03 / 05 / 2024

fibabanka denizli şube

fibabanka denizli şube

Fibabanka Anonim Şirketi Denizli Merkez'de açtığı şubesini faaliyete geçirdi..

Emlak Katılım 4 yeni şube daha açtı!

Katılım finans sektörünün en genç üyesi olarak faaliyette bulunan Emlak Katılım, müşterilerinin bankacılık ihtiyaçlarını karşılamak üzere şube ağını genişletiyor. İstanbul’da 28'inci, Manisa ve Denizli’de birinci Konya’da ise 3'üncü şubesini açan Emlak Katılım, toplam 62 şubeye ulaştı.

Çözüm Tasarruf 35'inci şubesini Denizli'de açtı!

Şube ağına Denizli’yi de ekleyerek büyümeye devam eden Çözüm Tasarruf, Denizli şubesiyle birlikte şube sayısını 35’e çıkardı.

Denizli'deki Işıklı Gölü'ne millet bahçesi yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Denizli'de bulunan Işıklı Gölü'ne millet bahçesi yapılacağını açıklamıştı. Denizli Mimarlar Odası Şube Başkanı Mehmet Serdar Alayont, konuyu değerlendirdi...

Tavuk Dünyası Denizli Teras Park’ta restoran açtı!

Tavuk Dünyası, Denizli’deki yeni şube yatırımını Denizli’nin en büyük alışveriş merkezi olan Teras Park’ta hizmete açtığı restoranıyla yaptı.

Osman Zolan'a Mimarlar Odası'ndan ziyaret!

Bir süre önce göreve başlayan TMMOB Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı M. Serdar Alayont ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret etti. 

Yeni alanlar imar planına uygun sınıflandırılmalı!

Jeoloji Mühendisleri Odası Denizli Şube Başkana Hakan Şekerci, Türkiye'de depreme hazırlıklı olunması gerektiğini hatırlattı. Şekerci, ''En baştan yeni yerleşime açılacak alanlar uygun sınıflandırılmalı dedi.

Murat Şenel: 1998'ten önce yapılmış çok katlı binalara dikkat!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Denizli Şube Başkanı Murat Şenel, 1998'ten önce yapılmış çok katlı binalarda oturanları uyardı.

Fuzulev, Türkiye’de şube sayısını hızla artırıyor!

Fuzulev, Türkiye’de şube sayısını hızla arttırıyor. En son İzmit ve Malatya’da şube açan Fuzulev, Denizli ve Antalyayla şubeleşmeye devam edecek. Türkiye’yi ev sahibi yapmayı planlayan Fuzulev yıl sonuna kadar 30 şubeye ulaşacak.

İMO Denizli Şubesi'nden Osman Zolan'a ziyaret!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir süre önce genel kurullarını tamamlayan İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Denizli Şube Başkanı Şevket Murat Şenel ve yönetimini kabul etti.

Cüneyt Zeytinci: Kentsel dönüşüm yasası yeniden düzenlenmeli!

Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı Cüneyt Zeytinci, "Türkiye’de maalesef kentsel dönüşüm kentsel rant paylaşımı aşamasına geldi. Kentsel dönüşüm değil, kentsel bölüşüm söz konusu. Bu yasa yeniden düzenlenmeli” dedi.

Denizli Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'ne enerjik bina yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü Enerji Verimliliği ve Tesisat Dairesi Başkanlığından Şube Müdür Vekili Namık Sandıkcı "Denizli Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü yeni il binasını enerji verimliliğine göre projelendireceğiz” dedi

Fibabanka Bursa Nilüfer'de şube açtı!

Fibabanka A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Fibabanka Bursa Nilüfer'de şube açtı. Şube, Üçevler Mahallesi'nde yer alan Ersan Sokak'ta yer alıyor.

Fibabanka Kağıthane şubesini açtı!

Fibabanka A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre Fibabanka Kağıthane şubesini açtı. Şube, Merkez Mah Cendere Caddesi üzerinde açıldı. Şubenin açık adresini haberimizde bulabilirsiniz.

fibabanka denizli şube Haberi

fibabanka denizli şube
Fibabanka Anonim Şirketi "Denizli Şubesi"ni Saraylar Mahallesi, Enverpaşa Caddesi Nı:15 merkez /Denizli'de faaliyete...