06 / 05 / 2024

fikirtepe inşaatlar son durum

fikirtepe inşaatlar son durum

Kadıköy'de Fikirtepe Müteahhitler Platformu Sözcüsü Özkan Eker, kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanmasıyla Fikirtepe'nin yüzde 90'ının boşaldığını ve bir yıl içinde bölgede kaba inşaatların yükseleceğini dile getirdi.

Fikirtepe'de bir yıl içinde inşaatlar yükselecek!

Fikirtepe Müteahhitler Platformu Sözcüsü Özkan Eker, kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanmasıyla Fikirtepede bir yıl içinde kaba inşaatların yükseleceğini söyledi.

Hastane inşaatlarında maliyetler 8 katına kadar çıktı!

Son dönemlerde yapımına başlanan hastaneler için devamlı yeni ikmal ihaleleri yapıldı ve bu nedenle, hastanelerin astarı yüzünden pahalıya geldi. Hastane inşaatları için tahmin edilen maliyet 3’e, 5’e hatta 8’e katlandı.

Batman'da toplu konut ve millet bahçesi inşaatları tam gaz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son 19 senede Batman'a yapılan yatırımlarla ilgili konuştu. İldeki toplu konut inşaatlarına ve millet bahçelerine ilişkin bilgi veren Erdoğan, "TOKİ kanalıyla, Batman'da son 19 yılda 5 bin 392 konutu tamamladık, 960 konutun da yapımı devam ediyor" dedi.

İstanbul'daki metro inşaatlarında son durum ne?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşım problemini ortadan kaldırmak için metro inşaatlarına aralıksız devam ediyor. Peki İstanbul'un hangi bölgelerinde metro projeleri hayata geçiriliyor. İşte detaylar...

Giresun Dereli'deki iş yeri ve konut inşaatlarında son durum ne?

Giresun Dereli ve Doğankent'te inşa edilen konutlar hakkında bilgi veren AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk inşaatların 14 Haziran 2021'de bitirilmesinin planlandığını belirtti. 

Tel Abyad'daki kamu inşaatlarında son durum ne?

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Barış Pınarı Harekatı sayesinde terörden temizlenen Suriye'nin Tel Abyad ilçesinde yapımı süren kamu inşaatlarını inceledi.

Ertan Sapankaya: Konut inşaatlarında yüzde 10 artış bekliyoruz!

TİMDER Başkanı Ertan Sapankaya, "Türkiye'de kentsel dönüşüm projeleri dikkate alındığında 2017-2021 yılları arasında konut inşaatlarında İlk üç yılda yüzde 10 son iki yılda ise yüzde 12 oranında artış bekliyoruz" dedi.

Yoav Galant: Gush Etsyon'da inşaatlar yapılmalı!

İsrail İskan Bakanı Yoav Galant, Kudüs'ün güneyindeki Gush Etsyon'a ziyaret düzenledi. Bölgede yarım milyon yerleşimcinin yaşayacağını belirten Galant, "Gush Etsyon'da inşaatlar yapmamız gerekiyor. Burası tarihi ve stratejik önem taşıyor." dedi.

ABD'de yeni konut inşaatları beklentileri aştı!

ABD'de yeni konut inşaatları mayısta 1.16 milyon adete gerilemesine rağmen beklentileri aştı. İşte ayrıntılar...

Çankaya'daki inşaatlar son sürat devam ediyor!

2016 yılını yatırım yılı ilan eden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in Eylül ayında hizmete sokmayı planladığı Bayraktar Çankaya Evi’nin yanı sıra Zafertepe Gündüz Bakımevi inşaatı da hızla ilerliyor.

Bina inşaatlarına ses izolasyonu şartı getiriliyor!

Gürültü kirliliğini önlemek amacıyla bina inşaatlarına ses izolasyonu şartı getiriliyor. Yeni yönetmelik taslağına göre; tesisat, duvar, döşeme, pencere gibi alanlarda kullanılacak tüm malzemelerde, yalıtım özelliği zorunlu olacak.

Bursa Osmangazi'de inşaatlar kontrol altında!

BURSA’da Orhangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yaptıkları denetimlerle devam eden inşaatların yol ve kaldırım işgallerine yönelik çalışma yaptı. Zabıta ekipleri, güvenlik önlemi alınmayan inşaatlar için de işlem yaptı.

ABD'de yeni konut inşaatları beklentilerin üzerinde artış gösterdi!

Amerika Birleşik Devleti'nde Nisan ayı TÜFE ve Mart ayı yeni konut inşaatları beklentilerin üzerinde arttı.

Niğde'de köy dışında yapılan inşaatlar meclise taşındı!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de köy yerleşik alanının dışında yapılan inşaatları meclis gündemine taşıdı. Gürer, önergesinde hazırladığı soruları İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya sordu..

fikirtepe inşaatlar son durum Haberi

fikirtepe inşaatlar son durum


Kadıköy'de Fikirtepe Müteahhitler Platformu Sözcüsü Özkan Eker. kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanmasıyla Fikirtepe'nin yüzde 90'ının boşaldığını, bir yıl içinde bölgede kaba inşaatların yükseleceğini söyledi. Kadıköy'de 5 yıl önce önce kentsel dönüşüm kapsamına alınan Fikirtepe. Dumlııpınar. Merpenköy ve Eğitim mahallerinde toplamda 57 adalık alanda yürütülen dönüşüm çalışmalarının hızlanması ve sorunların çözülmesi için oluşturulan platformun sözcüsü Eker. 57 yapı adasının 15'inde yüzde 100 anlaşma sağlandığını ve bunların hepsinde çalışmaların başladığını dile getirdi. Eker. 32 adada ise hak sahiplerinin 3'tc 2'siyle anlaşma sağladıklarını söyledi. "Bir yıl içerisinde burada kaba inşaatların yükseldiğini hep birlikte göreceğiz" diyen Eker. bıı projenin başarıya ulaşmasının hem İstanbul'daki lıcm de Türkiye'deki projeleri etkileyeceğini aktardı. Eker, "Fikirtepe'de değer artışı yüzde 300. Proje bitince değer artışı yüzde 500 olacak"...