22 / 05 / 2024

Fikirtepedeki Gürallar Hangisi

Fikirtepedeki Gürallar Hangisi

Güral İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirilecek Güral Göztepe Konutları projesi için tüm hazırlıklar tamamlandı. Peki ne zaman ilk kazma vurulacak? İşte Güral İnşaat Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinden görseller ve detay bilgiler...

Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekliye en çok promosyon veren bankalar hangisi? Emekli promosyon güncelleme!

Bankalar emekliler için resmen yarışa girdi. En çok promosyon veren bankalar ise emekliler tarafından merak ediliyor. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekliye en çok promosyon veren bankalar hangisi? Emekli promosyon güncelleme!

Bankaların mevduat hesapları sil baştan değişti! 32 günde 15 bin 991 liraya kadar ek kazanç sağlanıyor!

Bankaların 32 günlük vadeli mevduat hesapları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Ek gelir olarak görülen banka faizleri merak konusu olmaya devam ediyor. Bankaların mevduat hesapları sil baştan değişti. Peki en çok faiz veren banka hangisi? 

Ziraat Bankası 32 günlük faiz oranı ne kadar? En çok faiz veren banka hangisi?

Belli bir miktarda parası olan kişiler, hangi bankanın ne kadar faiz getirdiğini merak ediyor. Faiz oranları bankadan bankaya değişiklik göstermektedir. İşte banka banka faiz oranı…

Borsa güne nasıl başladı? Borsa İstanbul'da en çok kazandıran hisse hangisi oldu? 15 Haziran 2023

Yatırımcılar Borsa İstanbul'un güne nasıl başladığını sorguluyor. Peki, Borsa güne nasıl başladı? Borsa İstanbul'da en çok kazandıran hisse hangisi oldu? 15 Haziran 2023...

Borsaya ‘seçim’ darbesi! En fazla hangi hisseler değer kaybetti? En çok işlem gören hisseler hangisi?

Borsa haftaya yüzde 6’yı aşan kayıplarla başladı. BIST 100 endeksi günü 4 bin 501 puandan tamamlarken, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yeniden tekrarlanacağı 28 Mayıs Pazar gününe kadar piyasadaki volatil ortamın devam etmesi bekleniyor.

İşte, otomobilde en gözde modeller! Yakıt tüketimi, fiyat/performans ve yatırım açısından en favori araçlar hangisi?

Şikayetvar Türkiye genelinde 43 marka ve 995 otomobil modeline ilişkin tüketicilerin memnuniyet seviyesini araştırdı. 50 bini aşkın kullanıcı ile yapılan anket sonucu ile sürücülerin tasarım, yakıt tüketimi, fiyatı, performansı ve çeşitli kriterler açısından en gözde olan modeller ortaya çıktı.

Gülaylar altın çıldırdı! Bu altın takılar sadece 1.000 TL ve altında! Gülaylar altın 18 Mart 2023 fiyat listesi

Gülaylar altın seçili altın takılarda dev kampanyasını açıkladı. Bu altın takılar sadece 1.000 TL ve altında satılıyor. Peki Gülaylar altında en uygun takı hangisi? İşte Gülaylar altın 18 Mart 2023 fiyat listesi.

Dolar, euro, borsa… Geçen hafta en çok hangisi kazandırdı? Hemen bakın!

Piyasalarda 1 Mart’ta başlayan haftada yatırımcısına en fazla kazandıran yatırım araçları belli oldu. Peki geride bıraktığımız hafta yatırımcının yüzünü hangisi güldürdü?

İstanbul’da hangi semtler gözde oldu? Hangi binaların fiyatı düşecek?

Kahramanmaraş merkezli depremler bir anda gündemi değiştirdi. Beklenen İstanbul depremi emlak piyasasını allak bullak etti. Peki değer kazanan ilçeler hangisi, hangi binalar değer kaybedecek? Tüm detaylar haberde.

Böylesi görülmedi! Bu altcoinin fiyatı bir gün içinde tam yüzde 60 arttı!

Kripto para piyasasında bugün oldukça hareketli bir gün yaşandı. Bir altcoinin fiyatı gün içerisinde yaklaşık yüzde 60 artarak tüm dünyada şaşkınlık uyandırdı. Peki bu altcoin hangisi ve fiyatı saatler içinde neden bu kadar arttı?

Dolar mı, euro mu, borsa ya da altın mı? Aralıkta en fazla hangisi kazandırdı hangisi kaybettirdi?

Aralık ayında en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) geçtiğimiz yılın aralık ayında yatırımcısına en fazla kazandıran yatırım aracının hangisi olduğunu açıkladı. Peki buna göre altın, döviz ya da borsa gibi yatırım araçları içinde aralıkta en fazla hangisi kazan

Borsada bu kez rekor değil düşüş yaşandı, en fazla hangi sektör kazandırdı, hangisi kaybettirdi?

Borsa İstanbul, 2023 senesinin ikinci işlem gününü düşüşle tamamladı. Peki bugün Borsa İstanbul BIST100’de işlem gören sektörel hisseler içinde en fazla hangisi kazandırıp, hangisi kaybettirdi? İşte gelişmeler…

Türkiye’de bir ilk gerçekleşti, o şirket haftada 4 gün çalışma uygulaması başlattı!

Türkiye’de bir şirket, haftada ilk kez 4 gün çalışma uygulaması başlattığını duyurdu. Peki o şirket hangisi ve bu sistem nasıl işleyecek?

Fikirtepedeki Gürallar Hangisi Haberi

Fikirtepedeki Gürallar Hangisi


Nuri Güral'ın sahibi olduğu Güral İnşaat, Fikirtepe projesi için tüm hazırlıklarını tamamladı. Güral İnşaat, Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında Güral Göztepe Konutları'nın konumlandırıldığı alanda hak sahipleri arasında 2/3 çoğunluğu sağladığını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bildirdi. Güral İnşaat, Güral Göztepe Konutları için geçtiğimiz hafta sonu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen Fikirtepe zirvesinden çıkan 'acele kamulaştırma' kararının uygulanmasını bekliyor.



Hollandalı bir mimarlık firmasının Güral Göztepe Konutları çizimi 


Güral Göztepe Konutları için inşaat ne zaman başlayacak?


Güral İnşaat, Fikirtepe projesi için biri Hollandalı bir mimarlık firması, ikincisi Türkiye'den Ergün Mimarlık olmak üzere iki avan proje çizimi hazırlattı. 




Güral İnşaat, bu iki mimarlık firmasından birinin projesini seçecek ve uygulama için gerekli teknik projelerin hazırlanmasının ardından ruhsat için Çevre ve Şehircilik Altyapı ve Kentsel...