02 / 05 / 2024

flex kurtöy

flex kurtöy

Teslimlerinin 2013 yılının Ağustos ayında gerçekleşeceği Kurtköy Flex Konutları'nda fiyatlar 124 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor...

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Kadıköy Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi açıldı!

Kadıköy Belediyesi yarıyıl tatilinde çocuklara karne hediyesi olarak Çocuk Kültür Merkezini hizmete açtı. Çocuklar sömestri tatili boyunca Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek onlarca etkinlikten ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Flex Life Studio'da teslimler bu yıl sonunda!

Yüzde 60'ının satıldığı ve inşaat çalışmalarının hızla devam ettiği Çiğli Flex Life Studio'da teslimler yıl sonunda yapılacak.

Flex Life Studio'nun yüzde 50'si satıldı!

Geçen Temmuz'da İzmir Çiğli'de temelleri atılan Flex Life Studio'da yaşam 2017 yılı sonunda başlayacak. Satışların şimdiden yüzde 50'yi bulduğu belirtildi.

İlhan Kurt: Emlak sektöründe çıta yükselecek!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Kurt, emlakçılık sektörünün kurallarını yeniden belirleyecek kanunun yasalaşmasıyla sektörde çıtanın yükseleceğini belirtti.

Yüksek Mimar Rezzan Kurt, SHARE7'ye katılıyor!

Design Development Box kurucusu Yüksek Mimar Rezzan Kurt, gayrimenkul geliştirme, tasarım ve proje yönetimi alanlarında deneyimlerini paylaşmak üzere 4 Haziran'da SHARE7'de olacak.

KRT İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

KRT İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Yısıf KurtYönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Kurt ile Ahmet Kurt Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 50 bin TL sermaye ile 20 Mayıs'ta Esenyurt'ta kuruldu.

YK Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

YK Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fatih Yiğit Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Abdurrahman Kurt Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL sermaye ile 9 Mayıs'ta Arnavutköy, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Eskişehir Küçük Sanayi Sitesi için Bakanlık'la görüşüldü!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, göreve gelmelerinin üzerinden geçen 2 yılı değerlendirdi. Kurt, yılan hikayesine dönen Küçük sanayi sitesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı ile görüştüğünü ve taleplerini ilettiğini aktardı.

Demet Akalın ile Okan Kurt çifti Hadımköy'e taşınıyor!

Her sabah Beykoz’dan Hadımköy’e işe giden Okan Kurt, trafik çilesinden bıkınca eşi Demet Akalın'ı Hadımköy’e taşınmaya ikna etti. Kurt, bir yıllığına 20 bin liraya villa kiraladı.

Hazar Dy Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hazar Dy Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Erdoğan Kurt Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yüksel Kurt Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 3 milyon 245 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Pendik'de kuruldu.

Çansa İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çansa İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sabri Kaya Yönetim Başkanlığı'nda, Helim Kurt ve Mahmut Kurt Yönetim Kurulu Üyeliği'nde, 100 bin TL'lik sermaye ile, 2 Haziran'da kuruldu.

Flex Office'te satışların yüzde 60'ı tamamlandı!

Dumankaya İnşaat, Bahçeşehir’de gerçekleştireceği projesi ‘Flex Office Bahçeşehir’de lansmandan önce satışların yüzde 60’ını tamamladı. Projedeki ofislerde ‘kirala-kazan’, çalış-kazan’ ve ‘otur-kazan’ sistemi var.

flex kurtöy Haberi

flex kurtöy

1+0,1+1 ve 2+1 daire tiplerinin yer aldığı Dumankaya Flex projesi, Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 5 blok halinde yükselen projede 376 adet daire yer alıyor.


2013 yılının Ağustos ayında teslim edilecek olan Dumankaya Flex projesi, Kurtköy'de hayata geçiriliyor. Projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. Home ofisler oluşan Dumankaya Flex Kurtköy projesinde 31 Mart tarihi itibari ile fiyatlarda yüzde 5 artış olacak.


Dumankaya Flex Kurtköy'de fitness salonu, yürüyüş ve koşu parkurları, çocuk oyun alanı, alışveriş birimleri, açık-kapalı otopark, 24 saat güvenlik, toplantı salonları, kademeli yansıma havuzları ve teras bahçeleri gibi olanaklar bulunuyor.


Kurtköy Flex Konutları liste fiyatları!


40 metrekare 1+0 konutlar 124 bin TL,

47 metrekare 1+0 konutlar 144 bin TL ile 158 bin TL,

48 metrekare 1+0 konutlar 160 bin TL,

56 metrekare 1+0 konutlar 165 bin TL ile 184...