16 / 05 / 2024

Finia Paşapark fiyatları

Finia Paşapark fiyatları

Finia Paşapark Evleri Pendik daire fiyatlarına haberimizin içeirsinde yer veriyoruz. Finia Paşapark Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy Pendik bölgesinde yükseliyor. Projeden 120 ay taksitle konut sahibi olmak mümkün...

İstanbul'da kira fiyatları 4 yılda yüzde yüzde 961 arttı!

İstanbul Planlama Ajansı (İPA) konut fiyatlarındaki artışa ilişkin raporunda orta ve düşük gelir grubunun ev sahibi olmasının imkansızlığı dikkat çekti. Rapora göre 2019’dan bugüne İstanbul’da en çok kira artışı yüzde 961’le Üsküdar’da gerçekleşti.

Gümüşte artık sona geldik diyenler... Dereyi görmeden paçaları sıvamayın! Gümüş fiyatları bu kadar olacak

Gümüş fiyatlarında son ayların en büyük düşüşleri yaşanıyor. Gümüşün gramı 10 TL seviyelerine kadar gerilerken yatırımcılar gümüş fiyatlarında yolun sonuna geldiklerini düşünmeye başladı.

İstanbul'da konut fiyatları ve yüksek kiralar gündemden düşmüyor!

İstanbul'da konut fiyatları ve yüksek kiralar gündemden düşmüyor. İPA tarafından yapılan bir ankette katılımcıların yüzde 35,5’i “Gündemimizde konut ve kira fiyatlarındaki artış var” dedi.

O ilde sıfır konut fiyatları yüzde 29.5 arttı!

İBB İPA İstanbul İstatistik Ofisi'nin yayınladığı verilere göre, İstanbul’da, Kasım 2020'de, konut satışları, yıllık yüzde 15,1 azaldı. Konut fiyatlarındaki artış ise sıfır konutlarda yüzde 29,5, ikinci el konutlarda yüzde 27,3 olarak gerçekleşti.

Paşa Konakları Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Parlaklar Group tarafından Beykoz'da yükselen Paşa Konakları projesi yeni sahipleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Projede fiyatlar 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Folkart Blu Paşalimanı fiyatları!

Folkart Blu Paşalimanı fiyatları 321 bin Euro'dan başlayarak değişiyor. İzmir Çeşme'de yükselen Folkart Blu projesi Mayıs 2017'de tamamlanacak...

Paşalimanı Folkart Blu Çeşme teslim tarihi!

Paşalimanı Folkart Blu Çeşme projesinde evlerin fiyatları 321 bin Euro'dan başlıyor. Folkart Blu Çeşme projesinde 83 suit yer alıyor...

Paşalimanı Sea Homes daire fiyatları!

Paşalimanı Sea Homes daire fiyatları 390 bin Euro'dan başlıyor. 31 konuttan meydana gelen Sea Homes Paşalimanı projesi bu yıl Haziran ayında teslim ediliyor...

Paşacity Gaziosmanpaşa ev fiyatları!

Paşacity Gaziosmanpaşa ev fiyatları 315 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Sistem İnşaat projesi Pashacity Gaziosmanpaşa'da daire teslimleri Eylül 2017 yılında yapılıyor...

Homes, Çeşme Paşalimanı'nda yeni projeye başladı!

Almanya'da önemli konut projeleri yapan Homes şirketi Çeşme Paşalimanı'nda yeni bir projeye başladı.Daire fiyatlarının 600 bin euro'dan başladığı projenin 2016 yılının Haziran ayında tamamlanması bekleniyor.

Pendik Finia Paşapark Evleri ne zaman teslim?

Finia Paşapark'ta daire fiyatları 153 bin 900 TL'den başlıyor. TEM'e 8 dakika yakınlıkta olan proje 5 blokta 178 daireden oluşuyor. Peki Pendik Finia Paşapark Evleri ne zaman teslim edilecek?

İzmir Paşalimanı Sea Homes fiyatları!

Tek blok şeklinde inşa edilen projede daire tipleri 1+0' dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. İzmir Paşalimanı Sea Homes fiyatları 577 bin 500 Euro'dan başlıyor.

Çeşme Sea Homes Paşalimanı fiyatları!

Mimar Rıfat Baltaoğlu imzası ile hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Çeşme Sea Homes Paşalimanı fiyatları 577 bin 500 Euro'dan başlangıç gösteriyor.

Finia Paşapark fiyatları Haberi

Finia Paşapark fiyatları





Toplam 178 daireden meydana gelen Finia Paşapark projesi Finia Yapı tarafından inşa ediliyor. 



Finia Paşapark Evleri Pendik daire fiyatlarını paylaşmadan önce projeden detaylı olarak bahsedelim. 



Finia Paşapark 5 blok şeklinde İstanbul Anadolu yakası Kurtköy Pendik bölgesinde yükseliyor. 


Finia Paşapark Evleri'nde alan büyüklükleri 55 metrekare ile 230 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri yer alıyor. 



Finia Paşa Park, E5'e 5 dakika, TEM'e 8 dakika ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika mesafede konumlanıyor.


Finia Paşapark Evleri Pendik daire fiyatları!


Finia Paşapark Evleri Pendik daire fiyatları 94 bin 750 liradan başlıyor. 



Finia Paşapark Evleri Pendik ödeme koşulları!


Finia Paşapark Evleri'nden 120 aya kadar taksitle konut şsahibi olunabiliyor. 



Finia Paşapark projesinin sosyal imkanları arasında fıtness salonu, masa tenisi, otopark, güvenlik,  oyun alanları, hobi ve seyir alanları bulunuyor. 





Finia...