29 / 04 / 2024

fi yapının sahibi fikret inan

fi yapının sahibi fikret inan

Dün yapılan Akfa Holding merkezli operasyon kapsamında önemli bir isim daha gözaltına alındı. Gözaltı listesinde adı bulunan Fi Yapı'nın sahibi Fikret İnan da gözaltına alındı.

Bazı insanları ne yaparsanız yapın ev sahibi yapamazsınız! Peki bunun bedelini kim öder?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabı X'ten 'Bazı insanları ne yaparsanız yapın ev sahibi yapamazsınız!' diyerek bunun bedelini kimlerin ödediğini açıkladı. İşte o paylaşım...

Fi Yapı'dan ev alanlara KDV'li yeni fatura şoku!

Fi Yapı, yaşanan kayyum sürecinden sonra şirketi yeniden devralınca mağdurlara da yeni fatura çıkardı. Fi Yapı'nın ayrıca KDV farkı da istediği de öne sürüldü...

Mardin'de çöken kaçak yapının sahibi tutuklandı!

 Mardin'in merkez Artuklu ilçesinde çökmesi sonucu bir işçinin hayatını kaybettiği  inşaat halindeki yapının sahibi tutuklandı.

Fi Yapı mağdurlarının beklediği müjde geldi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Fi Yapı mağdurlarının beklediği müjdeyi verdi. İşte Gülal'ın Fi Yapı ile ilgili o açıklamaları...

ANT Yapı'ya ''Sektörüne İlham Veren Kurum Ödülü'nün sahibi oldu!

Uluslararası alanda en çok iş yapan 100 müteahhitten biri olan Ant Yapı, Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından gerçekleştirilen 11. KSS Zirvesi’nde, “Sektörüne İlham Veren Kurum” ödülünün sahibi oldu.

Muhiddin Gülal: Dumankaya ve Fi Yapı'nın 8 bin mağduru var!

TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, TMSF'nin çalışmaları ve hedefleriyle ilgili konuştu. Gülal, ''Dumankaya ve Fi Yapı'da 8 bine yakın mağdur söz konusu. Bu mağduriyetleri giderme konusunda da çalışıyoruz'' dedi.

Antalya'da 105 kaçak yapının Yapı Kayıt Belgesi iptal edildi!

Antalya'da müfettişler, özellikle denize yakın hazine arazilerinde hak sahibi olmak için 1 Ocak 2018 sonrasında yapıldığı tespit edilen 105 kaçak yapının Yapı Kayıt Belgesi'ni iptal etti. 

Fi Yapı mağdurlarından TMSF binası önünde eylem!

Sıcak bir yuva hayali kurarak aldıkları evlerine kavuşamayan Fi Yapı mağdurları Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Şişli binası önünde eylem yaptı.

Sütlüce’de yıkılan binanın sahibi Arda Turan'a dava açacak!

Sütlüce’de temel kazısı sonucunda çöken binanı sahibi Mesut Ertürk, kazı yapılan arsanın sahibi Arda Turan’a sitem ederek, ''Arda aramazsa dava açacağız'' dedi.

Dumankaya ve Fi Yapı satılacak mı?

TMSF Başkanı Gülal, gayrimenkul şirketlerinden Dumankaya ve Fi Yapı'nın satışının da masada olduğunu açıkladı. Gülal, "Uluslararası firmayla görüşme halindeyiz. Onlar bitmemiş inşaatları tamamlayarak mağduriyetleri giderecek. Satışı da henüz taslak halinde" dedi.

Fi Yapı mağdurları 7 yıldır bekledikleri konutlarını istiyor!

Fi Yapı mağdurları 7 yıldır evlerini almak için mücadele ediyor. Mağdur grup sesini duyurmak için basın açıklaması yaparak Cumhurbaşkanı'ndan yardım istedi.

Fi Yapı asansör kazasının bilirkişi raporu tamamlandı!

İstanbul Esenyurt’ta Fi Yapı inşaat şirketine ait şantiyede yaşanan asansör kazasının bilirkişi raporuna göre iş güvenlik uzmanları, ‘Bir kaza geliyor’ diye 4 kez şirketi uyardı. Ama inşaat sürdü ve o asansör düştü. 3 işçi de feci şekilde can verdi!

Fi Yapı Kırıkkale mağdurları dernekleşiyor!

Türkiye’nin bazı bölgelerinde olduğu gibi Kırıkkale’de de konut yaparak hak sahiplerini mağdur eden Fi Yapı’nın çok sayıda konutu hak sahiplerine teslim edilmeyi bekliyor. Kırıkkale’de de bulunan hak sahipleri, hukuki mücadelesini dernekleşme yolunda ilerletecek.

fi yapının sahibi fikret inan Haberi

fi yapının sahibi fikret inan

Dün yapılan Akfa Holding merkezli operasyon kapsamında önemli bir isim daha gözaltına alındı. Gözaltı listesinde adı bulunan Fi Yapı'nın sahibi Fikret İnan da gözaltına alındı.


İstanbul Mali Polisi dün çok sayıda adrese yönelik operasyon yaptı. 120 kişi hakkında gözaltı kararı bulunurken, 97 kişi gözaltına alınmıştı. Fetullahçı Terör Örgütü’ne  mali destek sağladıkları iddiası ile Akfa Holding'in sahibi Fatih Aktaş ile A101 marketlerinin sahibi Turgut Aydın da gözaltına alınmıştı.


İddiaya göre Akfa Holding tarafından 2011-2015 yıllarında toplanan 40 milyon dolar “himmet” parasının Bank Asya üzerinden ABD merkezli okullara ve derneklere usulsüz olarak aktarıldığı belirlendi. Akfa Holding’de ekipler tarafından yapılan aramada 6 adet 1 dolar, hisse senetleri, Bank Asya çekleri, yurtdışındaki FETÖ bağlantılı derneklere yapılan bağış makbuzları ele geçirildi.


Edinilen bilgiye göre gözaltı listesinde adı...