27 / 04 / 2024

Dolar, euro, borsa… Geçen hafta en çok hangisi kazandırdı? Hemen bakın!

Dolar, euro, borsa… Geçen hafta en çok hangisi kazandırdı? Hemen bakın!

Piyasalarda 1 Mart’ta başlayan haftada yatırımcısına en fazla kazandıran yatırım araçları belli oldu. Peki geride bıraktığımız hafta yatırımcının yüzünü hangisi güldürdü?



Piyasalarda geride kalan haftada yatırımcısına en çok kazandıranlar belli oldu. Peki altın, dolar, euro, borsa, tahvil ve diğerlerinden oluşan yatırım araçları içinde 1 Mart haftasında yatırımcısının yüzünü en fazla hangisi güldürdü?

Dolar, euro, borsa… Geçen hafta en çok hangisi kazandırdı? Hemen bakın!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinin ardından iç piyasada borsanın açılması ve gelen desteklerle piyasaların içeride normale dönmesi yatırımcıya olumlu yansıdı. Ancak, küresel piyasalarda halen süren enflasyon endişesi ve merkez bankalarının faiz artışına devam sinyali vermesi ise başta altın olmak üzere birçok yatırım aracında önemli hareketlerin yaşanmasına engel oluyor.

İşte böyle endişelerle bir hafta daha geride  bırakılırken, ortaya çıkan veriler, 1 Mart tarihi itibariyle başlayan haftada yatırımcısına en fazla hangi aracın kazandırdığını ortaya çıkardı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön