05 / 05 / 2024

finansal piyasa fiyatları

finansal piyasa fiyatları

Türk Eximbank Genel Müdürü Hayrettin Kaplan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimi sonrasında ekonomik gelişmeleri ve kredi derecelendirme kuruluşlarının Türkiye'ye ilişkin açıklamalarını değerlendirdi.

Gram altın, çeyrek altın fiyatlarında bayram depremi! Piyasa uzmanı rakam verdi ve uyardı! Gram altın 2.500 TL olur mu?

Haftanın ikinci işlem gününde altın fiyatlarında yeni rekor yazıldı. Peki son dakika gram altın, çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Altın fiyatları tarihi seviyeyi geçti! İslam Memiş, gram altın 2.500 TL olacak dedi!  İşte o tarih...

Altın fiyatları son zamanlarda tarihi seviyeyi geçti. Altının ons fiyatı 2083 dolar olurken Altın ve piyasa analisti İslam Memiş, ''gram altın 2.500 TL olacak'' dedi.

Konut fiyatları seçimden bugüne dolar bazında yüzde 15 düştü! Ev satan çok, alan yok...

Konut fiyatları düşmeye başladı. Piyasa durgunlaşırken vatandaşlar yüksek kredi faiz oranları ve ekonomik koşullardan dolayı ev sahibi olamıyor. Peki konut piyasasındaki düşüş devam edecek mi; ev fiyatları ne olur?

Emlak fiyatları düşüyor, konut alamayan vatandaş arsaya yöneliyor!

Emlak uzmanları yaptığı açıklamada son altı aydır piyasa fiyatlarında düşüş olduğunu belirterek, vatandaşların buna rağmen yatırım amaçlı konut almadıklarını ve arsaya yöneldiklerini söyledi.

Yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının da stresini artırıyor!

Finansal hizmetler şirketi Empower bu hafta finansal gelişmelerin kuşaklar üzerindeki etkisini baz alan bir araştırma gerçekleştirdi. Söz konusu araştırmaya göre, yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının stresini artırıyor.

Uygun fiyatlı ikinci el araçlar 300 bin TL'ye kadar düştü!

Pandemiden sonra sert artışlar görülen otomobil piyasasında fiyatlar duruldu. Özellikle Ticaret Bakanlığı’nın otomobil satışlarına ilişkin attığı adımlar piyasa fiyatlarında dengeyi sağladı.

Araba almak için doğru zamanı bekleyenler dikkat! Yeni yılda otomobil fiyatları ne olacak?

Son dönemlerde otomobil sektörü, bakanlık kararları ve piyasa düzenlemeleri ile önemli bir dönüm noktası yaşıyor. Fiyatların durgunlaştığı şu günlerde araba almak için bekleyenler 2024 yılında araba fiyatlarının ne olacağını merak ediyor.

Bitcoin fiyatlarında güçlü yükseliş devam ediyor!

Bitcoin fiyatları, dünkü işlemlerde yüzde 6'nın üzer değer kazanırken bugün sakin seyrediyor. Buna göre, kripto paraların piyasa değerinde, son 24 saat içinde yüzde 5 değer kazandığı kaydedildi. İşte haberin ayrıtıntıları...

Altın fiyatlarında en önemli tahminler uzmanından yapıldı: “3000 TL’yi aşabilir”

Ortadoğu'daki İsrail zulmünün etkisi altın fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Gram altın ve çeyrek altın fiyatlarında gözle görülür bir yükseliş yaşanmış durumda. Piyasa Analisti Hatice Kolçak, gram altının son dönemde kaydettiği yükselişle ilgili dikkat çekici değerlendirmelerde bulundu. 

En ucuz demir fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları açıklandı! Güncel demir fiyatları

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli malzemesi olan inşat demirinin fiyatları piyasa koşullarına göre değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En ucuz inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 25 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına 100 TL indirim geldi! Müteahhitler bayram etti! 11 Ekim 2023 demir fiyat listesi

İnşaat ve yapı malzemelerinden olan demir fiyatları takip ediliyor. Demir fiyatları piyasa koşullarına göre değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatlarına 100 TL indirim geldi. İnşaat demir fiyatları ne kadar? 11 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıkladı! İnşaat demir fiyatlarına bugün indirim geldi!

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli yapı malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişiyor. İsrail-Filistin arasındaki gerilim, demir fiyatlarını da etkiledi. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. 9 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Serbest piyasa fındık fiyat listesi! Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu?

Serbest piyasa fındık fiyat listesi merak ediliyor. Genel olarak artış gösteren fındık fiyatlarının bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Peki Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu? Güncel fındık fiyatları kaç lira? 4 Ekim 2023 fındık fiyat listesi.

finansal piyasa fiyatları Haberi

finansal piyasa fiyatları

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sonrasında ekonomik gelişmeleri ve kredi derecelendirme kuruluşlarının Türkiye'ye ilişkin açıklamalarını AA muhabirine değerlendiren Türk Eximbank Genel Müdürü Hayrettin Kaplan, toplumdaki hem sivil hem de siyasi aktörlerin tepkisiyle bertaraf edilen girişimin ardından finansal piyasalarda bir dalgalanma yaşandığını, ancak kısa bir sürede fiyatlamaların normalleşmeye başladığını söyledi. 


Kaplan, yeni bir tehdit oluşmasını önlemeye yönelik önlemleri hızlıca alabilmek için Türkiye'de olağanüstü hal ilan edildiğinin altını çizerek, şöyle devam etti:


"Buna karşın olağanüstü hal ilanının piyasa kurallarının işleyişine müdahaleyle sonuçlanmayacağının ekonomi yönetiminin her kademesinde dile getirildiği ve bunu Sayın Cumhurbaşkanımızın da vurguladığı görülüyor. Cumhurbaşkanımız olağanüstü hal kararı alındığını kamuya açıklarken, bunun ekonomiye olumsuz bir etkisinin olmasına izin vermeyeceklerini belirterek, reform iradesinin de yıpranmamış olduğunu kanıtlarcasına tasarruf açığımızın kapatılması ihtiyacını vurgulamıştır....