02 / 05 / 2024

First National Bankı kim satın aldı

First National Bankı kim satın aldı

ABD'de satın aldığı gökdelenlerle adını duyuran "Turkish Trump" olarak tanınan yatırımcı Mükemmel Sarımsakçı, portföyüne bir yenisini daha ekledi. Sarımsakçı, şimdi de 84 yıllık First National Bank binasını satın aldı.

First Republic Bank'ın iflası sonrası JPMorgan varlıkları satın alıyor!

First Republic Bank iflas ettikten sonra JPMorgan tarafından satın alınacak! Ayrıca, tüm müşteriler bankanın açılmasıyla birlikte paralarına erişebilecekler.

ABD hükümeti First Republic Bank’ı kurtarmak için harekete geçti!

ABD'li düzenleyici kurum Federal Mevduat Sigorta Kurumu (FDIC), First Republic Bank'ın iflasını önlemek amacıyla aralarında JPMorgan ve PNC gibi isimlerin bulunduğu dev bankalardan teklif almaya başladı.

ABD’de banka krizinde yeni halka! Şimdi de First Republic Bank iflasın eşiğinde!

Signature Bank ve Silikon Vadisi Bankası’nın iflasından sonra ABD’de First Republic Bank da iflasın eşiğinde.  ABD’nin Federal Mevduat Sigorta Kurumu, iflası önlemek amacıyla dev bankalardan teklif istedi.

Finansbank'ın Qatar National Bank'a devredilmesine onay verildi!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu Finansbank hisselerinin Qatar National Bank'a devredilmesine onay verdi. Onay raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.

Kristal Kule, resmen Qatar National Bank'ın!

"National Bank of Greece SA ve Qatar National Bank NBG'nin Finansbank (1)'da sahip olduğu yüzde 99,81 nispetindeki hisselerin toplam 2,750 Milyon Euro bedelle QNB'ye satışına dair kesin bir anlaşma imzalandı.

Kristal Kule'nin yeni sahibi Katarlılar oldu!

National Bank of Greece, Finansbank'ı 2.75 milyar euro bedelle Katarlı Qatar National Bank'a sattı. Finansbank, Kristal Kuleyi Soyak'tan 303 milyon Euro bedelle satın almıştı.

Mükemmel Sarımsakçı, First National Bank binasını satın aldı!

ABD'de satın aldığı gökdelenlerle adını duyuran "Turkish Trump" olarak tanınan yatırımcı Mükemmel Sarımsakçı, portföyüne bir yenisini daha ekledi. Sarımsakçı, şimdi de 84 yıllık First National Bank binasını satın aldı.

Sarımsakçı, First National Bank binasını satın aldı!

ABD'de gökdelen toplayan Türk yatırımcı Sarımsakçı, şimdi de 84 yıllık First National Bank binasını satın aldı

Finansbank 588 milyon TL kâr elde etti!

National Bank of Greece'in (NBG) yüzde 99.8'ine sahip olduğu Finansbank'ın üçüncü çeyrek solo net kârı, geçen yıl aynı döneme göre yüzde 97 artışla 244.26 milyon lira oldu.

National Bank of Greece, Finansbank'taki payını yüzde 99,81'e çıkardı!

Finansbank'ın FINBN hakim ortağı National Bank of Greece SA (NBG) International Finance Corporation'ın (IFC) sahip olduğu yüzde 5'i temsil eden payları alarak banka sermayesindeki payını yüzde 99,81'e çıkardı.

National Bank of Kuwait, Yatsan ile ortak oluyor!

2007'de Turkish Bank'a ortak olarak Türkiye'ye giren Kuveytli bankaya ait NBK Capital Equity Partners Fund II LP fonu, İnci Mobilya ve Yatsan Sünger ve Yatak Sanayi şirketinden hisse almak için görüşmelere başladı...

Çankaya The First projesi!

Çankaya The First projesi fiyatları 500 bin lira ile 1 milyon 977 bin lira arasında değişiyor. Çankaya The First projesi teslim tarihi Nisan 2016 yılı olarak belirlendi...

The First Residence nerede?

The First Residence nerede ; Ankara Çankaya'da Uğur Mumcu Caddesi üzerinde yer alan The First Residence Panora AVM ve Tapu Kadastro Anadolu Meslek Lisesi'ne yakın konumda yer alıyor...

First National Bankı kim satın aldı Haberi

First National Bankı kim satın aldı

ABD'de gökdelen toplayan Türk yatırımcı Sarımsakçı, şimdi de 84 yıllık First National Bank binasını satın aldı.


ABD'de satın aldığı gökdelenlerle adını duyuran "Turkish Trump" olarak tanınan yatırımcı Mükemmel Sarımsakçı, portföyüne bir yenisini daha ekledi. Alterra International'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sarımsakçı, Oklahoma'daki tarihi First National Bank'ın binasını satın aldı. Sarımsakçı, gökdelen için 25 milyon dolar ödedi. Binayı yenileyeceklerini dile getiren Sarımsakçı, "Bunun için 120 milyon dolarlık bir bütçe hazırladık" dedi. 1931'de tamamlanan Oklahoma'daki First National Bank gökdeleni 2 küçük binayı daha barındırıyor. 33 katlı ana binanın uzunluğu 150 metre. 


Empire State'e benziyor 

Diğer iki bina ise 14 katlı. Projenin ofis ve rezidans olarak hizmet vereceğini dile getiren Sarımsakçı, "First National Bank'ın binası, dünyaca ünlü Empire State'in bir benzeri" dedi. 


ABD'deki krizde bina topluyor

ABD'de başlayan...