06 / 05 / 2024

fikirtepe haciz işlemi

fikirtepe haciz işlemi

Fikirtepe kentsel dönüşüm kapsamında konutunu yenilemek için 6 yıl önce müteahhitlerle sözleşme imzalayan daire sakinlerine, inşaat şirketinin maketten konut sattığı bir yatırımcı tarafından haciz geldi.

Hisseli tapu tek tapu olur mu? Hisseli tapu haciz işlemi nasıl yapılır?

Hisseli tapu tek tapu olur mu ve Hisseli tapu haciz işlemi nasıl yapılır sorularının yanıtları tapu sahipleri tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte hisseli tapu ile ilgili detaylar...

Thodex'in sahibi Fatih Özer'in Kocaeli'deki evinde haciz işlemi yapıldı!

Thodex'in sahibi Fatih Özer'in Kocaeli'deki evinde haciz işlemi yapıldı. Mağdur G.E'nin avukatı Sinan Keskin, "Evde kıymete haiz bir şey bulamadık, ev tamamen boşaltılmıştı" dedi.

Thodex soruşturmasında haciz işlemleri başlıyor!

400 bin kişinin mağduriyetine neden olan Thodex vurgununa yönelik yapılan operasyonda Faruk Fatih Özer'in evine haciz işlemi uygulanacak. 

Ünlü işadamı Ali Gürsoy'a haciz şoku!

Melis Çiftçi, ünlü işadamı Ali Gürsoy hakkında haciz işlemi başlattı. 33 bin 332 TL’lik alacağı için eşinin ailesinin evine haciz memuru gönderen Melis Çiftçi, bu kadarına da 'pes' dedirtti.

2019'un ilk yarısında 1 milyon gayrimenkul satış işlemi gerçekleştirildi!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Adlı yaptığı açıklamada "İlk 6 ay sonu itibarıyla satış işlemlerine baktığımızda, 1 milyon civarında satış işlemi gerçekleşmiş. Buna karşılık da aşağı yukarı 4 milyar harç geliri elde edilmiş." diye konuştu.

İş GYO yaygın ve süreklilik arz eden ilişkili taraf işlemi raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015, 2016 ve 2017 yıllarına ait yaygın ve süreklilik arz eden ilişkili taraf işlemi raporunu yayınladı...

5 soruda E-haciz işlemi!

Borcunu ödemeyen kişilerin banka hesabı, gayrimenkul, araba ve diğer mal varlıklarına bloke koyulabiliyor. E-haciz işleminin kaldırılabilmesi için öncelikle haczedilen dosya üzerindeki ilgili borcun ödenmesi gerekiyor.

İstanbul Havalimanı'na taşınma işlemi başladı!

Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na tarihi taşınma işlemi başladı. Taşınma süreci 45 saat olarak planlandı..

Vakıf GYO 100 milyon TL finansman bonosu itfa işlemi tamam!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihraç edilen, 100 milyon TL nominal tutarlı, 26 Mart 2019 vadeli finansman bonosu itfa işlemi gerçekleştirildi...

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne haciz şoku!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne 188 milyon liralık için icra yolu ile haciz işlemi başlatıldı. Eze İnşaat firması, icra emrinde belirtilen 7 gün içerisinde ödeme yapılmaması durumunda icra işleminin yapılacağı öğrenildi.

Peker GYO ile Peker Proje'nin birleşme işlemi tescillendi!

Peker GYO ile Peker Proje'nin 30 Eylül 2018 tarihli mali tablolar esas alınarak tüm aktif ve pasifleriyle birlikte kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemi Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından tescil edildi...

İmar barışı başvuru işlemi nasıl yapılır?

Geçtiğimiz sene gündeme gelen İmar barışı 2019 yılı itibariyle başvuru süresi uzatıldı. Peki imar barışı başvuru işlemi nasıl yapılır?

2018'in 4'ncü çeyreğinde büyük çaplı yatırım işlemi gerçekleşmedi!

Cushman & Wakefield 2018 4.Çeyrek Gayrimenkul Pazar Analizleri Raporunu yayınladı. Rapora göre, artan satılık gayrimenkuller ile birlikte yatırım faaliyetleri ivme kazanacak. Bununla birlikte, dördüncü çeyrekte büyük çaplı bir yatırım işlemi gerçekleşmedi...

fikirtepe haciz işlemi Haberi

fikirtepe haciz işlemi

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında evini yenilemek isteyen daire sakinleri, bu amaçla 6 yıl önce sözleşme imzaladıkları inşaat şirketinin maket üzerinden daire sattığı bir yatırımcının haciz işlemiyle  karşılaştılar.


Müteahhitten daire alan bu kişi, dairesinin sözleşmede belirtilen tarihte teslim edilememesi nedeniyle müteahhit ile sözleşme imzalayan mal sahiplerinin hisselerine haciz işlemi başlattı.


Haklarında haciz işlemi başlatılanların bir kısmı bugün İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’na gelerek aleyhlerine başlatılan haciz işlemine itiraz etti.


197 KİŞİ HAKKINDA HACİZ İŞLEMİ

Mağdurlar daha sonra adliye önünde basın açıklaması yaptı. Açıklamayı mağdurlardan Bilge Öztürk okudu. İcra dairesinden öğrendiklerine göre projeden maket alan bu kişinin 197 daire sakini hakkında haciz işlemi başlattığını söyleyen Öztürk, “Bizler bugün firmanın Fikirtepe’de yapmayı taahhüt ederek imzalarını aldığı Büyükada mal sahipleri olarak, tarafımıza gönderilen haciz ihbarnamelerine itiraz etmek amacıyla...