04 / 07 / 2024

FİBA Grubu milli dayanışma kampanyası

FİBA Grubu milli dayanışma kampanyası

FİBA Grubu, yeni tip koronavirüs (kovid-19) salgınıyla mücadele ve kamu yararına yönelik destek çalışmalar kapsamında 12 milyon TL'lik destek verdi.

Şişli'deki 3 hazine arazisi için karar çıktı: İmar planları değişiyor! 

İBB Meclisi’nde Şişli’de bulunan hazine arazilerini park ve yeşil alana çeviren plan değişikliklerine karşı Çevre Bakanlığı’na bağlı Milli Emlak tarafından açılan davaları mahkeme reddetti. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan iki şehirde ucuz arazi fırsatı! Fiyatlar 10 bin TL'den başlıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Amasya ve Kırıkkale'de 10 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi satacak. KDV'den muaf arazilerin satış ihaleleri bu ay yapılacak.

Milli Emlak'tan iki ilde 9 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kırıkkale ve Amasya'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış fiyatları 9 bin 500 TL'den başlıyor. 

Ev sahibi-kiracı tartışması bitmiyor: Konya'da 84 yaşındaki vakıf başkanına kira dayağı!

Konya'da kira meselesi sebebiyle tartıştıkları kişiyi takip edip darbettiği öne sürülen 3 zanlı tutuklandığı belirtildi. İşte ayrıntılar..

Milli Emlak'tan 3 şehirde Temmuz 2024 fırsatı! 35 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsa ve araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kütahya, Amasya ve Konya'da yer alan arsa ile arazileri 35 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Satış ihaleleri Temmuz ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Ankara ve 2 şehirde daha 40 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Balıkesir ve Çanakkale'de yer alan arazileri 40 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arazilerin satış ihaleleri Haziran ve Temmuz'da yapılacak.

Milli Emlak 3 ildeki arsa ve arazileri yüzde 20 indirimle satıyor! 55 bin 750 TL'den başlayan fiyatlarla... 

Milli Emlak, Sinop, Adana ve Trabzon'daki 24 adet arsa ve araziyi 55 bin 750 TL'den başlayan fiyatlarla ve yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki 3 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte detaylar... 

Milli Emlak'tan üç şehirde yüzde 20 indirimle arsa ve arazi fırsatı! 10 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü üç şehirde yer alan arsa ile arazileri 10 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Satış ihaleleri 26 Haziran ve 16 Temmuz'da yapılacak.

Milli Emlak 3 ildeki 11 adet arsa ve araziyi 19 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! Yüzde 20 indirim fırsatı!

Milli Emlak, Kastamonu, Zonguldak ve Kayseri illerinde yer alan 11 adet arsa ve araziyi 19 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan 40 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Artvin'de yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış bedelleri 40 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan son dakika Haziran fırsatı! 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den de muaf arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Artvin, Konya ve Malatya'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arazilerin muhammen bedelleri 4 bin TL'den başlıyor.

İnşaat sektörü 2024'ün 2. çeyreğine zayıf başladı!

Hazır Beton Endeksi'nin merakla beklenen 2024 Nisan Ayı Raporu’na göre, bu yılın Şubat ve Mart aylarında pozitif tarafta tutunan Faaliyet Endeksi Nisan'da eşik değerin altına geriledi.

Milli Emlak'tan 3 şehirde Haziran 2024 fırsatı! 92 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf araziler...

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Balıkesir ve Amasya'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış fiyatları 92 bin TL'den başlıyor.

FİBA Grubu milli dayanışma kampanyası Haberi

FİBA Grubu milli dayanışma kampanyası

Yeni tip koronavirüs (kovid-19) salgınıyla mücadele ve kamu yararına yönelik destek çalışmalarına şimdiye kadar 5,5 milyon lira katkı sağlayan FİBA Grubu, söz konusu tutarı bundan sonraki maddi ve ayni desteklerle 12 milyon TL'ye çıkaracak.

FİBA Grubu tarafından yapılan açıklamada, grup şirketlerinin faaliyet gösterdikleri alanlardaki uzmanlıklarının ve imkanlarınlarının sağlık personeli için harekete geçirildiği belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yapılan açıklamada, Fiba Perakende'nin uzun nöbet dönemlerinde kıyafet desteği, Fiba Faktoring'in koruyucu sağlık ekipmanı, Gelecek Varlık'ın tıbbi cihaz, Swissotel The Bosphorus'un konaklama ve yemek, Özyeğin Üniversitesi'nin ise siperli maske üretimi desteği verdiği bildirildi.

Fibabanka, Fiba Emeklilik, Fiba Faktoring ve Fina Enerji'nin katkılarıyla Milli Dayanışma Kampanyası'na 5 milyon TL bağışlandığı bildirilen açıklamada, bugüne kadar gerçekleşen katkıları 5,5 milyon liraya ulaşan FİBA Grubu'nun, koronavirüs salgınıyla mücadeleye maddi ve ayni desteklerle birlikte...