09 / 05 / 2024

Folkart Başkanı Mesut Sancak

Folkart Başkanı Mesut Sancak

Bugüne kadar İzmir'de 2 milyar lira yatırım değeri olan projeler hayata geçiren Folkart Başkanı Mesut Sancak, "İzmir'de konut fiyatları 5 senede İstanbul'a yaklaşacak. Bugün bana göre İzmir'e tam yatırım yapma zamanı" dedi.

Folkart Boyalık Çeşme’de teslimler başladı!

Folkart Boyalık Çeşme’de, denizin kıyısında seçkin bir hayat başlıyor. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, konuya ilişkin açıklamasında “İzmir’de bir projeyi daha tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Folkart Boyalık Çeşme, en güzel butik projelerimizden biri oldu” diye konuştu.

Folkart'tan yeni proje atağı!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, inşaatı devam eden projelerle ilgili konuştu. Sancak, gelecek projelerini de anlattı.

Folkart Vega'nın silueti ortaya çıktı!

Alsancak ile Halkapınar arasında inşa edilen  Folkart Vega’nın zarif silueti belli olmaya başladı. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, yeni yatırımların yapılacağını dile getirdi. 

Folkart'tan 0,64 faiz oranı ve 12 ay ödemesiz planla konut sahibi olma fırsatı!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, faiz oranları ve Folkart in kampanyalarıyla konut edinmenin kolaylaştığını açıkladı...

Folkart Vega, şehrin yeni yıldızı olacak!

Folkart Yapı, İzmir'de 850 milyon liralık yatırımla Folkart Vega projesine başladı. Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "İzmir'in merkezinde, Alsancak ile Halkapınar arasında İzmir Körfezi'nin tam karşısında yer alan Folkart Vega, şehrin yeni yıldızı olacak" diyor.

Mesut Sancak, ofisindeki dürbünle inşaat vinçlerinin yönünü gözetliyor!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Ofisindeki dürbünle inşaat vinçlerinin yönünü gözetlediğini söyleyen Sancak, "İnşaattaki vinçlerin hepsi aynı yöne dönükse çalışmaya mola verilmiştir" diye konuştu.

Folkart'tan 5.8 milyarlık yatırım!

İnşaatı devam eden ve projelendirme aşamasında olan 11 projeyi bir arada yürüttüklerini açıklayan Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, " Projelerimizin toplam yatırım değeri 3 milyar 700 milyon lirayı buluyor." dedi.

Mesut Sancak: Şu anda 11 projeyi bir arada yürütüyoruz!

İzmir'de inşa ettiği projeleri ile yenilikçi yaşam merkezleri oluşturan Saya Grup bünyesindeki Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Şu anda 11 projeyi bir arada yürütüyoruz” dedi...

Folkart'tan 4.4 milyar TL'lik 13 proje!

86. İzmir Enternasyonal Fuarı’na ana sponsoru olan Folkart'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Şu anda kentte 13 projeyi bir arada yürütüyoruz. Toplam yatırım değeri 4 milyar 400 milyon lira'' şeklinde konuştu.

Mesut Sancak: Hedefimiz 5 bin yeni birim üretmek!

İncity projesini satışa çıkaran Folkart, yatırımlarına hız kesmeden devam edecek. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak

Folkart'tan Türkiye'nin ilk akademik tiyatro merkezi!

İzmir'de faaliyet gösteren Folkart, Türkiye'nin ilk akademik tiyatro merkezini hayata geçirdi. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, projeden bahsetti.

Mesut Sancak, İngiliz yazar Simon Calder'ı Türkiye'ye davet etti!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Reina'daki terör saldırısı sonrası Türkiye'ye destek veren Independent yazarı Calder'i ziyaret ederek, Türkiye'ye davet etti. Calder olumlu yanıt verdi.

Folkart’ın projesi için seçim başladı!

Folkart, Basmane çukurunda yapılacak projeyi İzmirlilere soruyor. 3 projenin yarıştığı seçimde ilk oyu Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak verdi.

Folkart Başkanı Mesut Sancak Haberi

Folkart Başkanı Mesut Sancak

Bugüne kadar İzmir'de 2 milyar lira yatırım değeri olan projeler hayata geçiren Folkart Başkanı Mesut Sancak, "İzmir'de konut fiyatları 5 senede İstanbul'a yaklaşacak. Bugün bana göre İzmir'e tam yatırım yapma zamanı" dedi.


İstanbul'un hemen her bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken bir yandan da yeni projeler hazırlanıyor. Şehir merkezinde neredeyse arsa kalmazken, yeni projeler artık şehrin dışındaki bölgelerde hayata geçiriliyor. İzmir'de hayata geçirdiği projelerle tanınan ve İzmir'de bugüne kadar 2 milyar yatırım değerinde olan projeler hayata geçiren Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İstanbul'un artık dolduğunu belirterek İstanbul'un tek alternatifinin İzmir olduğunu ifade etti. 


'ŞEHRİN GELECEĞİNE GÜVENİYORUM' 


Türkiye'de en çok İzmir'in geleceğine güvendiğinin altını çizen Sancak, İzmir'in şu anda yapılan İzmir-İstanbul Otobanı'nm tamamlanmasıyla birlikte İstanbul'la tek parça haline geleceğini belirtti. 

İzmir-Ankara hızlı treninin...