde: Buğday, arpa, çavdar, yulaf ve tritikale için ne kadar mazot gübre desteği verilecek?

Çiftçilere bu sene için ödenecek tarımsal destekleme ödemeleri tek tek açıklandı. Peki buğday, arpa, çavdar, yulaf ve tritikale için ne kadar mazot gübre desteği verilecek? İşte o rakamlar..

Çiftçilerden mesaj! 'Destekler artsın, ödemeler nakit yapılsın'

Çiftçiler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ve ekimde ödenmesi öngörülen bu yılın buğday, arpa, yulaf, çavdar ve çeltik için verilecek 11,5 milyar TL değerindeki mazot gübre desteğinin nakit ödenmesini, desteklemenin günün girdi maliyetlerine göre artırılması istiyor.

TMO hububat fiyatlarını güncelledi? İşte 13 Mayıs 2023 hububat fiyat listesi

Buğday ücretlerine bir güncelleme daha yapıldı. Güncellemenin akabinde TMO buğday, çavdar, tritikale ve yulaf ücretleri tespit edildi. İşte 13 Mayıs'tan itibaren geçerli olan buğday, çavdar, tritikale ve yulaf ücretleri.

TMO, Mayıs ayı hububat satışlarına başlıyor! Buğday, arpa, mısır fiyatları şu an ne kadar? Borsa borsa yeni fiyatlar! 

TMO, Mayıs ayı hububat satışlarına resmen başlıyor. Bu kapsamda buğday, çavdar, tritikale, yulaf ve mısır satılacak. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları şu an ne kadar? Borsa borsa yeni fiyatlar! İşte 8 Mayıs 2023 fiyat listesi...

İstanbul Vl Prefabrik Yapı Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Vl Prefabrik Yapı Merkezi Limited Şirketi Pendik'te Halit ÇAkar ve Yusuf Çavdar ortaklığında kuruldu.

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince'den yeni şirket!

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince yeni şirket kurdu. Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile kuruldu. İşte ayrıntılar...

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince ortaklığında kuruldu.

Formetech Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Formetech Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Çavdar tarafından kuruldu.

Fettah Çavdar Haberi

Fettah Çavdar

Öse İnşaat Emlak Peyzaj İthalat İhracat Limited Şirketi, Fettah Çavdar tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 19 Haziran'da kuruldu. Öse İnşaat Emlak Peyzaj İthalat İhracat Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Öse İnşaat Emlak Peyzaj İthalat İhracat Limited Şirketi adres: Silivri, Alibey Mahallesi, Aziz Sokak, Gülsor İş Merkezi,...