09 / 05 / 2024

finike hali son durum

finike hali son durum

Antalya'da hayata geçirilen Finike Sahilkent Toptancı Hal Kompleksi inşaatının yüzde 70’i tamamlandı.

Finike Toptancı Hali'nin yüzde 30'u tamamlandı!

Antalya Finike’deki halleri tek çatı altında toplayacak Finike Sahilkent Toptancı Hal Kompleksi inşaatı hızla sürüyor.

KİPTAŞ We Haliç'te son dakika! Dev projede teslimler başlıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan, KİPTAŞ ve Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen We Haliç projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Ali Kurt yaptığı We Haliç projesinde etaplar halinde teslimlere başlayacaklarını söyledi.

Nidapark Gündoğan’da bayram fırsatı! Son üç villa 1 milyon TL indirimle satışta!

Müstakil yaşamın en ayrıcalıklı hali Nidapark Gündoğan'da bayrama özel, son üç villa 1 milyon TL indirimle satılıyor. Nidapark Gündoğan projesi nerede? Nidapark Gündoğan projesi ile ilgili ayrıntılar..

Balık fiyatları katlandı: İstanbul Hali'nde tekir 100, levrek 250, istavrit 80 TL! Palamudun kilosu 44-56 TL arasında!

Balık fiyatları bu yıl tezgahlara zamlı fiyatlarla geldi. Hamsinin kilogram fiyatı geçtiğimiz seneye göre gerilerken, levrek ve lüferde fiyat yükselişi yüzde 200’e, uskumruda ise yüzde 400’e ulaştı. Peki İstanbul Hali'nde son durum ne? İşte fiyatlar..

İstanbul depreminde son dakika! Marmara Denizi, boğaz ve Haliç kıyıları! Peş peşe açıklandı! İstanbullular dikkat

Büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş depremlerinin ardından, beklenen büyük Marmara depremi yeniden gündem oldu. İstanbul depreminde son dakika! Marmara Denizi, boğaz ve Haliç kıyıları! Peş peşe açıklandı! İstanbullular dikkat

Flaş.. Flaş.. ING Bank kalem kalem açıkladı! İşte emekli promosyonunda muhteşem teklifler! Son noktayı koydu

Her geçen gün promosyon rakamları güncellenip emeklilere yönelik avantajlı hale getirilmeye çalışılıyor. Promosyon rakamını en cazip hale getiren bankalardan biri de ING Bank oldu. Son hali ile ING Bank'ın tutarları haberimizde.

Sıcak hava balık miktarını yükseltti! İşte İstanbul Balık Hali 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Son zamanlarda sıcak hava dalgası balık miktarını azaltırken balık fiyatlarını ise yükseltti. Peki, İstanbul Balık Hali'inde balık çeşitleri ne kadar, kaç TL? İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

Son dakika! Milyonlarca EYT’li bunu bekliyor! EYT ile ilgili flaş gelişme! Bakan Vedat Bilgin açıkladı

Milyonlarca kişinin beklediği EYT ile ilgili heyecan devam ediyor. EYT ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Bakan Bilgin katıldığı bir program sonrası EYT’nin son hali hakkında konuştu. İşte detaylar…

Haliç Üniversitesi personel alacağını duyurdu

Haliç Üniversitesi Rektörlüğünden yappılan açıkalamda Öğretim Üyesi ve Elemanı olarak görevlendirilmek üzere 7 akademik personel alacağı bildirildi. Yayımlanan ilanda son başvuru tarihinin 20 Nisan 2022 olduğu ifade edildi.

KİPTAŞ We Haliç projesinde fiziki gerçekleşme yüzde 46'ya ulaştı!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen We Haliç projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Peki projenin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ We Haliç projesinde fiziki gerçekleşme yüzde 44'e ulaştı!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen We Haliç projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Peki projenin inşaatında son durum ne?

Taksim AKM'de son rötuşlar yapılıyor!

2019'da temeli atılan Taksim Atatürk Kültür Merkezi (AKM) inşaatında çalışmalar tamamlanmak üzere. Demir panoların kaldırılmasıyla projenin son hali ortaya çıktı. Yeni AKM 29 Ekim'de açılacak. 

KİPTAŞ We Haliç projesinde fiziki gerçekleşme yüzde 40'a ulaştı!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen We Haliç projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Peki projenin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ We Haliç kentsel dönüşüm projesinin inşaatında son durum ne?

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen ve olaylı proje olarak bilinen We Haliç projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Peki projenin inşaatında son durum ne?

finike hali son durum Haberi

finike hali son durum

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarım kenti Antalya’da beldelere yayılmış derme çatma halleri tek çatı altında toplayarak modern bölge hallerine dönüştürüyor. Finike Sahilkent Toptancı Hal Kompleksi’nde inşaat çalışmaları son sürat sürüyor, bu kapsamda Finike Sahilkent Toptancı Hal Kompleksi inşaatının yüzde 70’i tamamlandı. 

ÇAĞDAŞ SOSYAL TESİSLER

Yaklaşık 32 milyon liraya mal olan Finike Toptancı Hali toplam 72 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Hal kompleksi içinde 100 metrekarelik 52 komisyoncu dükkanı, 150, 300 ve 600 metrekarelik 58 tüccar ardiyesi bulunacak. Projede 5 bin metrekarelik soğuk hava deposu, banka, laboratuvar, restoran ve 215 kişilik bir konferans salonu da mevcut.



Antalya Büyükşehir...