05 / 05 / 2024

Finike hastanesi

Finike hastanesi

Göreve gelişinin birinci yılında yaptıkları çalışmaları anlatan Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, hizmet üretmeye yönelik yoğun mesai harcadıklarını söyledi.

Finike Devlet Hastanesi'nin inşaatı bitti!

Antalya’da yapımına başlanılan Finike Devlet Hastanesi'nde sona gelindi. İnşaatı tamamlanan yatırım açılış için gün sayıyor. 

Finike Devlet Hastanesi yıkılacak mı?

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Finike Devlet Hastanesi'nin fanyansları söktürerek yeniden yaptırması gündem oldu. Karaloğlu, sıkıntının müteahhitlerin ihale alımında aşırı fiyat kırmasından kaynaklandığını söyledi.

Finike Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak?

Antalya Milletvekili Atay Uslu Finike ilçesine yeni ve modern bir hastane yapımı için sona gelindiğini ifade etti. Atay Uslu Finike Devlet Hastanesi'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Finike Devlet Hastanesi'nin tadilat işi ihalesi 17 Ekim'de!

Antalya Kamu Hastane Birliği Sağlık Bakanlığı; Finike Devlet Hastanesi'nde tadilat ve yenileme işini 17 Ekim 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor. Tadilat işi 35 günde tamamlanacak.

Finike Devlet Hastanesi'nin temeli Ocak ayında atılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Finike’ye iki müjde birden verdi. Başkan Türel, Finike’nin yıllardır beklediği Devlet Hastanesi ve Adliye binasının proje aşamasına geldiğini belirtti.

Finike’ye yapılacak hastane ve adliye binasının temeli 2015'te atılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Finike’ye iki müjde birden verdi. Başkan Türel, Finike’nin yıllardır beklediği Devlet Hastanesi ve Adliye binasının proje aşamasına geldiğini belirtti.

Finike Devlet Hastanesi ve Adliye binasında sona gelindi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Finike ’ye iki müjde birden verdi. Başkan Türel, Finike’nin yıllardır beklediği Devlet Hastanesi ve Adliye binasının proje aşamasına geldiğini belirtti..

Has Mimarlık Shatt Al Arab Hastanesi’nin projesini hazırlıyor!

Has Mimarlık, Irak’ın Basra kentinin en modern hastanesi olacak Shatt Al Arab Hastanesi’nin projesini hazırlıyor...

İstanbul Fizik Tedavi Rehabilitasyon Hastanesi yeniden yapılacak!

İstanbul Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi yeniden yapılacak ve inşaatı Ağustos ayında başlayacak...

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi yıkılacak!

İstanbul'un en büyük hastanelerinden olan Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi yıkılarak yerine bin yataklı yeni bir hastane yapılacak...

Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi yıkılıp yeniden yapılacak!

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İslam Kalkınma Bankası’ndan sağlanan 158 milyon 930 bin Avro kredi ile İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi (İSMEP) kapsamında yıkılıp yeniden yapılıyor

Akfen İnşaat'tan Isparta Şehir Hastanesi ihalesine en iyi teklif!

Akfen İnşaat, Isparta Şehir Hastanesi ihalesinde en iyi teklifi verdi. Devlet yüklenici firmaya 25 yıl kira bedeli ödeyecek

THY ile YDÜ Hastanesi Medikal Turizm adına tarihi protokol!

Türk Hava Yolları ile Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi arasında Kuzey Kıbrıs’ta Medikal Turizm’in gelişmesine yönelik önemli bir protokol imzalandı.

Finike hastanesi Haberi

Finike hastanesi

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarioğlu, 1 yıllık görev süresinde gerçekleştirilen faaliyetten değerlendirmek amacıyla Zirve Kafe'de basın toplantısı düzenledi. 



1 yılda projelenil altyapısını oluşturmaya yönelik çaba sarf ettiklerini söyleyen Başkan Sarioğlu, 'Facebook Şövalyeleri" diye nitelendirdiği bazı muhalif kesimin, 'Ortada bir şey yok' tavrı sergilediğini ancak aksine hizmet üretmeye yönelik yoğun mesai harcadıklarım vurguladı. Toptancı Halı konusunda Biiyiikşehir Belediye Başkam Menderes Türel ile yapılan toplantı sonucu önemli mesafe kat ettiklerim aktaran Başkan Sarioğlu, halin 2015 yılı yatırını planına alındığım anlattı. Belediyeye yeni hizmet binası kazandırma yönündeki çalışmalarda İller Bankası'ndan kredi desteği alacaklarını kaydeden Başkan Sanoğlu, Mayıs aynıda ihaleye çıkmak için gayret ettiklerini belirtti. 



'HASTANENİN TEMELİ SEÇİM ÖNCESİ ATILACAK' 

Adliye binası yapımının da hızlı şekilde başlatılacağını söyleyen Başkan Sarıoğlu, depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkılan...