19 / 05 / 2024

folkart EFQM Mükemmellikte Kararlılık Belgesi

folkart EFQM Mükemmellikte Kararlılık Belgesi

Folkart Yapı, mükemmellik yolculuğuna başlamış şirketlere verilen KalDer 'in EFQM Mükemmellikte Kararlılık Belgesi'ni almaya hak kazandı. olkart Yapı, değerlendirme sürecinin ilk 3 aşamasından başarıyla geçti.

İzmir'deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangın sonrasında mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu! 

İki ay önce İzmir Narlıdere’deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangının ardından zararlarının karşılanmasını talep eden mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu. 

Folkart Nova satışa çıktı! Folkart Vega’ya komşu 176 konutluk yeni proje! 

Folkart’ın İzmir’in yeni kent merkezinde hayata geçirdiği projesi Nova’da satışlar başladı. Folkart Vega’nın komşusu Folkart Nova projesi  yaklaşık 2 milyar Türk Lirası yatırım değerine sahip...

Folkart 600 milyon dolarlık yeni yatırımı için düğmeye bastı!

Türkiye’nin en büyük ve öncü gayrimenkul geliştirici şirketleri arasında yer alan Folkart yeni projesi için düğmeye bastı...

Folkart Konak 18 soruda tüm detaylarıyla!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Folkart, yeni projesi için düğmeye bastı! 292 konut ve 398 rezidansın yer aldığı proje İzmir Konak'ta yükselecek! İşte 18 soruda tüm detaylarıyla Folkart Konak...

Folkart Vega'da anahtar teslimleri başladı!

Folkart Vega projesinde anahtar teslimlerine söz verilen tarihte start verildi. 12 Ekim 2018 tarihinde lansmanı yapılan projeye yatırım yapanlar dolar ve Euro’dan çok daha fazla getiri sağladı...

Folkart Nefes İstanbul, müstakil yaşamı yeniliyor!

İzmir'de hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Folkart, İstanbul’a ‘Folkart Nefes İstanbul’ projesiyle geliyor. Proje, geçtiğimiz günlerde satışa çıkarıldı. 

Folkart Nefes İstanbul ile şehre değer katmaya hazırlanıyor!

İzmir'de hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Folkart İstanbul’a ‘Folkart Nefes İstanbul’ projesiyle adım atıyor.

Folkart Nefes İstanbul, yeni bir yaşam merkezi olacak!

İzmir'de imza attığı projelerle ön plana çıkan, ‘en büyük konut ve ofis üreticisi’ konumundaki Türkiye’nin öncü şirketi Folkart, İstanbul’a ‘Folkart Nefes İstanbul’ projesiyle adım atıyor. 

Folkart Nefes İstanbul, müstakil yaşama yeni soluk getiriyor!

Yapı sektöründe bugüne kadar İzmir’de 7 milyar Türk Lirası yatırım değerinde, pek çok projeyi tamamlayan ve sahiplerine zamanında teslim eden Folkart, İstanbul’a ‘Folkart Nefes İstanbul’ projesiyle geliyor. 

Folkart Nefes İstanbul satışta!

Folkart, İstanbul’a ‘Folkart Nefes İstanbul’ isimli projesiyle ilk önemli adımını atıyor. Geniş bahçeli, özel tasarlanmış villaların bulunduğu Folkart Nefes İstanbul satışa çıktı.

Folkart'tan İzmir'e 4 milyar TL'lik yatırım!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Folkart Yapı’nın, Rönesans ve Tekfen Holding ortaklığında olan Florya Gayrimenkul’ü, satın almak için başlattığı süreç tamamlandı. 

Folkart'tan müthiş fırsat! Ticari alanlarda kira garantisi!

Müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için yeni projeler üreten Folkart Yapı, kira garantili ofis ve ticari alanlarını satışa çıkardı.

Folkart Vega'nın yüzde 85'i satıldı!

Folkart bugüne kadar yüzde 85' satılan  VEGA projesinin yanındaki araziyi de satın aldı. Firma 400 milyon liralık yatırım ile yeni projesi için çalışmaya başladı.

folkart EFQM Mükemmellikte Kararlılık Belgesi Haberi

folkart EFQM Mükemmellikte Kararlılık Belgesi

Kalite anlayışını üretim ve sonrasında da daima yaşatmayı ilke edindiğini vurgulayan Folkart Yapı, mükemmellik yolculuğuna başlamış şirketlere verilen KalDer'in EFQM Mükemmellikte Kararlılık Belgesi'ni almaya hak kazandı. 

Avrupa/Ulusal Kalite Büyük Ödülü'ne ulaşmayı hedefleyen Folkart Yapı, değerlendirme sürecinin ilk 3 aşamasından başarıyla geçti. Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Biz bu yolculuğa kurumumuzu bugünlere getiren büyüklerimizle birlikte başladık. Bu uzun yolculuğa devam ederken böylesine önemli bir belgeyi almamızda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza ve iş ortaklarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 


İzmir 9 Eylül...