02 / 05 / 2024

Fil Geçti Köprüsü Yayalaştırma Projesi

Fil Geçti Köprüsü Yayalaştırma Projesi

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehir estetiğine yönelik peyzaj, cephe sağlıklaştırma ve prestij cadde uygulamasına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Fil Geçti Köprüsü’nü muhteşem bir görünüme kavuşturdu.

Haydarpaşa Geçit Köprüsü 1940'ta 900 bin TL'ye mal olmuş!

1940 yılındaki Haydarpaşa tren yolu üzerindeki geçit köprüsü 900 bin TL'ye mal olmuş. Köprünün üzerinden otomobiller ve tramvay geçidi için çalışmalar yapılmış.

Florya Demiryolu Alt Geçit Köprüsü imar planı askıda!

İstanbul Bakırköy ilçesi, Florya Demiryolu Alt Geçit Köprüsü Revize Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı...

Fil Geçti Köprüsü Yayalaştırma Projesi'nin 2. etabı tamam!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehir estetiğine yönelik peyzaj, cephe sağlıklaştırma ve prestij cadde uygulamasına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Fil Geçti Köprüsü’nü muhteşem bir görünüme kavuşturdu.

Dilovası Körfez Geçiş Köprüsü Bağlantı Yolu için kamulaştırma!

Kocaeli Dilovası'nda bulunan bazı taşınmazların Dilovası Körfez Geçiş Köprüsü Bağlantı Yolu Projesi kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ankapark Üst Geçit Köprüsü tamamlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankapark Üst Geçit Köprüsü'nün yapımını hızla sürdürüyor. Üst geçit tamamlandığında, Ankapark’tan Anadolu Bulvarı-Eskişehir Yolu yönüne direkt geçiş sağlanacak.

Ankara Hurdacılar Kavşağı'na U dönüşü üst geçit köprüsü tamam!

ANKARA Büyükşehir Belediyesi'nin, Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı'nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı'nda yaptığı 'U' dönüşü köprüsünün inşa çalışmaları tamamlandı. Köprü, asfalt seriminin bitmesinin ardından trafiğe açılacak.

Ankara Hurdacılar Kavşağı'na U dönüşü üst geçit köprüsü geliyor!

ANKARA Büyükşehir Belediyesi tarafından Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı'nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı'na yapılan ve yeni bir bağlantı noktası olan Hurdacılar Sitesi 'U' dönüş üst geçit köprüsü hızla ilerliyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü izolasyon boyalarla kaplanıyor!

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü asfaltlama öncesi paslanmayı önleyen özel izolasyon boyalarıyla kaplanıyor. Ramazan Bayramı öncesine yetişecek köprüden özel araç sürücüleri 120 kilometrelik hızla geçebilecekler.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün adı belli oldu!

İzmit Körfez Geçiş Köprüsünde son tabliye yerleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katılımlarıyla son tabliyenin yerleştirilmesi nedeniyle kaynak töreni yapılacak.

Körfez Geçiş Köprüsü’nün son tabliyesini Cumhurbaşkanı yerleştirecek!

Körfez Geçiş Köprüsü, Türkiye ekonomisine itici güç olacak. Köprünün kritik önem taşıdığı Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’nun 27 milyar liralık bir ekonomik faaliyeti tetiklemesi bekleniyor.

İlber Ortaylı'dan Körfez Geçiş Köprüsü'ne isim önerisi!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan İlber Ortaylı bugünkü yazısında restorasyon çalışmalarından bahsetti. Ortaylı, İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'ne ''Evliya Çelebi'' ismi konulmasını önerdi.

Mimar Sinan Üst Geçit Köprüsü'nde yıkım çalışmaları sürüyor!

Yeni Cuma Camii’nin siluetini bozduğu gerekçesiyle bir bölümünün yıkımına başlanan Mimar Sinan Üst Geçit Köprüsü’nde çalışmalar sürüyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde son 340 metre!

Dünyanın farklı ülkelerinden gelen ve çoğunluğunu Türk işçilerinin oluşturduğu 750’ye yakın işçi, Körfez Geçiş Köprüsü’nde iki yakanın birleşmesini sağlamak ve son 340 metreyi tamamlamak için 252 metrelik yükseklikte gece gündüz çalışıyor.

Fil Geçti Köprüsü Yayalaştırma Projesi Haberi

Fil Geçti Köprüsü Yayalaştırma Projesi


Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehir estetiğine yönelik peyzaj, cephe sağlıklaştırma ve prestij cadde uygulamasına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Fil Geçti Köprüsü’nü muhteşem bir görünüme kavuşturdu. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı İnşaat Yatırım Şube Müdürlüğü tarafından geçen yıl birinci etabı tamamlanan “Fil Geçti Köprüsü Yayalaştırma Projesi”nin ikinci etabı da tamamlandı. Söz konusu projenin tamamlanmasıyla birlikte şehir merkezinde vatandaşların caddenin yoğunluğundan kurtulup nefes alabilecekleri toplamda 885 metrekarelik yeni bir yaşam alanı inşa edildi. Oturma alanları, yeşil alanlar, yapay şelale ve süs havuzları gibi peyzaj çalışmalarıyla birlikte hizmete sunulan Fil Geçti Köprüsü’nün her iki tarafında oluşturulan meydanlar şehrin görünümüne renk kattı. Ayrıca ismini tarihten alan Fil Geçti Köprüsü’nün alt geçit duvarları, köprünün ad ve özelliğini yansıtan figür ve Selçuklu motifleriyle süslendi. Tarihi...