10 / 05 / 2024

Florya Plajı avm projesi

Florya Plajı avm projesi

AKP’li Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Deniz Köşkü koruma alanı içinde kalan Florya Plajı’nı da kapsayan kıyı şeridini turizme açtı. 273 bin metrekarelik sahile otel, AVM, sergi alanları ve otopark yapılabilecek…

Koru Florya'da 5 katlı AVM ve 26 konut satışa çıkarıldı!

Koru Florya projesinde yer alan 5 katlı Alışveriş Merkezi ve 26 rezidans daire açık artırma usulü ile satışa çıkarıldı. Proje kapsamında satışa çıkarılan konutların fiyatları 2 milyon 665 bin TL'den başlıyor...

TOKİ'den Koru Florya AVM için ihale!

TOKİ, 2015'te 730 milyon lira istediği ancak alıcı bulamadığı Koru Florya AVM için iki gün sonra yeniden ihale yapacak. 143 milyon TL indirime giden TOKİ, fiyatı 587 milyon TL'ye çekti. 

Koru Florya'da 5 katlı AVM ve 27 konut satışa çıkıyor!

İstanbul Florya'da yükselen Koru Florya projesinde 5 katlı AVM ve 27 rezidans daire 13 Ağustos'ta açık artırma ile satışa sunulacak...

So CHIC Aqua Florya AVM'de mağaza açtı!

Türkiye’nin önde gelen takı markalarından So CHIC… yurt içindeki 55'nci mağazasını Aqua Florya AVM'de açtı...

Keleşoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e lüks AVM!

Florya'dan Küçükçekmece'ye ve hatta Yakuplu'ya kadar İstanbul genelinde çeşitli projeleri bulunan Keleşoğlu Holding Bahçeşehir'e lüks AVM yapacak..

Aqua Florya için soruşturma başlatıldı!

Aqua Florya, İBB mülkiyetindeki araziye 30 yıllığına yap-işlet-devret modeli ile hayata geçirildi. Ancak AVM ve otelden meydana gelen Aqua Florya için İçişleri Bakanlığı soruşturma başlattı...

Antalya Lara'da planlanan kruvaziyer liman ve AVM projesi mecliste!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya Lara Plajı'na yapılması planlanan kruvaziyer liman ve AVM projesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Koru Florya AVM neden açılamıyor?

TOKİ arsası üzerinde hayata geçirilen Koru Florya'da işler yılan hikayesine döndü. 3 yıl önce inşaatı tamamlanan AVM bir türlü açılamıyor..

Florya Plajı’nı da kapsayan kıyı şeridi turizme açıldı!

AKP’li Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Deniz Köşkü koruma alanı içinde kalan Florya Plajı’nı da kapsayan kıyı şeridini turizme açtı. 273 bin metrekarelik sahile otel, AVM, sergi alanları ve otopark yapılabilecek…

Aqua Florya Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Aqua Florya AVM haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Aqua Florya Kurban Bayramı 2015'te açık mı?Aqua Florya AVM bayramda kaçta açılır?

1935 yılında Florya Plajı'nın bir kısmı ucuz fiyatla satılacak!

1935 yılında İstanbul Belediyesi, çağdaş bir plaj haline getirmek için metrekaresini 17 kuruştan 173 bin liraya istimlak ettiği, bir milyon metrekareden büyük olan, Florya Plajı'nın bir kısmını ucuz fiyatla satacakmış.

Aqua Florya AVM bayramda açık mı?

Aqua Florya AVM haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Aqua Florya AVM bayramda açık mı? Aqua Florya AVM bayramda kaçta açılır?

Koru Florya AVM ihalesinde son durum!

Bir ay içinde iki kere ihaleye çıkan Koru Florya AVM'nin satışı yine ertelendi. İhalenin akıbeti mahkemenin vereceği karara göre kesinleşecek..

Florya Plajı avm projesi Haberi

Florya Plajı avm projesi

Ata­türk De­niz Köş­kü ko­ru­ma ala­nı için­de ka­lan İs­tan­bu­l’­da­ki Flor­ya Pla­jı­’nı da kap­sa­yan kı­yı şe­ri­di tu­izme açıl­dı. İs­tan­bul 1 Nu­ma­ra­lı Kül­tür Var­lık­la­rı­nı Ko­ru­ma Böl­ge Ku­ru­lu, bir kül­tür var­lı­ğı olan Köş­k’­ün si­lu­etin­de olum­suz et­ki ya­ra­tıl­ma­ma­sı için 10.50 met­re olan ya­pı yük­sek­li­ği­ni 6.50 met­re­ye dü­şür­dü. Tarihi Atatürk Köşkü’nün bulunduğu 273 bin metrekarelik Florya sahiline şimdi otel-motel, alışveriş üniteleri, akvaryum, rehabilitasyon merkezleri, ibadethane, kütüphane, sergi ve gösteri alanları ve otopark yapılabilecek.


SAHİL İMAR PLANINDA DEĞİŞİKLİK

Ba­kır­köy Şen­lik Ma­hal­le­si­’n­de­ki 201 ada­da yer alan 11 ay­rı par­sel ile 9 bin met­re­ka­re­lik tes­cil dı­şı ya­ni plan­sız olan alan için ilk de­ği­şik­lik 2013 yı­lın­da İs­tan­bul Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye­si (İBB) ta­ra­fın­dan ya­pıl­dı. İBB,10.50 met­re yük­sek­li­ğin­de ya­pı­lan­ma ko­şul­la­rın­da imar pla­nı ha­zır­la­dı. 17 Ocak 2014’te İBB kı­yı ke­nar çiz­gi­si­ni ye­ni­den dü­zen­le­ye­rek imar pla­nı­nı de­ğiş­tir­di.

Ata­türk De­niz Köş­kü...