04 / 05 / 2024

Fırınlarsırtı TOKİ son başvuru tarihi

Fırınlarsırtı TOKİ son başvuru tarihi

Fırınlarsırtı TOKİ son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 2 oda 1 salon dairelere yer veriliyor.

Sıfır araç almak isteyenler; fiyatı 250 bin TL'nin altında bir tek o kaldı! Citroen Ami'nin Nisan ayı satış fiyatı

Sıfır km otomobil fiyatları artmaya devam ediyor. Küçük araçlar hem fiyat hem de kullanım kolaylığı ile ilgi görüyor. Bu otomobillerden biri olan Citroen’in en küçük aracı Ami'nin yapılan son dakika açıklamasıyla birlikte Nisan ayı fiyatı belli oldu. İşte detaylar...

Nakit ihtiyacınız varsa ilaç gibi gelecek ! Akbank sıfır faizle 20 bin TL veriyor!

Son günlerde nakit ihtiyacı milyonlarca kişinin ortak sorunu haline gelirken, bu durumdaki vatandaşlar için sevindirici haber Akbank’tan geldi. Bankanın sıfır faizli kredi paketi yüz güldürecek. Peki kimler yararlanabilir?

Sıfır araç bulamayanlar ikinci ele yönelince fiyatlar patladı! İşte ikinci el otomobilde son fiyatlar…

Sıfır araç tedariğindeki sıkıntılar nedeniyle tüketiciler ikinci el otomobillere yönelirken, gelen yoğun talebin ardından ikinci elde de fiyatların hareketlendiği dikkati çekiyor. İkinci el otoda fiyatlar ne kadar arttı? Hangi modeller tercih ediliyor? Detayları haberimizde...

Altus 4 gözü gazlı solo fırın en ucuza nereden alınır, özellikleri neler? İşte Altus 12 Mart 2023 fiyat listesi

Hem fırın hemde ocak arayışında olup bütçesi kısıtlı olanlar, Altus dört gözü gazlı solo fırını en ucuza alacağınız yerleri ve fiyat listesini sizin için listeledik. İşte Altus 12 Mart 2023 fiyat listesi

389 bin TL’ye son model sıfır araç satışı yapılıyor! Parası olan kaçırmasın

Koronavirüs pandemisinin ardından fiyatı en çok artan ürünlerin başında arabalar gelmeye başladı. Vatandaşlar ucuz arabanın derdine düşerken 389 bin TL’ye son model sıfır araç satışı yapıldığını duyanlar konuya ilgi gösterdi.

Sıfır araçlara son bir ayda yüzde 8 zam! Nedeni ise bambaşka! Duyunca çok şaşıracaksınız!

Çip krizi, döviz, enerji maliyeti derken sıfır araç fiyatlarına şimdi de TIR şoförü zammı dahil oldu. Tüm dünyada büyüyen TIR şoförü eksikliği nedeniyle sorun teslimatları erteletirken, açığı kapatmaya çalışan firmalar, lojistik maliyetindeki artışı fiyatlara yansıtmaya başladı.

Simfer 4502 45 lt Beyaz Midi Fırın indirimli fiyatıyla Carrefoursa'da satışta! Yetişen alıyor! 6 Mart 2023 fiyat listesi

Simfer 4502 45 lt Beyaz Midi Fırın, son teknolojik donanımı, farklı pişirme fonksiyonları ve geniş iç hacmiyle birden fazla yemeği eşit ısıda pişirmenizi sağlar. 

Sıfır otomobil isteyenler acele etsin! Ucuz fiyattan otomobil sadece bu modeller kaldı!

Mart ayında sıfır otomobil fiyatları açıklandı ve bu ay sadece üç markanın 500 bin TL sınırının altında kalan dört modeli bulunuyor. Bu modeller arasında yoğun bir talep patlaması yaşanıyor.

Sıfır km Subaru XV ne kadar oldu? İşte Subaru XV 5 Mart 2023 fiyat listesi...

2023 model Subaru XV'nin Mart ayına ait fiyat listesi yayımlandı. Peki sıfır km Subaru XV fiyatlarına zam geldi mi? İşte açıklanan son güncel Subaru XV fiyat listesi...

Arçelik F 8541 EBB Ocaklı Fırın ne kadar, en ucuz fiyatla nereden alınır? 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Börek yapma ve buz çözme fonksiyonlarına sahip Arçelik F 8541 EBB Ocaklı Fırın, katalitik özelliği ile kolay temizlenir. Biri çift alevli wok olmak üzere dört gözü gazlıdır. Peki, Arçelik F 8541 EBB ocaklı fırında 3 boyutlu pişirme teknolojisi var mı? 

Bu kampanya, sıfır otomobil almak için bekleyenleri çok sevindirecek!

Sıfır otomobilde yaşana tedarik sorunu ve fiyatların hemen her gün güncellenmesi, pandemiden bu yana vatandaşın en büyük sorunlarından biri. Ancak bir markadan son gelen haberler vatandaşı oldukça sevindirecek türden.

Çiftçiler dikkat! Türk Boğası Tümosan Traktör'de ayın son fırsatını kaçırmayın! 24 Şubat 2023 fiyat listesi

Çiftçiler dikkat! Türk Boğası Tümosan Traktör'de ayın son fırsatını kaçırmayın! 24 Şubat 2023 fiyat listesi

Simfer Çift Bölmeli Dört Gözü Gazlı Fırın en ucuza nerede satılıyor? İşte 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Hem fırınım hemde ocağım olsun diyenler için Simfer, bir ürünü aynı anda hem ocak hemde fırın olarak kullanılsın diye tasarladı. Simfer çift bölmeli dört gözü gazlı fırın  geliştirilmiş teknik özellikleri ile ilgi odağı haline geldi. 

Fırınlarsırtı TOKİ son başvuru tarihi Haberi

Fırınlarsırtı TOKİ son başvuru tarihi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne Fırınlarsırtı alt gelir grubu projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 97 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ Edirne Fırınlarsırtı projesinde yer alan konutların kura çekilişi 18 Şubat 2019'da gerçekleştirilecek. Projeden yüzde 12 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

2 oda 1 salon konutların bulunduğu TOKİ Fırınlarsırtı alt gelir projesi için 180 ay ve 240 ay vade imkanı sağlanıyor.

Projede yer alan konutların brüt alanı 76,16 metrekare ile 86,32 metrekare arasında; net alanı 59,26 metrekare ile 63,52 metrekare arasında değişiyor.

TOKİ Fırınlarsırtı alt gelir grubu TOKİ'de konut fiyatları 114 bin 328 TL ile 175 bin 934 TL arasında değişiyor.

En düşük peşinat tutarının 13 bin 719 TL, en yüksek peşinat bedelinin ise 35 bin 186 TL olduğu...