14 / 05 / 2024

Filli Boya araştırma sonuçları

Filli Boya araştırma sonuçları

Yalıtım sektörünün lideri Filli Boya Yalıtım’ın desteği ile Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından gerçekleştirilen “Enerji Verimliliği ve Binalarda Isı Yalıtımı Tüketici Algı Araştırması” sonuçları düzenlenen bir basın toplantısıyla açıklandı...

Emtest Araştırma Geliştirme ve Test Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Emtest Araştırma Geliştirme ve Test Çözümleri Anonim Şirketi, Canan Karadeniz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Semih Volkan Bayraktar Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Tuzla'da kuruldu.

TÜİK gelir ve yaşam koşulları araştırma istatistiklerini açıkladı!

Türkiye İstatistik Kurumunca (TÜİK), Gelir ve Yaşam Koşulları Araştırma İstatistiklerinde gelir dağılımı, yoksulluk veya ilgili göstergelerin karşılaştırılabilirliğinde herhangi bir sorun bulunmadığı bildirildi.

Kuzey Araştırma Danışmanlık Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Araştırma Danışmanlık Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi, Ömer Demir tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Eylül'de Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, Şehir Er Cihan Namlı Caddesi'nde kuruldu.

SNS Elektronik Araştırma Geliştirme Danışmanlık Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu!

SNS Elektronik Araştırma Geliştirme Danışmanlık Sanayi ve Limited Şirketi, Salim Yılmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Eylül'de Avcılar, Merkez Mahallesi, Şamlı Sokak'ta kuruldu.

RMS Araştırma Geliştirme Mühendislik Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RMS Araştırma Geliştirme Mühendislik Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sadullah Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Avcılar, Üniversite Mahallesi, Sarıgül Sokak'ta kuruldu.

Enhas Araştırma Geliştirme Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enhas Araştırma Geliştirme Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nazenin Güre tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Maltepe, Yalı Mahallesi, Çiçekdağı Sokak'ta kuruldu.

Bezmialem Fitoterapi Eğitim Araştırma Merkezi açıldı!

Bezmialem Vakıf Üniversitesi bünyesinde bulunan Türkiye'nin YÖK onaylı ilk fitoterapi merkezi olan Bezmialem Fitoterapi Eğitim Araştırma Uygulama Merkezi'nin açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti.

Kars'ta Sarıkamış Harekatı Araştırma Merkezi inşa ediliyor!

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde "Sarıkamış Harekatı, Kafkas Cephesi Tanıtım ve Araştırma Merkezi" inşa ediliyor. Belediye Başkanı Göksal Toksoy, merkezin inşaatının çok hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Manisa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne zaman açılıyor?

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Kamu Özel Ortaklığı Daire Başkanlığı tarafından Manisa’da temeli atılan 558 yataklı Manisa Eğitim ve Araştırma Hastanesinin 3 yıl sonra hizmete girmesi bekleniyor.

Manisa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı başladı mı?

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Kamu Özel Ortaklığı Daire Başkanlığı tarafından Manisa'da temeli ablan 558 yataklı Manisa Eğitim ve Araştırma Hastanesinin 3 yıl sonra hizmete girmesi bekleniyor.

Manisa Eğitim ve Araştırma Hastanesi 3 yılda tamamlanacak!

Manisa'da temeli atılan 558 yataklı Manisa Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatında temel altı kuru beton çalışmalarına başlanırken, hastane inşaatında kullanılacak 708 deprem izolatörünün yıl sonuna kadar gelmesi bekleniyor.

Manisa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne zaman açılacak?

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Kamu Özel Ortaklığı Daire Başkanlığı tarafından Manisa’da temeli atılan 558 yataklı Manisa eğitim ve Araştırma Hastanesinin 3 yıl sonra hizmete girmesi bekleniyor.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde son durum!

Leed Gold (Yeşil Bina) Sertifikasına aday ilk kamu hastanesi olan Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'nin bazı bölümlerinin yıkılmaya başlandı, 1.000 yataklı yeni Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'nin 2017 Ocak'ta hizmete açılması planlanıyor.

Filli Boya araştırma sonuçları Haberi

Filli Boya araştırma sonuçları

Yalıtım sektörünün lideri Filli Boya Yalıtım’ın desteği ile Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından gerçekleştirilen “Enerji Verimliliği ve Binalarda Isı Yalıtımı Tüketici Algı Araştırması” sonuçları düzenlenen bir basın toplantısıyla açıklandı. Türkiye’de “Sürdürülebilir İş” modellerine geçiş için öncü olma hedefi doğrultusunda bir bilgi merkezi olarak çalışan Sürdürülebilirlik Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sungur Bursa ısı yalıtımının kentsel dönüşümün gizli finansman kaynağı olabileceğini ifade etti.


Türkiye genelinde 16 il ve 7 bölgede gerçekleştirilen araştırma Capatect’in desteği ile, Türkiye’de “Sürdürülebilir İş” modellerine geçiş için öncü olma hedefi doğrultusunda bir bilgi merkezi olarak çalışan Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından gerçekleştirildi.


Araştırma kapsamında, ‘daire satın almada belirleyici en önemli etken nedir’;‘tüketicinin ısı yalıtımı yaptırmamasının en büyük engeli nedir’;‘Türkiye’de tüketicilere göre konutlarda en yüksek enerji maliyet kalemleri nelerdir’ gibi soruların cevapları arandı....