30 / 04 / 2024

Finans Merkezi yatırımları

Finans Merkezi yatırımları

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, şirket olarak, her ne kadar İstanbul Finans Merkezi'nin temeline ilk harcı koymaktan mutluluk duysalar da özellikle bürokrasi ve yatırımı zorlaştıran vergilerden dolayı oldukça dertli olduklarını söyledi.

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Dünyaca ünlü kuruluş: 28 Mayıs sonrası Türkiye’ye yatırımlar artabilir!

Dünyaca ünlü finans kurumu Citibank’ın Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Omer Hafeez, seçimden sonra belirsizliğin ortadan kalkmasıyla beraber yatırımların artabileceğini belirtti. Küresel ticarette de en kötüsünün geride kaldığının altını çizen Hafeez, Türkiye'nin büyük fırsatlar sundu

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Katar'ın Türkiye’de inşaat yatırımları arttı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç yaptığı açıklamada, Katar'ın Türkiye’de son yıllarda özellikle finans, perakende, enerji, tarım ve inşaat gibi stratejik sektörlerde yatırımlarını artırdığını söyledi.

Ruhsar Pekcan: Türkiye’yi yatırımların merkezi haline getirmeliyiz!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, koronavirüs salgınının uluslararası yatırımların dünyadaki dağılımını derinden etkileyeceğini belirterek, "Fırsatları iyi değerlendirip, Türkiye’yi yatırımların merkezi haline getirmeliyiz." dedi.

2020 yatırımları için yaklaşık 52 milyar lira ayrıldı!

Merkezi yönetim bütçesinden bu yılki yatırımlar için yaklaşık 52 milyar lira ayrıldı, en yüksek pay ise 8,4 milyar lira ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının oldu.

Nev Alışveriş Merkezi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nev Alışveriş Merkezi Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nevin Kalyoncu ve Reyhan Kalyoncu kuruldu. 

Türkiye’de AVM yatırımları beklemede mi?

Döviz kurunda yaşanan hareketlilikler alışveriş merkezi yatırımlarını da etkiledi. Ülkemizde 2019 yılının ilk yarısında 47 bin metrekarelik AVM alanı hizmete girdi. 2018 yılının ilk yarısına göre AVM pazarına giren arzda yüzde 87’lik bir düşüş görüldü.

GYODER Proje Yönetimi Destekli Teşvik Yatırımları Eğitimi 5 Kasım'da!

GYODER Akademi'nin Proje Yönetimi Destekli Teşvik Yatırımları ve Finans Modellemesi Eğitimi 5 Kasım 2019 Salı günü verilecek...

2018'in 3'ncü çeyreğinde inşaat yatırımları yüzde 1,8 daraldı!

GSYH 3. çeyrek ilk tahmini; zincirlenmiş hacim endeksi olarak geçen yılın aynı çeyreğine kıyasla yüzde 1,6 arttı. AA Finans Analisti ve ekonomist Bürümcekçi, 3. çeyrekte inşaat yatırımlarının yüzde 1,8 daralma olduğunu belirtti...

Reklam yatırımları inşaat ile büyüyor!

2017'nin ilk yarısında reklam yatırımlarının sırasıyla inşaat, finans ve perakende sektörlerinin itici gücüyle büyüdüğü görülüyor.

Finans Merkezi yatırımları Haberi

Finans Merkezi yatırımları

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, İstanbul Finans'nın Merkezi (İFM), Türkiye ekonomisinin geleceği açısından son derece önemli, stratejik bir yatırım olduğunu belirterek, "Biz de Ağaoğlu Şirketler Grubu olarak bu yatırımda harcı koyan ilk firma olmaktan dolayı çok mutluyuz" dedi. Rahvalı, İFM'nin, dünyanın sayılı metropollerinden İstanbul'u, küresel finans trafiğinin merkezlerinden biri haline getireceğine inanıyor. 3 milyon metrekareyi bulan inşaat alanı ile bu 5 milyar dolarlık mega proje, Rahvalı için Türkiye'nin gelecek yüzyıllarına yapılan en büyük yatırım... 


Rahvalı, her ne kadar ilk harcı koymaktan mutluluk duysa da özellikle bürokrasi ve yatırımı zorlaştıran vergilerden dolayı oldukça dertli. Çünkü; İFM için şu ana kadar 400 milyon TL harcanmış ve devletten de tek kuruş dahi alınmamış... Binadan harç alınmasa ne olur! "Ruhsat için bile bir...