27 / 07 / 2024

fitch ratings küresel ekonomi

fitch ratings küresel ekonomi

Eylül ayından bu yana Euro Bölgesi ve Japonya'daki gelişmelerle küresel ekonomik görünümün bir miktar zayıfladığına dikkat çeken Fitch, 2015 ve 2016 yılları için 'Küresel ekonomik büyüme güçlenecek' değerlendirmesinde bulundu

Fitch, Türkiye'de bankacılık yatırımlarının artmasını bekliyor!

Fitch Ratings Küresel İslami Bankacılık Grubu Başkanı Bashar Al-Natoor, son dönemde Körfez ülkeleriyle yeniden güçlenen ilişkilerin Türkiye'de İslami finans alanındaki yatırımlara hız katmasının beklendiğini söyledi.

Fitch Türkiye'nin büyüme tahminini yükseltti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Küresel Ekonomik Görünüm Raporu'nda Türkiye ekonomisinin bu yıla ilişkin büyüme tahmini yükseltti.

Fitch raporunda 'enflasyon' vurgusu: 2023 küresel büyüme tahminini açıkladı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, küresel ekonomiye ilişkin büyüme beklentisini 2023 yılı için yüzde 2'den yüzde 2,4'e yükseltti.

Merkez Bankaları sıkılaştırma yolunda: Fitch, 2023 küresel büyüme tahminini yükseltti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, 2023 için küresel ekonomideki büyüme beklentisini yüzde 2'den yüzde 2,4'e yükseltti. İşte ayrıntılar...

Fitch Ratings: Gelecek hükümetin ilk işi döviz piyasası!

Fitch Ratings, Türkiye'de seçimden sonra göreve gelecek hükümetin ilk işinin döviz piyasası risklerini yönetmek olacağını açıkladı.

Fitch Ratings: ABD'de konut fiyatlarındaki artış hız kesecek!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, soğuyan talep ve kötüleşen satın alma durumu sebebiyle ABD'de nominal konut fiyatı artışının 2023 yılında ciddi ölçüde yavaşlamasını beklediğini açıkladı. 

Bloomberg kötü haberi verdi! Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings’ten Türkiye kararı

Dünyaca ünlü kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye’nin kredi notuyla ilgili kararını açıkladı.

Fitch Türkiye'nin ekonomik büyüme tahminini değiştirdi

ABD'nin uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, küresel ekonomi ve Türkiye ile ilgili büyüme tahminlerini içeren raporu yayınladı. Raporda Türk ekonomisinin 2023'te daha önce hesaplanandan fazla büyüyeceği öngörüldü.

Fitch küresel ekonomiye ilişkin büyüme tahminini düşürdü!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomik etkilerinin derinleşmeye devam ettiğini belirterek, daha önce yüzde 3.9 küçülmesini beklediği küresel ekonominin bu yıl yüzde 4.6 daralacağını öngörüsünde bulundu.

Küresel varlık alımlarının bu yıl 6 trilyon dolara ulaşması bekleniyor!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, küresel varlık alım programlarının toplam hacminin bu yılın sonunda 6 trilyon dolara ulaşmasının beklendiğini duyurdu.

Mitaş Endüstri yatırımlarını küresel ölçekte genişletecek!

Çelik yapıların tasarımı, imalatı, galvaniz kaplanması, boyanması, montajı ve taahhüdü gibi alanlarda hizmet sağlayan Mitaş Endüstri, dünyanın 5 kıtasında 135'ten fazla ülkeye ihracat yapıyor. Mitaş Endüstri, gelecek 5 yılda yatırımlarını küresel ölçekte genişletmeyi amaçlıyor...

IMF Kovid-19 etkisiyle 2020 küresel büyüme tahminini düşürdü!

Uluslararası Para Fonu (IMF), yeni tip koronavirüs salgını kaynaklı ekonomik durgunluğun etkisi ile bu yıla ilişkin küresel büyüme tahminini düşürürken, 2021 yılına dair beklentisini yükseltti.

Fitch Ratings: Küresel pandemi etkisinin ardından Türkiye büyümesini sürdürecek!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings Direktörü Winslow, Türkiye’de bu yılın üçüncü çeyreğinden itibaren büyümenin artmasının, 2021 yılında ise yüzde 4,5’e ulaşılmasının beklendiğini söyledi.

fitch ratings küresel ekonomi Haberi

fitch ratings küresel ekonomi


Eylül ayından bu yana Euro Bölgesi ve Japonya'daki gelişmelerle küresel ekonomik görünümün bir miktar zayıfladığına dikkat çeken Fitch, 2015 ve 2016 yılları için 'Küresel ekonomik büyüme güçlenecek' değerlendirmesinde bulundu


Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, küresel ekonominin her bölgede eşit şekilde olmasa da 2015 ve 2016 yıllarında güçlenmesinin beklendiğini belirtti. 


Fitch Ratings açıklamasında, "Küresel ekonomik büyümenin eşit şekilde olmasa da 2015 ve 2016 yıllarında güçlenmesi bekleniyor. Fitch küresel ekonominin 2014 yılı sonunda yüzde 2,4 seviyesinden 2015'te yüzde 2,9'a, 2016'da da yüzde 3'e yükselmesini öngörmektedir" değerlendirmesi yapıldı. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Fitch Ülke Derecelendirme Direktörlerinden Gergely Kiss ise şunları kaydetti: 


"Eylül ayındaki son değerlendirmemizden bu yana Euro bölgesindeki, Japonya'daki ve gelişmekte olan büyük ekonomilerdeki koşullar sebebiyle küresel ekonomik büyüme görünümü bir miktar zayıfladı. ABD'de...