10 / 05 / 2024

Fevzi Gümrükçüoğlu açıklama

Fevzi Gümrükçüoğlu açıklama

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, cok daha büyük projelere ve çalışmalara imza atacaklarını belirterek, Türkiye Cumhuriyetimin 100. kuruluş yılı olan 2023'e kadar 'Dünyanın Yaşanılabilir İlk 10 Kenti' arasına girmek için çalışacaklarını söyledi.

Tuzla'daki rezerv yapı alanına gümrük binası inşa edilecek! 712 bin 436 metrekarelik arazide imar planı değişti!

Depremi bekleyen İstanbul’da riskli yapıların dönüştürülmesi amacıyla daha önce rezerv yapı alanı ilan edilen Tuzla’daki dev arazide, Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve diğer hizmet birimleri için yeni hizmet binası inşa edilmesine karar verildi. İşte o imar planı değişikliği ile ilgili detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş AB üyeliği ve Gümrük Birliği açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya ve Ukrayna savaşı sonrası dünyada yeniden hassaslaşan dengeleri yakından ilgilendiren çok önemli bir çıkış yaptı. Erdoğan, Avrupa Birliği'ne üyelik faslı ve Gümrük Birliği'yle ilgili 'Süratle yeni fasıl açılmasını ve Gümrük Birliği güncellemesi bekliyoruz' dedi.

Trabzon Balık Hali ihalesi 21 Şubat'ta!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Balık Halinin yapım ihalesinin 21 Şubat'ta gerçekleştirileceğini açıkladı.

Trabzon'a 53 bin 500 metre imar yolu yapıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’a 5 yılda 53 bin 600 metre imar yolu yapıldığını açıkladı.

Sümela Manastırı teleferik ihalesi 19 Şubat'ta!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Sümela Manastırı Teleferik Projesi'nde yapım ihalesinin Şubat ayında gerçekleştirileceğini açıkladı. 

Trabzon Büyükşehir'in 2019 bütçesi 711 milyon TL!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında yapılan Belediye Meclisi oturumunda Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 bütçesi konuşuldu.

Trabzon'a hafif raylı sistem müjdesi!

Trabzon yatırımlarına hız kesmeden devam eden belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kentehafif raylı sistem müjdesi verdi.

Trabzon Fatih Parkı yeniden düzenlenecek!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Meydan Parkı'nın üçüncü etabına en kısa zamanda başlayacağını açıkladı. 

Trabzon katlı otopark projesi için 25 milyon TL'lik kamulaştırma!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada “Böylesi dev projelerle Trabzon’umuzu dünyanın sayılı şehirlerinden biri haline getirmek yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu.

Çal Mağarası’nda modernizasyon çalışmaları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada “Çalışmalarımız tamamlandığında Çal Mağarası oldukça modern bir yapıya kavuşmuş olacaktır” dedi.

Sümela Manastırı teleferik projesi ihaleye hazır!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Sümela Manastırı'na yapılacak teleferiğe ilişkin açıklamada bulundu. Gümrükçüoğlu, "Türkiye'nin en önemli teleferik hattını ihaleye çıkarmaya hazırlanıyoruz" diye konuştu.

Trabzon Gülcemal projesi 3 etapta tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşlarla buluştu. Gümrükçüoğlu, sahil dolgu alanında inşa edilecek olan Gülcemal projesinden bahsetti.

Trabzon Pazarkapı dönüşüm projesi kapsamında 42 milyon lira ödendi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Pazarkapı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahiplerine 42 milyon 357 bin lira ödeme yapıldığını açıkladı. 

Fevzi Gümrükçüoğlu açıklama Haberi

Fevzi Gümrükçüoğlu açıklama


Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, cok daha büyük projelere ve çalışmalara imza atacaklarını belirterek, Türkiye Cumhuriyetimin 100. kuruluş yılı olan 2023'e kadar 'Dünyanın Yaşanılabilir İlk 10 Kenti' arasına girmek için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi. 


Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, seçim öncesi vaatleri olan '61 proje' dışında yeni projeler de yaparak hizmete sunduklarını belirterek belediye bütçesi ile 163 trilyonluk yatırım yaptıklarını kaydetti. 

Kararlılıkla çalışıyoruz Gümrükçüoğlu, "Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Trabzonlu hemşerilerimiz, 'Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz' anlayışını her zaman yaşamış ve yaşatmıştır. Bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kulandı. 

50 yıllık su sorunu bitti Gümrükçüoğlu, Trabzon'un kabuğunu kırdığını ve büyük adımlar attığını herkes görecek" dedi. 


'Artık kabuğumuzu kırdık' Başkan Gümrükçüoğlu çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi: "Türkiye'nin tek hat üzerinde...