02 / 05 / 2024

Folkart Ardıç teslimleri

Folkart Ardıç teslimleri

İzmir Folkart Ardıç fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. 1+1'den 4+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje İzmir Çeşme'de hayata geçiriliyor.

Esenyurt Meydan Ardıçlı'nın son etabı yıl sonunda teslim!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi ortaklığı ile Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri  için geri sayım başladı.

Meydan Ardıçlı’da son etap teslimleri için geri sayım başladı!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği 'Meydan Ardıçlı' projesinde sona gelindi. Yıl sonunda, 3’üncü ve son etabın da tamamlanmasıyla bin 681 konut ve 125 ticari ünite sahiplerine teslim edilecek.

İzmir'deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangın sonrasında mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu! 

İki ay önce İzmir Narlıdere’deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangının ardından zararlarının karşılanmasını talep eden mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu. 

Folkart Vega'da anahtar teslimleri başladı!

Folkart Vega projesinde anahtar teslimlerine söz verilen tarihte start verildi. 12 Ekim 2018 tarihinde lansmanı yapılan projeye yatırım yapanlar dolar ve Euro’dan çok daha fazla getiri sağladı...

Meydan Ardıçlı 2. etap teslimleri Haziran ayında başlıyor!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt'ta inşa edilen "Meydan Ardıçlı" projesinde 2. Etap teslimleri Haziran ayı itibariyle başlıyor.

Meydan Ardıçlı'nın ikinci etap teslimleri yıl sonunda yapılacak!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Meydan Ardıçlı'nın ikinci etap teslimlerinin yıl sonunda yapılacağını söyledi.

Folkart Ardıç Çeşme güncel fiyat listesi 2020!

Folkart Ardıç Çeşme güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor..

Folkart Incity'de anahtar teslimleri başladı!

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’nde bulunan Folkart Incity projesinin inşaatı, teknik ekiplerin özverili çalışmaları ile tamamlandı. Projede anahtar teslimleri başladı.

Meydan Ardıçlı'da teslimler Eylül'de!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding tarafından Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı'nda inşa edilen Meydan Ardıçlı projesinin ilk etabı tamamlanıyor. Projenin ilk teslimleri Eylül ayında yapılacak. 

Babacan Premium 2. Etap teslimleri başladı!

Beylikdüzü E- 5 üzerinde konumlanan, bölgenin en prestijli projesi Babacan Premium’da zamanında yapılan ilk etap teslimlerinin ardından ikinci etap teslimleri de zamanında başladı...

Folkart Incity’de anahtar teslimleri çok yakında!

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’ndeki Folkart Incity projesinde, inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yaşama dair tüm ihtiyaçları bir noktada buluşturmayı hedefleyen Folkart Incity projesi 2019 yılın içerisinde teslim edilecek.  

Folkart Time anahtar teslimleri 2018! 

2016 yılında inşaatı başlayan Folkart Time projesinde anahtar teslimleri başladı.  İzmir  Bornova'da hayata geçirilen projede 360 daire, 271 ofis, 48 dükkan ve kolej alanı yer alıyor. 

Folkart Time projesinde anahtar teslimleri başladı!

Türkiye’nin en büyük inşaat firması olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Folkart, 2016 yılında inşaatına başladığı Folkart Time projesini tamamlayarak, anahtar teslimlerine başladı.

Folkart Ardıç teslimleri Haberi

Folkart Ardıç teslimleri

Denize sıfır konumda yer alan proje Folkart Yapı imzasını taşıyor. 27 suit dairenin tasarlandığı projede 1+1 daireler 86,53 metrekare, 2+1 daireler 124,56 metrekare, 3+1 daireler 222,17 metrekare, 4+1 daireler 280,73 metrekare büyüklükte tasarlandı.




İzmir Folkart Ardıç fiyatları!

Folkart Ardıç projesi 5 katlı bloklardan meydana geliyor. Daire alternatiflerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak sunulduğu projede fiyatlar 301 bin Euro'dan başlayarak değişiyor.


 Folkart Ardıç'ta teslimlerin 2018 yılının Haziran ayında gerçekleştirilmesi öngörülüyor. 





Telefon: 444 22 78

Web: http://folkartcesme.com/ardic 

Ezgi...