04 / 05 / 2024

filiz kamahlı kimdir

filiz kamahlı kimdir

Ankara inşaat sektörü, Evren Acar ve Filiz Kemahlı'nın ismini son dönemde çok sık duymaya başladı. İki başarılı iş kadını, danışmanlık sistemiyle inşaat sektöründe yeni bir iş kolunun gelişmesinin önünü açtıklarını söylüyor.

Filiz Demiröz kimdir? Filiz Demiröz ne iş yapmaktadır?

TAV Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Filiz Demiröz kimdir? Filiz Demiröz hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Mustafa Filiz kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi görevleri yürüttü?

Mustafa Filiz nereli? Hangi üniversiteden mezun oldu? Maliye Bakanlığı’nda ne iş yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Mustafa Filiz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Türkiye'nin en zengin onuncu ismi Filiz Şahenk'in serveti ne kadar? Filiz Şahenk Nereli?, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işkadını Filiz Şahenk, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin onuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Filiz Gıda'nın kurucusu  olan Filiz Şahenk kimdir, serveti ne kadar? 

Hüseyin Filiz kimdir?

Konut inşaatı müteahhitliği ile inşaat sektöründe hizmet veren Hüseyin Filiz, AKP Çankırı Milletvekili Adayı oldu. Peki, Hüseyin Filiz kimdir? Hüseyin Filiz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Hüseyin Filiz..

Filiz Kemahlı kimdir?

Ankara’daki Gayrimenkul projelerine Pazarlama ve Satış Danışmanlığı sunan Cef Danışmanlık kurucu ortağı Filiz Kemahlı, analitik yaklaşımlar ile proje değerlendirme, stratejik planlama ve analiz konularında uzmandır.

Filiz Ulusoy kimdir?

Ankara Kalecik Belediye Başkanı Filiz Ulusoy kimdir? Filiz Ulusoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Filiz Ulusoy, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Filiz Akkaya kimdir?

EVA PLUS Değerleme İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya kimdir? Filiz Akkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte EVA PLUS Değerleme İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya..

Filiz Erkal kimdir?

Mimar Filiz Erkal kimdir? Mimar Filiz Erkal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Filiz Erkal, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Filiz Erkal...

Filiz Bıldır kimdir?

Dore Mimarlık’ın kurucusu Filiz Bıldır kimdir? Filiz Bıldır Dore Mimarlık’ı ne zaman kurdu? Mimar Filiz Bıldır, hangi işlere imza attı? İşte Mimar Filiz Bıldır'ın biyografisi...

İlhami Akkum kimdir?

Mentor İnşaat Yönetimi’nde ortaklardan biri olan İlhami Akkum kimdir? İlhami Akkum inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? İşte Mentor İnşaat Yönetimi ortağı İlhami Akkum'un biyografisi...

Murat Karayalçın kimdir?

Ankara’da Batıkent projesini gerçekleştiren Kent-Koop’un 11 yıl boyunca Genel Başkanlığı’nı yapan Murat Karayalçın kimdir? Murat Karayalçın bugüne kadar başka hangi görevlerde bulundu? Murat Karayalçın bugün hangi görevde?

Ömer İsvan kimdir?

Servotel Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer İsvan kimdir? Ömer İsvan Servotel Corporation'ı ne zaman ve nasıl kurdu? Ömer İsvan bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ömer İsvan'ın biyografisi...

Emre Baki kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans Holding’in Mali İşlerden Sorumlu Grup Başkanı Emre Baki kimdir? Emre Baki bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

filiz kamahlı kimdir Haberi

filiz kamahlı kimdir

Ankara inşaat sektörü, Evren Acar ve Filiz Kemahlı'nm ismini son dönemde çok sık duymaya başladı. 2013 yılında kurdukları CEF Danışmanlık ile projelere pazarlama ve satış hizmeti veren iki başarılı iş kadını, danışmanlık sistemiyle inşaat sektöründe yeni bir iş kolunun gelişmesinin önünü açtıklarını söylüyor. 


YENİ BİR İŞ KOLU

Kurdukları şirketle, erkeklerin ağırlığı oluşturduğu inşaat sektöründe 'biz de varız' diyen Acar ve Kemahlı ile sektörü konuştuk. Evren Acar, yaklaşık 20 yıldır kesintisiz olarak inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmalarının, sektörün aktörlerine bir 'rota' çizdiğini anlattı. Acar, "Danışmanlık hizmeti alma fikrine erkek egemen inşaat firmaları artık son dönemde çok sıcak bakmaya başladı. Eskiden böyle bir iş kolu yoktu. Sektöre kaliteli, nitelikli istihdam sağlıyoruz. Çünkü yaptığımız iş bilinen bir meslek türü değil. 

Hatta yeni yeni kabul görmeye...