07 / 05 / 2024

fikirtepe imza durumu

fikirtepe imza durumu

SELKA NSK Gayrimenkul inşaat AŞ şirket yöneticileri kat karşılığı sözleşme imzaladıkları 3 adadan ilkinde son imzayıda kamulaştırmaya medet ummadan anlaşıp alarak yüzde 100 tamamlamış oldu.

The Economist'ten Kahramanmaraş depremi analizi: İmar affı durumu kötüleştirdi!

The Economist, Kahramanmaraş'ta yaşanan ve 10 şehri etkileyen depremden sonra Türkiye'deki inşaat endüstrisi ile ilgili bir analize imza attı. Analizde, imar affının durumu kötüleştirdiğine dikkat çekildi. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Fikirtepe dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3464/2-3 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Kuzu Toplu Konut İnş. A.Ş. ile 8 Aralık tarihinde imza atıldı. 

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde teslimler 2023'e kadar tamamlanacak!

İstanbul Fikirtepe'de yılan hikayesine dönen kentsel dönüşüm çalışmalarında sorunlar çözüme kavuşuyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın devreye girmesiyle konut teslimleri hızlandı. Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen çalışmalarda son gelinen durumu anlattı. 

Fikirtepe'de en fazla talep 2+1 daireye!

Evinpak projesi ile gerçekleştirilen konut yatırımlarını, vatandaşların ev talebini ve Fikirtepe’de karşılaştıkları durumu Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Asuman Öztürk, KARAR’a anlattı.

Mehmet Özhaseki, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm projesini inceleyecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Fikirtepe'de iş yapan müteahitlerle toplanıyor. Özhaseki, Fikirtepe'yi ziyaret edip, Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesinde başarılı çalışmalara imza atan projeleri yerinde inceleyip, son durumları hakkında bilgiler alacak.

Fikirtepe'de ifraz ve düşük emsal riski!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde imza atmamış vatandaşlar ile anlaşmak yerine kanunları zorlayıp arkadan dolanma girişimleri sürecin sağlıklı ilerlemesini engelliyor ve zaman kaybına sebep oluyor.

Fikirtepe'de çantacı firmalardan sonra, çantacı vatandaşlar çıktı!

FİKENTDER '' Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm '' Derneği Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde imzası tamamlanmamış adalarda ki girişimlerini ve imza atmayan vatandaşlar ile yaptığı uzlaştırma görüşmelerini raporlaştırıp ilgili kurumlara sunacak.

Vartaş İnşaat Fikirtepe adalarında son durum ne?

Fikirtepe'de en fazla ada ile anlaşan yani; toplamda beş ada ile imza süreci başlatan ve toplayan Vartaş İnşaat'ın çalışmaları ne aşamada? Vartaş'ın kat karşılığı inşaat sözleşmeleri imzaladığı bu adalarında son durum nedir?

Dumankaya'nın Fikirtepe'de birinci ada yıkımları başladı!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinin marka firmalarından birisi olan Dumankaya İnşaat ilk adasında prosedürleri tamamlayarak yıkıma başladı. Dumankaya İnşaat bu adasında imza sürecine hızlı başlamış ancak, FİKENTDER'in katkılarıyla bitirebilmişti.

Fikirtepe'de imza atan vatandaşlardan eylem!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde artık sabırlar taşmaya , hoşgörü ve müsamahanın sonuna yaklaşılmaya başlandı. Henüz kat karşılığı sözleşme imzalamayan vatandaşların kapısında toplu protesto eylemi yaptılar.

Fikirtepe kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Fikirtepe de yüzde 90'nın üzerinde anlaşmalarını tamamlayan Ceylan İnşaat Çevre ve Şehircilik İstanbul İl Müdürlüğü'ne müracaatta bulunarak imza atmayan maliklerle toplantı yapılmasını talep etti.

Selka NSK Fikirtepe'de yıkıma başladı!

Fikirtepe'de imza sayısını yüzde 100 tamamlayan Selka NSK boşaltılan binaların diğer komşulara zarar vermemesi için seri bir şekilde yıkıma başladı, Selka NSK yaz aylarında hafriyat çalışmalarını bitirmeyi hedefliyor...

Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesinin son durumu!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde gün geçmiyor ki yeni bir olay ve gündem oluşmasın. Peki bu yeni süreç nedir ve nasıl işletilmektedir? İşte Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesinin son durumu..

fikirtepe imza durumu Haberi

fikirtepe imza durumu


E7 olarak başlayan isim serüveninde Selka NSK Gayrimenkul inşaat AŞ. ile isim değişikliği yapılıp yeni ve güçlü ortaklar ile yol almaya devam eden şirket yöneticileri kat karşılığı sözleşme imzaladıkları 3 adadan ilkinde son imzayı da kamulaştırmaya medet ummadan anlaşıp alarak % 100 tamamlamış oldu. 


Fikirtepe'de özellikle bazı firmaların illa kamulaştırma deyip vatandaşa tehditvari dayatma ve korkutmalarına karşılık, böyle bir zaman dilimi içerisinde kamulaştırmaya gerek kalmadan imzasını tamamlayan Baysaş, Usta ve Erkan İnşaat'tan sonra E7 - Selka Nsk da vatandaşla karşılıklı rıza ile anlaşıp imzasını % 100 tamamlayan firmalara eklendi.





Selka NSK Gayrimenkul inşaat AŞ. firması 1353, 1354, 1355, 1371 Nolu adalarda son imzaya kalan Fenerbahçeden Antalya spora transfer olan futbolcu Deniz Barış ile anlaşıp attırarak imzasını % 100 tamamlamış ve...