03 / 05 / 2024

Fıstıklık Semt Parkı açıldı mı

Fıstıklık Semt Parkı açıldı mı

Şehitkamil Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Fıstıklık Semt Parkı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki’nin katıldığı törenle hizmete açılacak.

Nizip Fıstık Kent'te yaşam 3 aya kadar başlayacak: 25 bin aile ve 100 bin kişiye yeni yaşam alanı!

Gaziantep Nizip Fıstık Kent'te yaşamın 2-3 ay içinde başlayacağı belirtildi. İşte proje çalışmalarındaki son durum...

Migros'ta et ürünlerinde yüzde 55'e varan indirim! Sucuk 80, hindi fıstıklı salam 20 TL! 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Migros Market'te et şarküteri ürünlerinde yüzde 55'e varan indirim fırsatı başladı. Sucuk 80, hindi fıstıklı salaM 20 TL! Yetişen alıyor! 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Gaziantep Şehitkamil'de taksit imkanıyla satılık 21 Hazine arazisi! 50 bin 720 TL'den başlayan fiyatlarla...

Gaziantep Milli Emlak, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Fıstıklık, Taşlıca, ve Koçlu mahallelerinde yer alan Hazine'ye ait 21 arsayı 50 bin 720 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Vakıf GYO, Nidapark Küçükyalı'daki 24 bağımsız bölümü sattı!

Vakıf GYO, Nidapark Küçükyalı projesindeki, toplam 4.624,48 metrekare büyüklüğündeki 24 adet bağımsız bölümün yüzde 20'si peşin, yüzde 80'i 24 ay vadeli olmak üzere Tat Metal Çelik Sanayii ve Ticaret AŞ 'ye satışı amacıyla satış vaadi sözleşmesi devri yapıldı.

Yabancılar kiralayarak vatandaşlık alıyor! Böyle fırıldaklık görülmedi!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Yabancılar kiralayarak vatandaşlık alıyor! Böyle fırıldaklık görülmedi!" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 7 maddelik o analizi...

Borsada yeni fırıldaklık dalgası: Ortak satışı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Borsada yeni fırıldaklık dalgası: Ortak satışı!" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 8 maddelik analizi...

Gaziantep'te 10.7 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep, Beylerbeyi, Fıstıklık ve Umut'ta yer alan 3 adet gayrimenkulü 10 milyon 724 bin 580 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 28.4 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı, Belkıs, Fıstıklık, Beylerbeyi, İbrahimli ve Şehirgösteren'de yer alan 8 adet gayrimenkulü 28 milyon 460 bin 675 TL bedelle satışa çıkardı.

Rize Fındıklı’daki millet bahçesi banka kredisiyle mi inşa edildi?

Rize'nin Fındıklı ilçesinde inşa edilen ve daha sonra CHP'li belediye başkanı tarafından “100’üncü Yıl Atatürk Parkı” ismi değiştirilen millet bahçesinin Halkbank ve İller Bankası'ndan alınan krediyle yapıldığı belirtildi.

Gaziantep'te 14.6 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beylerbeyi, Belkıs, Fıstıklık ve Taşlıca'da yer alan 4 adet gayrimenkulü 14 milyon 580 bin 554 TL bedelle satışa çıkardı.

Gençoğlu Grubu’ndan Fındıklı’ya 100 milyon dolarlık yeni otel!

Kapalıçarşı'dan çıkan Gençoğlu Grubu, kuyumculuk ve AVM yatırımlarından sonra şimdi de otel yatırımıyla adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Grup, 40 milyon dolara satın aldığı İstanbul Fındıklı’daki binayı yıkıp yerine otel inşa edecek...

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 8.4 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediye Başkanlığı, Fıstıklık ve Beylerbeyi Mahalleleri'nde bulunan 3 arsayı 8 milyon 492 bin 748 TL'ye satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların bedeli TL olarak belirlendi.

Kepez'e 4 bin metrekarelik dev semt parkı!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 bin metrekare alanı ve bölgenin modern görüntüsüne gölge düşüren araziyi dev bir semt parkına dönüştürdü.

Fıstıklık Semt Parkı açıldı mı Haberi

Fıstıklık Semt Parkı açıldı mı


Şehitkamil Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Fıstıklık Semt Parkı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla hizmete açılacak.


AÇILIŞA TÜM HALKIMIZ DAVETLİ


Şehitkamil Belediyesi’nin vatandaşa daha etkin ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hızla büyüyen ve gelişen aynı zamanda modern bir mahalle haline gelen Fıstıklık Mahallesi’ne Şehitkamil Belediyesi tarafından modern bir park kazandırıldı. 22 bin metrekare alan üzerine yapılan Fıstıklık Semt Parkı, içerisinde iki adet basketbol sahası, kum havuzu, çocuk oyun alanları, spor aletleri yürüyüş parkuru, engelli merpeni, oturma bankları ve otopark alanından oluşuyor. 7’den 77’şe tüm kesime hitap edecek olan Fıstıklık Semt Parkı, 17 Mart Cuma günü saat 17.00’da Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla vatandaşların hizmetine sunulacak. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Açılışını yapacağımız Fıstıklık...