06 / 05 / 2024

Finansbank gayrimenkul kredi

Finansbank gayrimenkul kredi

Finansbank, Yap-Sat ve kentsel dönüşüm projelerinin finansmanında şirketlere önemli kolaylıklar getiriyor. Finansbank, vade ve teminat konusundaki esnekliklerin yanı sıra danışmanlık hizmeti de sunuyor.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan 30 milyon euroluk kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin  yüzde 100 iştiraki olan MEL3 Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. lehine 30 milyon euroya kadar uzun vadeli kıdemli teminatlı kredi sağlayacak.

17 milyar dolarlık ticari gayrimenkul kredi portföyü ihalesinde Blackstone lider!

Blackstone’nun (NYSE:BX), Amerika Federal Mevduat Sigorta Kurumu'nun Signature Bank'ın (OTC:SBNY) borç satışından 17 milyar dolarlık ticari gayrimenkul kredi portföyünü almaya hazırlandığı ifade edildi.

QNB Finansbank'tan 0 faizle kredi fırsatı! Şartları duyan bayram ediyor!

Bankalar arasındaki rekabet hız kesmeden sürerken QNB Finansbank 0 faiz ile ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor. İşte QNB Finansbank'ın 0 faizli kredi kampanyası ile ilgili detaylar…

QNB Finansbank'tan Yeni Kampanya: Faizsiz 10.000 TL Kredi Fırsatı!

QNB Finansbank, müşterilerine yönelik son derece avantajlı bir kampanya başlattı! Banka, daha önce müşterisi olmayanlara özel olarak, 10.000 TL tutarında faizsiz kredi imkanı sunuyor. Bu fırsatla, acil nakit ihtiyaçlarınızı hızlı ve kolay bir şekilde karşılayabilirsiniz.

Finansbank, Garanti, Akbank, Kuveyt, ve Yapı Kredi kesenin ağzını açtı. 10 bin TL ödeme yapacaklar

Yaz aylarına girilmesiyle birlikte vatandaşların paraya ihtiyacı arttı. Bankalar da kesenin ağzını açtı. Finansbank, Garanti, Akbank, Kuveyt, ve Yapı Kredi ödeyeceği miktarı açıkladı.

QNB Finansbank ve EBRD deprem bölgesi için 110 milyon dolarlık kredi anlaşması imzaladı!

QNB Finansbank ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), depremden etkilenen kişi ve kurumlara kullandırılmak için 110 milyon dolarlık kredi anlaşması imzaladı.

Gayrimenkul sektörü düşük faizli kredi beklentisi içinde!

Gayrimenkul sektöründe 2023 yılının ilk yarısını değerlendiren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, deprem ve seçimler nedeniyle durağanlaşan piyasaların, düşük faizli kredi beklentisi içinde olduğunu dile getirdi.

QNB Finansbank'tan sevindiren hamle! Müjdeli haberi duyanın yüzü gülecek!

Finansbank da kredi konusundaki rekabete katılarak müşterilerine cazip bir kampanya sunmaya başladı. İşte banka tarafından hazırlanan kredi kampanyasının detayları.

Finansbank'tan ballı son dakika müjdesi! Paraya ihtiyacı olan buraya baksın!

Bankalar arasındaki kredi yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Finansbank da kredi kampanyalarıyla bu yarışa dahil oldu. Bankanın sunduğu kredi kampanyasının detayları ise şöyle.

TEB, Akbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi peş peşe açıkladı! Gören duyan inanamadı!

Kredi kartı olmayan veya mevcut kredi kartını değiştirmek isteyen vatandaşlar, hangi bankaların avantajlı olduğunu araştırıyorlar. Bu bankalarla ilgili önemli bilgilendirmeler yapıldı ve haberimizde detayları bulabilirsiniz.

Akbank, Finansbank, Yapı Kredi, TEB... Herkesi ilgilendiriyor. Şimdi bakın

Kredi kartı olmayan ya da kredi kartını değiştirmek isteyen vatandaşlar avantajlı bankaların hangileri olduğunu sorguluyor. Bu bankalar hakkında flaş bilgilendirmeler yapıldı. İşte detaylar...

4 büyük banka peş peşe son dakika vererek duyurdu! Akbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi, İş Bankası açıkladı!

Ramazan öncesinde ihtiyaç sahibi olanlara yardımcı olmak amacıyla, faizsiz kredi imkanı sunan bankalar açıklandı. Bu kapsamda, ihtiyaç sahipleri bayram kredisi alabilecekler. Son dakika açıklamalarıyla, Akbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi ve İş Bankası gibi büyük bankalar faizsiz kredi fırsatı sunaca

5 dev banka peş peşe son dakika vererek açıkladı! Akbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi, İş Bankası ve bir banka daha...

Ramazan öncesinde ihtiyaç duyanlara faizsiz kredi imkanı sunacak bankalar açıklandı! Faizsiz bayram kredisi kapsamında, ihtiyaç sahipleri 25 bin TL'ye kadar kredi alabilecekler. 5 dev banka peş peşe son dakika vererek açıkladı! Akbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi, İş Bankası...İşte ayrıntılar...

Finansbank gayrimenkul kredi Haberi

Finansbank gayrimenkul kredi

Finansçı yaklaşımını inşaat sektöründeki tecrübesiyle birleştiren Finansbank, ‘Gayrimenkul Proje Finansmanı’ ile ihtiyacı tespit ederek en doğru ürünleri sağlıyor; finansman ve danışmanlığı bir arada sunuyor. Yap-Sat ve kentsel dönüşüm projelerinin finansmanının vadesini de inşaat süresine göre belirliyor. Bu sayede gayrimenkul şirketleri, taksitli kredi gibi ödeme baskısını ve satış baskısını yaşamadan projesine devam edebiliyor. Satış aşamasında da müşterilerin ihtiyaçlarına uygun kredi sunacak olan Finansbank, gayrimenkul şirketlerine dolaylı olarak da destek sağlayacak.


Finansbank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Metin Karabiber ‘Finansçı’ yaklaşımının inşaat sektörüne yönelik finansman konusunda da fark yarattığını vurgulayarak ‘Gayrimenkul Proje Finansmanı’ ile klasik bankacılık hizmetinin ötesine geçtiklerine dikkat çekti. 


Kentsel dönüşüm ve Yap-Sat projeleri özelinde ihtiyaca yönelik modelleme yaptıklarını belirten Metin Karabiber, “Gayrimenkul Proje Finansmanı ile yapımdan satışa tüm...