08 / 05 / 2024

Fibabanka faizleri

Fibabanka faizleri

Fibabanka, bir adet otomatik fatura ödemesi veren müşterilerine, TL mevduatlara özel % 12,90 faiz oranı uygulanacağını açıkladı. Kampanya 92-400 gün vadeler için geçerli olacak.

Resmi Gazete'de yayımlandı. Kredi kartı faizleri hakkında flaş gelişme

Resmi Gazete'de yayımlanan bir karar göre kredi kartı faizleri hakkında kullanıcıları üzecek bir gelişme yaşandı. Alınan kararla birlikte kredi kartı faiz oranlarında artışa gidildi.

Kamu bankaları ve özel bankalarda kredi faizleri yükseldi mi? Kredi çekecekler dikkat!

Bankalarda kredi iştahında zayıflık sürerken özel bankalarda 25 ayın ardından ilk defa kredide küçülme yaşandı. Peki kamu bankaları ve özel bankalarda kredi faizleri yükseldi mi?

Bankalarda adeta büyük deprem! İhtiyaç kredisi faizleri de değişiyor! İşte banka banka son dakika faiz oranları!

Bankalarda adeta büyük deprem... İhtiyaç kredisi faizleri de değişiyor... İşte banka banka son dakika faiz oranları...

Fibabanka ve HDI Sigorta güç birliği yaparak dijital sigorta şirketi Fibasigorta’yı kurdu!

Dijitalleşmenin yaygınlaşmasıyla birlikte sigorta sektöründe değişim rüzgarları esiyor. Gelişen yeni nesil teknolojiler sigorta sektöründe de dijital dönüşümü hızlandırdı. Fibabanka ve HDI Sigorta ortaklaşa Fibasigorta’yı kurarak dijital sigortacılığa adım attı.

Faizlerde ‘şok’ iddia: Mehmet Şimşek’e faizleri 2 ayda yüzde 20’ye çıkarma izni verildi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in iki ay içerisinde faizleri yüzde 20’ye, hatta gerekmesi durumunda yüzde 40’lara kadar çıkarılabileceği ileri sürülüyor. Siyasi kulislerde bunun için Şimşek’in gerekli onayları aldığı konuşulurken, piyasalar TCMB’nin atacağı adımları merakla bekliyor.

ABD'de mortgage faizleri son 7 ayın en yüksek seviyesinde!

Açıklanan rakamlara göre, ABD'de 30 yıl vadeli mortgage için ortalama faiz oranı, yüzde 6,69'dan yüzde 6,91'e çıktı, böylelikle de ABD'de mortgage faizleri son 7 ayın en yüksek seviyesine ulaşmış oldu.

Acil nakde ihtiyacı olanlara kötü haber! Kredi faizleri ana paranın tamamını geçebiliyor

Düşük faizli kredi bulmak neredeyse imkansız hale geldi. İhtiyaç kredisi faizleri Mayıs ayında adeta şahlanırken, sadece bir ayda 12 puanlık artış kaydeden kredi faizleri yıllık yüzde 60’a dayandı. Seçim sonrası ise oranların daha da artacağı tahmin ediliyor...

ABD'de mortgage faizleri zirvenin sahibi oldu!

ABD'de mortgage faizleri, mart ayından bu zamana kadar en yüksek seviyeye çıktı. İşte detaylar!

Mevduat faizi ile politika faizi arasındaki makas iyice açıldı! Mevduat faizleri yüzde 50’ye kadar tırmanabilir!

Merkez Bankası düşük faiz politikasına devam etse de piyasa faizleri yüzde 40’lara kadar yükseldi. Yüksek montanlı TL mevduata verilen faiz oranı yüzde 40’lara kadar çıkarken, kredi faizleri ise yüzde 34 civarında. Böyle giderse KKM hesaplarında da faizin yüzde 50’ye kadar yükselmesi bekleniyor.

Konut kredisi faizleri fırladı! 100 metrekarelik evin fiyatı 3.3 milyon TL oldu! Faiz ve taksitler nasıl hesaplanıyor? 

İki ay önce yüzde 1,29-2,99 aralığında olan konut kredi faizleri seçim döneminde 3,5'e kadar yükseldi. Yükselen fiyatları ile yükselen faiz oranları, konut kredilerinin aylık ödemesini de 72 bin TL'ye çıkardı. İşte ayrıntılar...

Mevduat faizleri, kredi faizlerini ikiye katladı! Faizler üç ay vadeli mevduatta yüzde 40’a dayandı!

Uzun süredir devam eden kredi faizler ile mevduat faizleri arasındaki ayrışma giderek derinleşiyor. Kredilerde isteksiz davranan bankalar mevduata yüklenirken, mevduat faizleri neredeyse kredi faizlerinin iki katına ulaştı.

Bankalar, ticari kredilerden sonra ihtiyaç kredilerinde de frene bastı! İhtiyaç kredi faizleri yüzde 30’u aştı!

Merkez Bankası’nın belirlediği politika faiz oranı ile piyasa faizleri arasındaki bağ tamamen kopmuş durumda. Üstelik TCMB’nin ticari kredilerin ardından ihtiyaç kredilerindeki ‘örtülü faiz baskısı’ da ters tepti. İhtiyaç kredi faiz oranları yüzde 30’ları aştı.

Fibabanka 250.000 bin TL kredi veriyor! Almak için aramak yeterli!

Fibabanka, son dönemde yaptığı kampanyalarla dikkatleri üzerine çekiyor. Banka, dijitalleşme konusunda yaptığı yatırımların meyvelerini vermeye devam ediyor. Şubeye gitmeden 250.000 TL hızlı kredi verme kampanyası da bunlardan biri.

Fibabanka faizleri Haberi

Fibabanka faizleri

Fibabanka, bir adet otomatik fatura ödemesi veren müşterilerine, TL mevduatlara özel % 12,90 faiz oranı uygulanacağını açıkladı.

Dövizin ve kredi faiz oranlarının yükselmesiyle bankalar, TL mevduat faiz oranlarını arttırmaya başladı. Fibabanka, bir adet otomatik fatura ödemesi veren müşterilerine, TL mevduatlara özel % 12,90 faiz oranı uygulanacağını açıkladı.


Kampanya 92-400 Gün Vadeler İçin Geçerli Olacak


Kredidunyasi.com.tr'nin edindiği bilgilere göre, % 12,90 TL mevduat kampanyası 92-400 gün arası vadeler için uygulanacak. Banka, belirtilen oranın stopaj öncesi brüt oranlar olduğunu ve kampanyanın 10.000-1.000.000 TL arasındaki tutarlar için geçerli olduğunu belirtti.


Kredi...