03 / 05 / 2024

fikirtepe 2014 projeleri

fikirtepe 2014 projeleri

Nuhoğlu İnşaat Fransa'da gerçekleştirilecek gayrimenkul fuarı MIPIM'de 'Fikirtepe köşesi' oluşturacaklarını söyledi. Nuhoğlu, 1.100 konutluk projeyi 24 ayda tamamlayacaklarını kaydetti. Projede ön talep toplanıyor.

Fikirtepe Brooklyn Park projesi satışa çıktı!

New York'un ünlü semtinin ismini taşıyan Brooklyn Park, Fikirtepe'de yükseliyor. 731 konut bulunan projede, fiyatlar 379 bin liradan başlıyor. Selimoğlu Group ve Pana Yapı, İstanbul Fikirtepe'de Brooklyn Park'ı görücüye çıkardı.

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

İstanbul Fikirtepe’de yarım kalan kentsel dönüşüm projeleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bitiriliyor. Bakanlık, 2020 Kasım'da yarım kalan projeleri bitireceğini duyurmuş ve 60 bin kişiyi ilgilendiren ‘Yeni Fikirtepe’ için harekete geçmişti. Peki dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm çilesi!

Fikirtepe’de 2012 yılında başlayan kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yıkılan evlerin sahipleri, projelerin başlamamasından şikayet ediyor. Firmaların vaatlerini yerine getirmediğini söyleyen mağdurlar sorunun çözülmesini istiyor.

Fikirtepe'de projeleri Kiptaş ve İller Bankası tamamlayacak!

Fikirtepe’de yaşanan sıkıntılar hakkında en net çözüm Çevre ve Şehircilik Bakanlığı aracılığı ile getirişiyor. Bakanlık mevcut sıkıntılı projeleri Kiptaş ve İller Bankası aracılığıyla tamamlanacağını açıkladı. 

Kiptaş Fikirtepe'de satış ofisi açtı!

İller Bankası ve İBB iştiraki olan Kiptaş ile Fikirtepe'de proje yapan Vartaş ve Anka Yapı’nın projeleri için ortaklık kurulmuştu. Kiptaş projeler için Fikirtepe'de satış ofisi açtı.

Fikirtepe’de 13 yapı adasının temeli atıldı!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni gerçekleşti. Törende konuşan Başbakan Binali Yıldırım, ''Türkiye'nin her köşesinde konut projeleri hayata geçirmeye başladık'' dedi.

Kiptaş Fikirtepe'de sahaya iniyor!

Fikirtepe’de zora düşen Vartaş ve Anka’nın projeleri için ‘çözüm’ imzaları atıldı. Finansman desteğini İller Bankası verecek, inşaatları Kiptaş yapacak. Kiptaş, 5 Şubat’a kadar sahaya inecek

Babacan Holding'ten Fikirtepe'ye 2 bin 500 yeni konut!

Babacan Holding, şimdi de kentsel dönüşüm projeleri için kolları sıvadı. Kadıköy Fikirtepe’de iki ayrı dönüşüm projesine start veren Babacan Holding, toplam 950 milyon TL değerindeki yatırımla 2 bin 500 konut inşa edecek.

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm için özel çözüm!

Dönüşümün pilot bölgesi Fikirtepe’de bakanlıktan sonra direksiyona özel sektör geçmeye hazırlanıyor. Teknik Yapı Başkanı Durbakayım, “Sorunlu projeleri bakanlık devraldı. Bölgedeki sorunlu adalara biz de talibiz” dedi.

Fikirtepe inatçısı sözleşmeyi imzaladığına pişman mı oldu?

Kadıköy Fikirtepe'deki kentsel dönüşüme karşı son ana kadar direnerek evini yıktırmayan Alaattin Demirel, 2014'te evi için kamulaştırma kararı çıkınca müteahhit firma ile sözleşme imzalamak zorunda bırakıldı. Demirel sözleşmeyi imzaladığına pişman oldu...

Fikirtepe'deki kentsel dönüşüme MESYEB imzası!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 2014'te hayata geçirilen Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme Merkezi (MESYEB), İstanbul Fikirtepe'deki inşaat sektöründe çalışanlarının mesleki yeterliliklerini ölçecek.

Efekta Mimarlık, Fikirtepe’de 6 proje birden yapıyor!

Kuruluşundan bu güne yaptığı kentsel dönüşüm projeleri ile dikkat çeken Efekta Mimarlık dönüşümün sembol lokasyonu Fikirtepe’ye damgasını vurdu.

Mehmet Özhaseki, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm projesini inceleyecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Fikirtepe'de iş yapan müteahitlerle toplanıyor. Özhaseki, Fikirtepe'yi ziyaret edip, Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesinde başarılı çalışmalara imza atan projeleri yerinde inceleyip, son durumları hakkında bilgiler alacak.

fikirtepe 2014 projeleri Haberi

fikirtepe 2014 projeleri

Nuhoğlu İnşaat Fransa'da gerçekleştirilecek gayrimenkul fuarı MIPIM'de 'Fikirtepe köşesi' oluşturacaklarını söyledi. Mart ayında Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen fuara Türkiye'den kamu desteği gelmediğini hatırlatan Nuhoğlu,"Geçen yıl seçim nedeniyle kamu katrlımı düşük oldu. Ancak şu anda katılımcı olarak bölgedeki organizasyonla konuşuyoruz. 7-8 firma bir araya gelerek burada Fikirtepe'yi tanıtabiliriz, dedi. Gülsa İnşaat ile birlikte Fikirtepe'de hayata geçirdikleri 'Yenitepe Kadıköy' projesinde ön talep topladıklarını belirten Nuhoğlu, 1.100 konutluk projeyi 24 ayda tamamlayacaklarını kaydetti. 



Telefon: 444 4 616

Web Adresi: