27 / 04 / 2024

Finike imar

Finike imar

Finike yeni kent merkezi 300 parsel olacak. FİNİKE Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, mülkiyet sorunlarının çözümü için çalışmalar yapılan '300 Parsel'in yeni kent merkezi olacağını söyledi.

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'den yeni imar planı açıklaması!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, düzenlenen basın toplantısında ilçe gündemini meşgul eden ve spekülasyonlara yol açan konuları cevaplandırdı.

Finike Belediye Meclisi'nin gündemi imar değişikliği!

Finike Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda kentsel dönüşüm projeleri, mülkiyet ve imar sorunu gündeme getirildi.

Finike Kent Meydanı'nın imar planları bakanlığa iletildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Finike Belediyesi'nin hazırladığı kent meydanı alanına ait dolgu imar planı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na iletildi.

Finike Meclisi'nde imar plan tadilatları komisyona havale edildi!

Finike Belediyesi Haziran ayı toplantısı Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu yönetiminde gerçekleştirildi. İmar Plan tadilatlarına ilişkin konular komisyona havale edildi.

Finike Hasyurt Mahallesi'nin imar planı değişiyor!

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Meclis Üyesi Kemal Gökyar, ve İmar Müdürü Selçuk Okur başta olmak üzere Finike Belediyesinin tüm birim müdürlerinin hazır bulunduğu Hasyurt İmar Planı Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Finike Meclisi'nde imar planı tadilatları komisyona havale edildi!

Finike Belediyesi meclis toplantısı yapıldı. İmar plan tadilatlarına ilişkin konuların komisyona havale edildiği toplantıda 2015 faaliyet raporu, denetim raporu görüşüldü ve 2016 yılı komisyon üyeleri belirlendi.

Finike Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

FİNİKE Belediyesi mart ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu başkanlığında yapıldı. Önergelerle birlikte 11 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, imar plan tadilatlarına ilişkin konular komisyona havale edildi.

Kaan Osman Sarıoğlu: Hasyurt'ta öncelik imar planı!

Antalya'nın Finike ilçesi Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, " Hasyurt'un acil hizmete ihtiyacı var. Ancak hizmet yapabilmemiz için öncelikle imarı yapacağız." şeklinde konuştu...

Uluslararası Finans Merkezi imar planıyla ilgili dava açıldı!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Özel Proje ve Rekreasyon Alanı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşinin bulunduğu alanın imar planına ilişkin dava açıldı, ancak dava ihaleleri etkilemiyor ve ihale devam edecek...

Ani şehrine imar planı ve çevre düzenlemesi yapılacak!

Türkiye Ermenistan sınırında ve yerin yedi kat altında bulunan Ani şehrinin ören yerleri ilk defa uygulanacak imar planı ve çevre düzenlemesi ile turizme kazandırılacak...

Galataport'un yeni imar planı onaylandı!

İstanbul'un tek kruvaziyer limanı olan Galataport'un yeni imar planı Özelleştirme Yüksek Kurulu tarafından onaylandı...

Sarıyer'de konut alanı imarı olan arsa 2 milyon 27 bin liraya!

İstanbul Sarıyer İlçe Belediyesi Başkanlığından: Sarıyer'de bulunan konut alanı imarı olan arsa 8 Kasım 2012 tarihinde yapılacak ihalede satışa çıkacak

Evini ''yeşil bina'' kriterlerine göre yenileyene imar hakkı!

Eyüp'te kentsel dönüşümün yanı sıra enerji tasarrufu için de önemli bir proje yürütülüyor. Evini enerji tasarrufu sağlayacak 'yeşil bina' kriterlerine göre yenileyenlere imar artış hakkı geliyor...

Finike imar Haberi

Finike imar

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, kent planlamasına ilişkin Finikeli mimarlarla toplantı yaptı. Belediyede gerçekleşen toplantıda, yeni belediye hizmet binası, adalet sarayı, hükümet konağı, emniyet binası, 300 parsel, Batı Antalya çevre yolu ve Demre- Finike arasına yapılması düşünülen tünel projesi gibi konular değerlendirildi. Başkan Sarıoğlu, gerçekleştirilmesi planlanan projeleri mimarlara aktardı. 


İlçede uzun dava sürecinin ardından hazineye devri yapılan 300 parsel ve mülkiyet sahiplerinin akıbeti hakkında bilgi veren Başkan Sarıoğlu, "300 Parsel sorununu çözmek için somut adımlar atıyoruz. Hak tespiti çalışmalarını bitir dik. Bundan sonraki aşama ise Maliye kontrolü. Bu sorun beklenildiği gibi hemen çözülecek bir şey değil takat Finike için çok fazla önem arz ediyor" dedi.


Problemin çözümünün ardından vatandaşların tapularına kavuşacağını vur gulayan Başkan Sarıoğlu, "Hem burada oturan vatandaşlar tapularına...