29 / 04 / 2024

Finansevim faizsiz sistem

Finansevim faizsiz sistem

Faizsiz gayrimenkul alımında yeni bir dönemi başlatan Finansevim; faizsiz, vade farksız konut sahibi olmak isteyenlerin kendi belirleyeceği taksit miktarı ile ev sahibi olmalarını sağlıyor.

Finansevim basın lansmanı 6 Mart'ta!

Finansevim, Türkiye'de ev sahibi olmak için hayaller kuran milyonlarca insanın alım gücünü kolaylaştırarak, bu hayallerini gerçekleştirmek için çalışmalar yapıyor. 

Faizsiz finansman sektöründe intibak süreci başladı!

Faizsiz finansman sektöründe şirket sayısının 38’den 10’a düşeceği ifade ediliyor. Ev ve araba almak için bekleyen 350 bin kişiden, 40 bininin sistem dışına çıkacağı belirtiliyor. Kişilerin sistemdeki paraları ise ilk etapta tasfiye edilen şirketin mal varlığından karşılanacak.

Faizsiz ev sistemi yasalaşıyor! 

Faizsiz ev alma sistemi artık yasalaşıyor. 250 bin katılımcının bulunduğu bu sistem ile vatandaşın mağdur olması engellenecek.

Konutta faizsiz sistem denetlenme yasasını bekliyor!

Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finansman Sistemi’ne ilgi her geçen gün büyüyor. Emin Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, sektörün denetlenmesiyle ilgili yasanın çıkmasını istediklerini kaydetti.

Eminevim yaklaşık 146 bin ev teslim etti! 

İzmir Enternasyonel Fuar'ına katılan Eminevim ziyaretçilere konut alımında uyguladığı faizsiz sistem hakkında bilgi verdi. Ege Bölge Müdürü Zafer Sönmez şimdiye kadar 146 bini aşkın teslimat gerçekleştirdiklerini belirtti. 

Faizsiz ev alma sistemine yoğun ilgi!

Vatandaşı bankadan kredi almadan ev sahibi yapan “Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finans Sistemi"ne ilgi artıyor. Finansevim Genel Müdürü Öztürk, “Faiz indirimiyle harekete geçen vatandaş bizlere de akın etti. Şubelerimize ziyaretler 2 katına çıktı” diye konuştu...

Faizsiz ev cirosu 2 milyara ulaştı!

Faizsiz ev sahibi yapan, ‘Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finansman Sistemi’ gün geçtikçe büyüyor. Finansevim Genel Müdürü Özgür Öztürk, “Sektörün 2015’de aylık cirosu 300 milyon, 2019 başında 1 milyar liraydı'' diye konuştu.

Faizsiz ev sahibi yapan sistem vatandaşları birikime yönlendirdi!

Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finansman Sistem'i olarak bilinen yöntemle ev almak isteyen pek çok kişi gerekli birikimleri yaparak faizsiz ev alabiliyor. Finansevim Genel Müdürü Özgür Öztürk, faizsiz olarak ev alma sistemi ile sektörün aylık cirosunun 1 milyar liraya ulaştığını söyledi.

Konut almak isteyenler faizsiz finans sistemine yöneldi!

Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan gayrimenkul sektöründeki konut kredi faizlerinin yüksek olması satışlarını düşürdü. Ev sahibi olmak isteyenler tasarrufa dayalı faizsiz finans sistemine yöneldi. Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Emre Özkaya durumu değerlendirdi.

120 bin konut faizsiz satıldı, sisteme kontrol geliyor!

Faizsiz ev sahibi yapan sistem hızla büyüyor. Sistemin kontrolü için Hazine ve BDDK devreye girecek.  Geçen yıl ayda 10 bin, toplamda ise 120 bin konut faizsiz konut sistemi ile satıldı.

Emre Özkaya: Gayrimenkulün reçetesi faizsiz finans sistemi!

Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Emre Özkaya, 2019'da gayrimenkulün reçetesinin faizsiz finans sistemi olacağını söyledi. Özkaya, sistemle gerçekleşen satışlarla sektörün nefes alacağını açıkladı.

Finansevim'den faizsiz finans sistemi!

Ayda 250 milyon liralık ev ve araba teslimatı gerçekleştiren Finansevim, faizsiz finans sistemiyle tasarrufu artırıyor ve kolay mülk sahibi olmayı sağlıyor.

Faizsiz finans sistemiyle aylık 250 milyon TL'lik teslimat!

Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Emre Özkaya, faizsiz finans sistemiyle ilgili "Şu an sistem içerisinde çalışmalar gerçekleştiren 4 firma toplamda, aylık 250 milyon TL civarında Türkiye içerisinde teslimat yapıyor" açıklamasında bulundu.

Finansevim ile 250 bin aile faiz ödemeden taksitle ev sahibi oldu!

Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Emre Özkaya yaptığı açıklamada faizsiz sistemle Türkiye'de 250 binin üzerinde ailenin ev, araç ve arsa sahibi olduğunu söyledi.

Finansevim faizsiz sistem Haberi

Finansevim faizsiz sistem

Finansevim; faizsiz, vade farksız konut sahibi olmak isteyenlerin kendi belirleyeceği taksit miktarı ile ev sahibi yapmayı amaçlıyor.

Finansevim Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emre Özkaya: Dünyanın birçok ülkesinde uygulanan bu sistemi ülkemiz insanlarının da hizmetine sunmak için çıktığımız bu yolda, ilk hedefimiz; insanlarımızın alım gücünü nasıl kolaylaştırmak oldu. Bu hedefimizi belirlerken ilk sorumuz insanlarımızın en uygun ve avantajlı yollarla faiz ödemeden, evden arabaya, arsadan ofise ve hatta evlilikten eğitim ihtiyaçlarına kadar tüm gereksinimlerini nasıl karşılarız oldu ve dünyada uygulanan Tasarrufa Dayalı Finans sistemini faizsiz olarak Türkiye’de uygulamaya başladık.

Finansevim'in uygulayacağı,  Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finans Sistemi ile konut sahibi olmak isteyenler hiçbir peşinat ödemeden, kira yardımı adı altında yapılan ek ödemeler yapmadan, dilerse fon katılım ücretini de Yine Türkiye’de ilk kez uygulanan bir...