07 / 05 / 2024

Folkart 250 milyon liralık proje

Folkart 250 milyon liralık proje

İnşaat sektörünün önde gelen kurumlarından Folkart, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Folkart, Türkiye ekonomisine ve İzmir ' in geleceğine duyduğu güvenle yeni bir projeye başlıyor...

Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın Çeşme'deki oteli 250 milyon euroya satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın Çeşme’deki Zigana isimli Oteli 250 milyon euroya satılıyor.

Boğaziçi Beton'dan 250 milyon liralık sözleşme! Dünyanın en büyük beş tesisinden biri olacak!

Boğaziçi Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kalyon İnşaat San. ve Tic. A.Ş. ile Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. İstanbul Havalimanı MRO Tesisleri (Faz 2) İnşaat Yapımı için 250 milyon liralık hazır beton sözleşmesi imzaladı. 

Ağaoğlu’nun 250 milyon TL'ye mal olacak RES projesine onay çıktı!

İş insanı Ali Ağaoğlu’na ait Üçgen Seferihisar Rüzgar Enerjisi Elektrik Üretim A.Ş enerji şirketinin, Seferihisar RES projesi kapasite artışı için hazırlanan ÇED dosyası onaylandı. Proje 250 milyon liraya mal olacak.

Kentsel dönüşümde konut üreten firmalara destek: 12 ay ödemesiz, 48 ay vadeli, 250 milyon TL kredi imkanı sunuluyor!

Kentsel dönüşüm kredisi için milyonlarca vatandaş tarafından beklenen detaylı açıklama geldi. Kentsel dönüşümde konut üreten firmalara destek! Yeni paketle 12 ay ödemesiz, 48 ay vadeli, 250 milyon TL kredi imkanı sunuluyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı az önce duyurdu! Deprem bölgesine 250 milyon TL nakdi yardım!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 kenti etkileyen depremler nedeniyle bölgeye 250 milyon TL nakdi yardım gönderildiği duyuruldu. İşte bakanlık açıklamasından detaylar…

Lidio CEO'su Emre Güzer 2023 hedeflerini açıkladı: 4 milyon kullanıcı ve 250 milyon TL gelir

Finansal teknolojiler sektörüne ‘Ödemelerde sınırsız özgürlük’ sloganı ile katılan Lidio 2023 yılında 4 milyon tüketiciye ulaşmayı hedefliyor. Sektörde fark yaratacaklarını söyleyen Lidio Kurucu Ortağı ve CEO’su Emre Güzer, önümüzdeki yıl 250 milyon lira gelir elde hedeflediklerini açıkladı.

Emlak Konut GYO 250 milyon Türk Lirası kredi kullandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 250 milyon Türk Lirası tutarında kredi kullandı.

Panora GYO sermaye tavanını 250 milyon TL'ye yükseltecek!

Panora GYO, kayıtlı sermaye tavanının 90 milyon TL'den 250 milyon TL'ye artırılması ve kayıtlı sermaye tavanı izni süresinin beş sene süreyle uzatılması için SPK'ya başvurdu.

10 günde yabancıya 250 milyon liralık konut satışı iptal edildi!

Türk vatandaşı olmak için Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapan yabancı vatandaşlar eksper raporundan çıkan değerlemenin vatandaşlık için gereken 250 bin dolarlık sınırın altında kalması nedeniyle alım yapmıyor. Bu sebeple 10 gün içerisinde 250 milyon liralık konut satışı iptal edildi. 

İngiliz polisi 250 milyon dolarlık kripto paraya el koydu!

İngiliz polisi 250 milyon dolar değerinde kripto paraya el koydu. Ele geçirilen miktar, İngiltere'de şimdiye kadar ele geçirilen en büyük kripto para birimi olarak kaydedildi.

Vakıf Varlık Kiralama 250 milyon TL'lik kira sertifikası ödedi!

Vakıf Varlık Kiralama'nın fon kullanıcısı olarak yer aldığı ve Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla gerçekleştirilen 250 milyon TL nominal değerdeki, 98 gün vadeli kira sertifikalarının itfa ve getiri ödeme işlemleri tamamlandı. 

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'dan 250 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın azami 365 gün vadeli, 250 milyon TL tutarındaki kira sertifikaları ihracına ilişkin SPK'ya yapılan Tertip İhraç başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. 

İş GYO'dan 250 milyon TL'lik itfa ödemesi!

İş GYO tarafından ihracı gerçekleştirilen 250 milyon TL nominal değerli, 90 gün vadeli, TRFISGY42125 ISIN kodlu finansman bonosunun itfa ödemesi gerçekleşti.

Folkart 250 milyon liralık proje Haberi

Folkart 250 milyon liralık proje

Son günlerde ekonomide yaşanan olumsuzluklara rağmen Folkart, İzmir'deki yatırımlarına devam ediyor. Firma, Mayısta 250 milyon TL yatırımla yeni projesine başlamayı planlıyor. 


İnşaat sektörünün önde gelen kurumlarından Folkart, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Folkart, Türkiye ekonomisine ve İzmir'in geleceğine duyduğu güvenle yeni bir projeye başlıyor. İş ve yaşam merkezlerinin ortasında yer alan Bornova'da 40 milyon TL bedelle 25 bin metrekarelik bir arsa satın alan firma, 850 adet konut ve ticaret alanında oluşacak projesine mayısta başlamayı planlıyor. 2016'da tamamlanması hedeflenen proje için Folkart. 250 milyon TL yatırım yapacak. 


Uygun fiyat avantajı Yeni projeyle ilgili olarak bilgi veren Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, projenin daha geniş kitlelere hitap edeceğini ve uygun fiyatlı daireler olacağını kaydetti. Sancak, "Folkart'lı olmak isteyenlerin bütçesini fazla zorlamadan...