10 / 05 / 2024

Dolar, euro, borsa… Geçen hafta en çok hangisi kazandırdı? Hemen bakın!

Dolar, euro, borsa… Geçen hafta en çok hangisi kazandırdı? Hemen bakın!

Piyasalarda 1 Mart’ta başlayan haftada yatırımcısına en fazla kazandıran yatırım araçları belli oldu. Peki geride bıraktığımız hafta yatırımcının yüzünü hangisi güldürdü?



BORSADAKİ HİSSE SENETLERİ ORTALAMA YÜZDE 3,4 DEĞER KAZANDI

Geçtiğimiz hafta içinde Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri ortalama yüzde 3,04 değer kazanırken, yatırımcısının yüzünü yine borsanın güldürdüğü ortaya çıktı.

Dolar, euro, borsa… Geçen hafta en çok hangisi kazandırdı? Hemen bakın!

Bunun dışında geçtiğimiz hafta dolar/TL yüzde 0,03, gram altın yüzde 1,82, Euro/TL yüzde 0,71 değer kazandı.

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi, en düşük 5.076,41 ve en yüksek 5.352,08 puanı görmesinin ardından, haftayı önceki hafta kapanışına göre yüzde 3,04 artarak 5.212,38 puandan tamamladı.

Altın ve dövizin kalbi sayılan Kapalıçarşı’da ise işlem gören 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı bu hafta yüzde 1,82 değer kazancıyla 1.120 TL’ye, Cumhuriyet altınının satış fiyatı da yüzde 1,82 artışla 7.504 TL’ye yükseldi.

Geçtiğimiz hafta sonu 1.804 TL olan çeyrek altının satış fiyatı 1.837 TL’ye çıktı.

DOLAR, YATIRIMCISINA SADECE YÜZDE 0,03 KAZANDIRDI

Geride bıraktığımız haftada ABD doları yüzde 0,03 getiriyle 18,8970 TL’ye, euro da yüzde 0,71 kazançla 20,0770 TL’ yükseldi.

Diğer taraftan Yatırım fonları ise geride kalan haftada yüzde 1,12, bireysel emeklilik fonları da yüzde 1,58 değer kazandı.

Bunların kategorilerine bakıldığında ise yatırım fonları içinde en çok kazandıran yüzde 3,54 ile ‘Hisse Senedi Fonları’nın olduğu ortaya çıktı. 

Gram altının ne kadar olacağını İslam Memiş tek tek açıkladı! Altını olanlar ne yapacağını şaşırdı! Hemen bakın!

Dünyaca ünlü milyarder altın ve gümüş için dudak uçuklatan tahminde bulundu! Bu rakamlar ilk kez telaffuz edildi

Doların 36 TL olacağını söyleyen Ekonomist Selçuk Geçer açık açık tarih verdi! Doları olanlar sakın bunu yapmayın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön