02 / 05 / 2024

filli boya tanıtım

filli boya tanıtım

Filli Boya, Mobilya Boyaları yeni ürün lansmanını gerçekleştirdi. Filli Boya, Gebze Fabrikası’ nda bayilerinin katılımı ile gerçekleştirdiği lansmanda, sektöre sunduğu birçok yeni ürünün yanı sıra yeni ambalajlarını da tanıttı.

Şekerbank ve filli boya yalıtım seferberliği başlattı!

Her yıl 60 bin konut yalıtımının hedeflendiği işbirliğinin ilk adımı olarak, 5 ilde yalıtım seferberliği toplantıları gerçekleştirildi. Şekerbank ve filli boya, binalarda enerji verimliliğini teşvik etmek amacıyla yalıtım seferberliği başlattı.

Şekerbank ve Filli Boya Yalıtım Seferberliği Ankara'da başladı!

EKOkredi ile bugüne kadar 566 milyon TL’yi aşkın finansman desteği sağlayan Şekerbank ve yalıtım sektörünün köklü markası Filli Boya Capatect’in başlattığı yalıtım seferberliğinin ilk durağı Ankara oldu.

G20 Zirvesi Belek'in tanıtımına katkı sağlayacak!

Dünya kongre turizmindeki payını arttıran Antalya’nın Belek bölgesi, G20 Liderler Zirvesi’ne hazırlanıyor. Belek’in yılda 5 milyon turist çektiğini açıklayan turizm sektörü temsilcileri, “Zirve Belek’in tanıtımına büyük katkı yapacak.

Şehir Kimliği Çalıştayı tanıtım toplantısı Konya' da yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Konya Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediği Şehir Kimliği Çalıştayı tanıtım toplantısı; 27 Aralık’ta, Mevlana Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Şehir Kimliği Çalıştaylarının sekizincisi çalıştay tanı

Konya'da Şehir Kimliği Çalıştayı'nın tanıtım toplantısı yapıldı!

Konya'da Şehir Kimliği Çalıştayı'nın tanıtım toplantısı yapıldı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek: " Şehirlerimiz belli bölgelerinde maalesef kimliklerini kaybetmiş durumda " dedi.Toplantı Mevlana Kültür Merkezi'nde düzenlendi.

Aydın Tanıtım Günleri 2 gün sürecek!

Ege Bölgesi Aydınlılar Derneği'nin bu yıl ilkini düzenlediği "Aydın Tanıtım Günleri" başladı. Aydın Tanıtım Günleri, İzmir Kültürpark Fuar Alanı 1 No'lu Hol'de iki gün sürecek

GÖRBİR Engelsiz Turizm projesi tanıtım toplantısı yapıldı!

GÖRBİR (Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği) öncülüğünde, İçişleri Bakanlığı, Turizm Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, TÜRSAB ve TÜROFED işbirliğiyle yapılacak "Engelsiz Turizm" projesi, tanıtım toplantısıyla start aldı.

Erzurum'da doğa, kış ve inanç turizmi tanıtım çalışması yapılıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen: Erzurum’da doğa, kış ve inanç turizmiyle alakalı tanıtım çalışması yapıyoruz. Şehrimizdeki beş bin yatak kapasitesini 20 bine çıkarmayı planlıyoruz.

Sahu Turizm Organizasyon Tanıtım ve Reklamcılık Limited Şirketi kuruldu!

Sahu Turizm Organizasyon Tanıtım ve Reklamcılık Limited Şirketi, Hüseyin Şaşmaz tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 8 Aralık'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Mor Menekşe Sokak, Deluxia Suites'te kuruldu.

The İstanbul Veliefendi tanıtım ofisi!

The İstanbul Veliefendi tanıtım ofisi telefon numarası 0212 558 13 13. Dairelerin 1 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede toplam 486 tane daireye yer veriliyor.

Bursa'nın tanıtımı için 200'ü aşkın seyahat acentesi toplanacak!

200'ü aşkın seyahat acentesi Bursa'nın tanıtımı için bir araya gelecek. Turizm sektörüne yönelik hizmet veren havayolu şirketleri, oteller ve seyahat acenteleri ile on-line işlem yapan kurum yöneticileri, 5 Aralık'ta Bursa'da toplanacak.

Dumankaya Ritim İstanbul projesinin tanıtımını gerçekleştirildi!

Türkiye gayrimenkul sektörünün lider firmalarından Dumankaya inşaat, küresel ve bölgesel yatırımcılar için önemli fırsatlar sunan perakende fuarına katıldı. Dumankaya Ritim İstanbul projesinin tanıtımını gerçekleştirildi.

Zekeriyaköy Köy projesinin tanıtımı yapıldı!

Milli Savunma Bakanlığı'ndan TOKİ'ye devredilen Sarıyer Zekeriyaköy'deki 467 bin metrekarelik araziye konut, dükkanlar ile okul ve sosyal alanları kapsayacak 'Köy' adı verilen projenin tanıtımı yapıldı.

filli boya tanıtım Haberi

filli boya tanıtım

Türkiye boya sektörünün lideri Filli Boya, Mobilya Boyaları yeni ürün lansmanını gerçekleştirdi. Filli Boya, Gebze Fabrikası’ nda bayilerinin katılımı ile gerçekleştirdiği lansmanda, sektöre sunduğu birçok yeni ürünün yanı sıra yeni ambalajlarını da tanıttı.


Sektöre yön verecek bu büyük buluşmada, yeni oluşturulan ULTRA, SUPER ve FINE serilerine ait ürünler ve ambalajlar tanıtıldı. Yeni ürün serileri ile sektörün tüm ihtiyaçlarına karşılamayı hedefleyen Filli Boya yeni ambalajları ile de beğeni topladı.


Filli Boya Mobilya Boyaları Grubu; ULTRA serisi ürünleri ile üstün performans ile profesyonel çözümleri, SUPER serisi ürünleri ile sektörün tüm ihtiyacını karşılamaya yönelik yüksek kalitede ürün çeşitliliği, FINE serisi ile de mükemmel fiyat/performansa sahip ürünlerini bayileri ile buluşturdu.



Yeni ürün serisinde yer alan;


Ultra serisi akrilik ürünleri ile üstün sararmazlık ve mükemmel netlik ile uzun...