04 / 05 / 2024

Fıstıklık Mahallesi yatırımları

Fıstıklık Mahallesi yatırımları

Şehitkamil Belediyesi, altyapı çalışmalarının tamamlandığı Fıstıklık Mahallesi’nde asfalt çalışmalarına başladı. Fıstıklık Mahallesi’nde yürütülen ticaret merkezi, park ve asfalt çalışmaları mahalleliyi memnun etti.

2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımlar!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altında yükseliş hız keserken, dolar ise yüzde 0,39 değer kazandı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımları paylaştı...

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Evrim Kaşlıoğlu tarafından kuruldu.

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  Samaneh Heıdarkhanzadeh Kham tarafından kuruldu.

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da üstün Sağbaş tarafından kuruldu.

Yastık altı yatırımlar eve harcandı!

Son zamanlarda altın fiyatlarının tavan yapması ile altın satışları yüzde 25 arttı. Altınlarını bozduran vatandaşlar, yatırımlarını ev veya araba almak için kullanıyor.

Yastık altı yatırımlar konuta gitti!

Konut kredisinde yüksek faizlere rağmen konut satışlarında artış devam etti. Gayrimenkul temsilcileri yastık altı döviz yatırımlarının konuta gittiğini dile getirdi. 

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 230 bin 500 TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 781 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıca ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 512 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Trabzon Büyükşehir yatırımları tam gaz!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehrin  ihtiyaçlarına yanıt verecek yatırımları sırası ile inşa etmeye devam ediyor.

Türk inşaat firmalarının Irak yatırımları yaklaşık 6 milyon dolar!

Türk inşaat firmalarının Irak'ta yaptığı inşaat yatırımlarının değeri yaklaşık 6 milyon dolar. Bölgede yapılan fuarlar yatırımcılar için fırsat kapısı oluyor. 

Bakoy Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakoy Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli Gözde Deniz Çelik tarafından kuruldu.

Fıstıklık Mahallesi yatırımları Haberi

Fıstıklık Mahallesi yatırımları


Hızla gelişen ve büyüyen mahallelerdeki çalışmalarını aralıksız sürdüren Şehitkamil Belediyesi, modern mahalleler inşa etmeye devam ediyor. Şehitkamil Belediyesi, Fıstıklık Mahallesi’ne uyguladığı örnek imar çalışmasının ardından çevre düzenlemesi ve asfalt çalışmasına başladı. Yürütülen asfalt çalışması, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Hızla yürütülen çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.



İKİ ÖNEMLİ PROJE AYNI ANDA YÜRÜTÜLÜYOR


Şehitkamil Belediyesi tarafından Fıstıklık Mahallesi’nde aynı anda iki önemli proje için çalışma yapılıyor. Önemli projelerden ilki park çalışması oldu. Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Fıstıklık Mahallesi’ne yaklaşık 22 bin metrekare alan üzerinde yapılacak olan parkta; iki adet basketbol sahası, kum havuzu, çocuk oyun alanları, spor aletleri yürüyüş parkuru, engelli merpeni, oturma bankları ve otopark alanları bulunacak. Çevre düzenlemesi, çimlendirme ve ağaç dikiminin ardından park önümüzdeki günlerde...