27 / 07 / 2024

Fırst Step Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Fırst Step Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Fırst Step Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Musaeed Hasan Al- Naamanı ve Nurad Ahmed Basaleh ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İki şehirde KDV'den muaf arsa ve arazi fırsatı! Milli Emlak'tan son dakika Mayıs 2024 müjdesi!

Milli Emlak, Amasya ve Konya'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Satış ihaleleri 21 Mayıs ve 22 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

Fırst Choıce Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst Choıce Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile M.A.M. Elsayed Eleıwa tarafından kuruldu.

28 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Milli Emlak'ın Eylül 2023 ihalelerini kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 28 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa satacak. İşte Milli Emlak'ın yayımladığı o ihale ilanı...

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Palaz tarafından kuruldu.

The Fırst Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

The Fırst Gayrimenkul Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile A.O. Abdulazız A Dıab tarafından kuruldu.

4 bin TL'ye arsa alma fırsatı Milli Emlak'tan! Bu fırsatı kaçırmayın! 

4 bin TL’ye arsa satın alma fırsatı Milli Emlak’tan geldi. Bu şaşırtıcı cazip fırsat sudan ucuz fiyata arsa sahibi olma imkânı sunuyor. Özellikle de düşük fiyata yatırım yapmak isteyenler bu arsa ilanına mutlaka bakmalı! Altın fiyatına geleceği garanti almak isteyenler bu haberi mutlaka okumalıdır.

Yastık altında 8 bin 50 TL'si olana Milli Emlak'tan arazi fırsatı! Bu ilde satışa çıkarılan araziyi sakın kaçırmayın!

Yastık altında 8 bin 50 TL'si olana Milli Emlak'tan arazi fırsatı... Milli Emlak tarafından bu ilde satışa çıkarılan araziyi sakın kaçırmayın...

Vakıfbank'tan fırsat dolu emlak kampanyası: 3+1 daire 335 bin TL'ye!

Vakıbank, 3+1 daireler için düzenlediği kampanya ile uygun fiyatlar sunuyor. Sadece 335 bin TL'ye ev sahibi olmak mümkün. Detaylı bilgi için Vakıbank'ın resmi internet sitesine başvurabilirsiniz.

Milli Emlak'tan 46 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Aman kaçırmayın! 

Milli Emlak'tan 46 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihleri aman kaçırmayın...

Milli Emlak 40 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Milli Emlak 40 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak... Bu fırsatı sakın kaçırmayın... İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesindeki o ihale ilanı...

Milli Emlak o ilde 35 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Milli Emlak o ilde 35 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak... Bu fırsatı sakın kaçırmayın... İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesindeki o ihale ilanı...

Milli Emlak, o ilde 8 taksit fırsatıyla 21 adet araziyi satıyor! 10 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Antalya ili Elmalı Milli Emlak Şefliği, Antalya ili, Elmalı ilçesinde yer alan 21 adet araziyi 8 taksit fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent satışta! 15 yıla varan vade fırsatıyla! 

Az katlı ve yatay mimari anlayışıyla konforu ve güvenliği odağına alan Nezihpark Bahçekent projesinde satışlar başladı. Emlak Konut GYO'dan 15 yıla varan vade fırsatıyla ev sahibi olma fırsatını kaçırmayın...

Fırst Step Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Fırst Step Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Fırst Step Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Musaeed Hasan Al- Naamanı ve Nurad Ahmed Basaleh ortaklığında kuruldu.


Fırst Step Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul almak satmak ve komisyonculuğunu yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Fırst Step Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Şehremini Mah.Ahmet Vefikpaşa Cad.No.6 A...