02 / 05 / 2024

Fikret Büyüksoy kim

Fikret Büyüksoy kim

Çevre Yüksek Mühendisi ve Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Büyüksoy kimdir? Fikret Büyüksoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fikret Büyüksoy ne zamandan beri Denizli İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Bitcoin'in en büyük gizemi çözülüyor!

Kripto para piyasasının en büyük birimi olan Bitcoin'in kim tarafından geliştirildiği merak konusu olmuştu. ABD'de görülen oldukça sıradan bir dava en büyük gizemi çözmek üzere. 

Arazisinin büyük bölümünü ailesine değil iki file miras bıraktı!

Hindistan’da arazisinin büyük bölümünü, hayatını kurtaran iki filine miras bırakan bir kişi, "Fillerimin benim için bir göstermelik bir eşya olmadığını anlamıyorlar. Fillerimle ilişkim hayat boyu sürecek türden" dedi...

Erzurum Büyükşehir'den sokak hayvanları için bakım evi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, elverişsiz hava şartlarının hâkim olduğu bölgede sokak hayvanlarına yönelik oluşturduğu Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kış mevsimiyle ilgili gerekli tüm tedbirleri aldı.

Macro Ayakkabı ve Otelcilik işlerini büyütüyor!

MACRO Ayakkabı ve Otelcilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Şerafettinoğlu, hem ayakkabı üreticisi bir sanayici hem de gayrimenkul yatırımcısı olarak işlerini büyütüyor.

Büyükçekmece Pelican Hill Ihlamur Evleri 2016 Aralık'ta teslim!

KAMEROĞLU İnşaat'ın Büyükçekmece'de inşa ettiği Pelican Hill Ihlamur Evleri, Marmara Denizi'nin Büyükçekmece Gölü ile birleştiği deniz ve göl manzarasına hâkim bir yamaç üzerinde yükseliyor.

Fikret Büyüksoy kimdir?

Çevre Yüksek Mühendisi ve Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Büyüksoy kimdir? Fikret Büyüksoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fikret Büyüksoy ne zamandan beri Denizli İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Türkiye'nin en büyük şirketi kim oldu?

İSO 500 açıklandı. Buna göre Türkiye'nin en büyük şirketi 39.7 milyar lira ciro ile Tüpraş oldu. Tüpraş'ı Ford Otosan, Elektrik Üretim A.Ş, Oyak Renault ve Arçelik izledi.

Fikret Orman: Vodafone Arena'nın yapımında Başbakanımızın çok büyük desteğini gördük!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yeni statları Vodafone Arena'nın yapımında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ciddi katkıları olduğunu vurgulayarak, "Bu stadın yapılması aşamasında, Başbakanımızın çok büyük desteğini gördük." dedi...

İstanbul büyük depreme hazır mı

İsmail Küçükkaya, Akşam Gazetesi'ndeki bugünkü köşesinde "İstanbul'u kim yıkabilir" başlıklı yazıyı kaleme aldı. Türkiye'yi bekleyen en can alıcı tehlike nedir diye düşünsek, 'İstanbul'un yaşayacağı büyük deprem' diyebiliriz...

Dünyanın en büyük toprak ağaları!

Dünyanın sahibi kim adlı çalışmayı yapan Kevin Cahill adlı araştırmacı gazeteciye bakarsanız, İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth günümüzün en büyük toprak ağası

Büyükçekmece Belediyesi'nden satılık gayrimenkul!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı 6 adet ofisi satışa çıkardı

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Selçuklu ve Meram ilçelerinde 2 adet arsa satacak

IKEA, Rusya'daki büyüme programını erteledi!

IKEA, Rusya'da karşılaştığı bürokratik sorunlar yüzünden büyüme programını askıya aldığını açıkladı

Fikret Büyüksoy kim Haberi

Fikret Büyüksoy kim

Fikret Büyüksoy kimdir?

1969 Erzurum doğumlu olup, ilk, orta ve lise tahsilimi Erzurum’da tamamladı. Lisans eğitimini 1986-1990 yılları arasında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği bölümünde, Yüksek Lisans eğitimini ise 1990-1994 yılları arasında Erzurum Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği bölümünde tamamlamıştır. Evli 2 kız 1 erkek çocuk babasıdır.


İş hayatında;

*1990-1991 Erzurum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü-Mühendis.

*1991–1994 Erzurum Valiliği Çevre Koruma Vakfı-Mühendis ve Vakıf Müdürlüğü.

*1994–1996 Ankara Hava Lojistik Komutanlığı İstihkâm İnşaat Altyapı Tesisler Daire Başkanlığı-Mühendis Subay-askerlik.

*1996–1997 Erzurum Korkmazlar A.Ş. PVC Pencere ve Çift Cam Fabrikası-İşletme Müdürlüğü ve Fabrika Müdürlüğü.

*1997–2004 Çeşitli ilköğretim okulları-Sınıf Öğretmenliği ve Müdür Yardımcılığı.

*2004-2005 Bayburt Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü-Proje Mühendisi ve Etüt Proje Şube Müdürlüğü.

*2005-2007 Erzurum Bayındırlık ve İskân Müdürlüğü-İmar Afet Şubesi Afet ve İskan Konutları Koordinatörlüğü ve...