12 / 05 / 2024

feza proje kayseri

feza proje kayseri

Ofis mobilyaları alanında alanının önemli markaları arasında gösterilen Nurus, Feza Proje aracılığıyla Kayseri’ye geldi. Feza Proje-Nurus Mağaza sahibi Özkan Karabulut, firmaları aracılığıyla Nurus’un iç pazardaki büyümesini destekleyeceklerini söyledi...

TOKİ'den 599.4 milyon TL'lik dev proje! Kayseri Kocasinan'a 618 adet yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yeni sosyal konut projesi kapsamında Kayseri ilinde 618 adet konut inşa edecek. TOKİ projenin maliyetini 599 milyon 4 bin 898 TL olarak açıkladı. 

TOKİ Kayseri projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kayseri projesi 8 Kasım tarihinde ihaleye çıkıyor. Projede 190 konut yer alıyor.

TOKİ Kayseri projesiyle 190 konutluk yeni proje geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri projesinde 190 konut yer alacak. İncesu ilçesinde yükselecek olan projenin ihalesi 8 Kasım'da yapılacak.

TOKİ'den Kayseri'ye 190 konutluk yeni proje müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri projesinin ihalesini 8 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Kayseri projesi için düğmeye bastı! Kocasinan'a 618 konutluk dev proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Kocasinan'da 618 konutluk dev proje inşa edecek. Kocasinan TOKİ projesi 599 milyon 4 bin 898 TL'ye mal olacak.

Kayseri TOKİ projesi yarın ihaleye çıkıyor!  618 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor. Kayseri TOKİ projesinde 618 konut yer alıyor.

TOKİ Kayseri projesinde son dakika! 194 konutluk yeni proje için tarih belli oldu! Kaçırmayın!

TOKİ Kayseri projesinde son dakika... 194 konutluk yeni proje için tarih belli oldu... Kaçırmayın...

TOKİ Kayseri projesi için tarih belli oldu! 194 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kayseri'de inşa edilecek olan yeni proje için tarih belli oldu. 194 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ’den Hatay ve Kayseri’de 899 konut!

Dar gelirli vatandaşları bir hayli heyecanlandıran iki proje hayata geçiyor. TOKİ, Hatay Antakya’da ve Kayseri Melikgazi’de büyük iki projeye imza atıyor. İşte detaylar…

Ankara-Kayseri YHT projesinin sözleşmesi haftaya imzalanacak!

Ankara-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Proje çalışmalarının bitirildiğine dikkat çeken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, “Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan kredi onayı alındı ve müjde veriyorum ihalesi yapıldı. Haftaya sözleşme imzalanacak” diye konuştu. 

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm Ocak'ta başlıyor!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesi için toplantılar başladı. Proje dahilinde çalışmaların Ocak'ta başlayacağı açıklandı. 

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm projesinde eski binalar yıkılıyor!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Uğurevler Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binalar ortadan kaldırılıyor.

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31614 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Kayseri Melikgazi'de yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

feza proje kayseri Haberi

feza proje kayseri


Ofis mobilyaları alanında alanının önemli markaları arasında gösterilen Nurus, Feza Proje aracılığıyla Kayseri’ye de geldi. Feza Proje-Nurus Mağaza sahibi Özkan Karabulut, firmaları aracılığıyla Nurus’un iç pazardaki büyümesini destekleyeceklerini söyledi. Karabulut, Nurus’un, Belçika’dan Hindistan’a uzanan bir coğrafyada, 30 ülke ve 100’ün üzerinde satış noktasında Türk ofis tasarım kültürünü dünya ile paylaştığının altını çizdi. Firmanın 2000 yılından beri ‘Motivasyon Tasarımı’ sloganıyla imalat yaptığını anlatan Karabulut, “İş hayatında motivasyonun çok önemli olduğunun farkındayız. Bu yüzden ofislerin bir sosyalleşme ve iletişim noktası olarak yeniden kurgulandığı, içinde daha çok vakit geçirme arzusu uyandıran, akıllı ve pratik, sıra dışı çalışma alanları oluşturmaya özen gösteriyoruz” dedi.


Nurus’un Türkiye’deki 9’uncu ve en büyük mağazasını Cumhuriyet Meydanı’nda  açtıklarını dile getiren Özkan Karabulut, “Bin 200 metrekarelik alanı ve donanımlı teknik...