30 / 04 / 2024

Feza Ökten koca kim

Feza Ökten koca kim

The Architecture Community tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen International Architecture Awards'tan Elips Tasarım Mimarlık'a dört ödül verildi. 

Depremler konut sektörünü kökten değiştirdi! Kentsel dönüşüm hız kazandı!

6 Şubat Kahramanmaraş depremleri konut sektörünü kökten değiştirdi. Depremler, özellikle kentsel dönüşümün önemini bir kez daha gözler önüne serdi. 

Feza Seyahat Turizm Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Feza Seyahat Turizm Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahöet Akdemir tarafından kuruldu.

Şehir hastanelerinde kira garantisi dışında başka garanti var mı? Bakan Koca tek tek açıkladı! 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şehir hastanelerinde kira garantisi dışında başka garanti olup olmadığını açıkladı. İşte detaylar...

Sağlık Bakanı Koca'dan son dakika açıklaması: Deprem bölgesindeki acil durum hastaneleri için net tarih verdi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca deprem bölgesindeki 10 acil durum hastanelerini Mart 2024 tarihi itibarıyla vatandaşların hizmetine sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Rapor ve reçete için artık hastaneye gitmeye gerek kalmayacak! Sağlık Bakanı Koca yeni sistemi açıkladı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık sistemine yönelik yeni düzenlemeleri açıkladı. Koca, 'reçete' ve 'rapor' için vatandaşların hastanelere gitmesine gerek kalmayacak.

Ölünceye kadar bakma sözleşmesi nedir? Öldükten sonra miras kime kalır?

Türk Borçlar Kanunu’nda yer alan 611. Maddede ölünceye kadar bakma sözleşmesi yer alır.  Bu sözleşme, bakım alacaklısı ve bakım borçlusu arasında yapılır. Öldükten sonra mirasın ise kime kalacağı merak edilir. İşte ölünceye kadar bakma sözleşmesi ile ilgili önemli detaylar…

Assos Pırlanta'da babalar günü kampanyası başladı! Altın yüzükten, tesbihe kadar... Net yüzde 40 indirim fırsatı! 

Assos Pırlanta'da babalar gününe özel altın yüzükten tesbihe kadar yüzde 40 indirim kampanyası başladı. İşte Assos Pırlanta babalar gününe özel fiyat listesi...

Yeniden Sağlık Bakanı seçilen Fahrettin Koca kimdir? Fahrettin Koca kaç yaşında, nereli?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sağlık Bakanı olarak Fahrettin Koca'yı yeniden görevlendirdi. Peki, Fahrettin Koca kimdir? İşte detaylar...

Bakan Koca resmen açıkladı! Deprem bölgesindeki 10 şehirde devlet hizmet süreleri yüzde 15 kısaltıldı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından deprem bölgesindeki 10 şehirde devlet hizmet sürelerinin yüzde 15 kısaltıldığı açıklandı. İşte Bakan Koca'nın o son dakika açıklamaları...

Bakan Fahrettin Koca duyurdu! Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 yeni personel alacak!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada 42 bin 500 yeni personel istihdamı için alım süreçlerinin başlatıldığını dile getirdi.

Feza Park Villaları satışta! Teslimler 6 ay sonra! İşte Feza Park Villaları fiyat listesi

Damga yapı tarafından hayata geçirilen Feza Park Villaları Büyükçekmece'de 30 bin metre kare üzerine 22 adet villa olarak inşa ediliyor. Feyza Park Villaları satışa çıktı. Teslimler 6 ay sonra! İşte Feza Park Villaları fiyat listesi.

Bakan Koca açıkladı! 12 bin 700 atama yapılacak!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı. Koca 12 bin 700 atama yapılacağını duyurdu. İşte detaylar!

Sağlık Bakanı Koca açıkladı… İşte Çapa ve Cerrahpaşa hastanelerinin yeni adresleri!

Deprem riski taşıdıkları için taşınması kararı alınan Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi ve Cerrahpaşa Hastanesinin yeni adreslerini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. İki hastanenin taşınacağı yeni adresleri neresi olacak?

Feza Ökten koca kim Haberi

Feza Ökten koca kim

Amerika merkezli The Architecture Community tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen; mimarlık, iç mimarlık, ürün tasarımı ve grafik tasarım ana kategorilerinde projelerin ödüllendirildiği International Architecture Awards'ta Elips Tasarım Mimarlık dört ödülün sahibi oldu. Elips Tasarım Mimarlık, “Wilo Pompa Merkez Ofis Dinlenme Alanı, Nevzat Demir Tesisi, Çatı Katı Loft” projeleri ve “Line Lighting” ürün tasarımı ile dört ayrı ödülü kazandı.


Elips Tasarım Mimarlık, International Architecture Awards’ın “Corporate Interior” kategorisinde “Wilo Pompa Merkez Ofis Dinlenme Alanı” ile birincilik, “Nevzat Demir Tesisi” ile ikincilik ödülü kazanan Elips Tasarım Mimarlık, “Residential Interior” kategorisinde “Çatı Katı Loft” projesiyle ikinciliğin ve “Product Design” kategorisinde “Line Lighting” ile üçüncülüğün sahibi oldu.

“Corporate Interior” kategorisinde birincilik ile ödüllendirilen Wilo Pompa Merkez Ofis Dinlenme Alanı, Wilo Pompa Tuzla Merkez...