05 / 05 / 2024

folkart EGE Artı Kişisel Gelişim Okulu

folkart EGE Artı Kişisel Gelişim Okulu

EGE Artı Kişisel Gelişim Okulu öğrencileri, bir yıldır ulaşımlarını sağlayan ve önümüzdeki yıl içinde ulaşım sponsoru olmaya devam edecek Folkart Yapı'ya teşekkür ziyareti yaptı...

Batı Ege GYO'nun halka arzında talep toplama yarın başlıyor! 290 milyon TL'lik sermaye artırımı!

Batı Ege GYO, şirketin yüzde 35,53'ünü halka arz ederek 290 milyon TL sermaye artırımı gerçekleştirecek. Batı Ege GYO'nun halka arzında talep toplama yarın başlıyor. 

Orman yangınları konut sigortasına olan talebi artırdı!

İklim değişikliğiyle oluşan aşırı sıcaklar, Ege ve Akdeniz başta olmak üzere birçok bölgede orman yangınlarına yol açıyor. Bu durum bölgede yaşayan halk ve yazlık sahiplerini tedirgin ederken, konut sigortasına olan talebi ise ciddi oranda artırdı.

Orman yangınları konut sigortasına talebi artırdı!

İklim değişikliğinin sebep olduğu aşırı sıcaklar, son dönemlerde Türkiye'nin Ege ve Akdeniz başta olmak üzere birçok bölgesinde orman yangınlarına neden oluyor. Bu durum bölgede yaşayan halk ve yazlık sahiplerini tedirgin ederken, konut sigortasına olan talebi de oldukça artırdı.

Bu ilde ev ve arsa fiyatları resmen 10 katına çıktı! Emlakçılar talep artışına yanıtsız kalıyor!

Türkiye'de plaj ve doğal güzellikleriyle ünlü olan Ege ve Akdeniz bölgelerinde ev ve arsa fiyatları hayrete düşürüyor. Yılda binlerce yabancı turist ağırlayan bu bölgelerde nüfus artışının ev ve arsa fiyatlarını artırdığı biliniyor.

Gübretaş, Hektaş, Bağfaş ve Ege Gübre'nin ilk çeyrek bilançoları açıklandı! Hangi şirket kar etti?

Borsa İstanbul’da işlem gören gübre firmalarının 2023 ilk 3 aylık bilançoları resmen açıklandı. 2023 yılının ilk 3 aylık bilançosuna göre, GÜBRETAŞ, BAĞFAŞ zarar ederken, HEKTAŞ’ın karı düştü. Ege Gübre'nin karını artırdığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

Konutta Ege Bölgesi gözde oldu!

Ege Bölgesinde konut satışlarında lider Denizli oldu. Denizli’nin 2 bin 41 konut satışı ve yüzde 80.9 oranında artışla ilk sıraya listede, İzmir 11 bin 116 konut satışı ve 69.1 artış ile ikinci, Aydın 4 bin 97 konut sayısı ve yüzde 59.9’luk artışla üçüncü oldu.

Folkart Yapı yurtdışı yatırımlarını artırıyor!

Almanya’da Berlin ve Köln’de ofis açmak üzere çalışma yapan Folkart, yurt dışındaki ilk ofisinin açılışını Dubai'de gerçekleştirdi. 

İzmir'de ev fiyatları neden artıyor?

Ege'nin önemli şehirlerinden İzmir'de konut fiyatları tavan yaptı. Peki İzmir'de konut fiyatları neden artışa geçti? İşte detaylar...

Yazlıklara sigorta talebinde artış!

Yaşanan yangınlar nedeniyle özellikle Ege ve Akdeniz bölgelerinde yer alan yazlıklarda sigorta talebinde artış yaşanıyor.

Manisa'da sanayi imarlı arsalara talep artıyor!

Ege'nin değerli bölgelerinden Manisa'da son zamanlarda imarlı arsalara rekor sayıda talep bulunuyor. İzmir-İstanbul Otoyolu Projesi ve Kuzey Ege Otoyolu gibi yatırımlar Manisa'ya olan ilgiyi artırdı. 

Koronavirüs salgınıyla Ege ve Akdeniz’deki konutlara talep arttı!

Tüm dünyayı olumsuz etkileyen koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşlar, Ege ve Akdeniz'e yerleşme kararı aldı. Özellikle İzmir'de deniz kıyısında bulunan konutların satışlarında artış yaşanıyor. 

Ege ve Akdeniz’de metrekare birim fiyatları İstanbul’u geride bıraktı!

Koronavirüs salgını sonrasında Ege ve Akdeniz’e talep arttı. En çok artış ise sırasıyla Bodrum, Antalya ve İzmir’de yaşandı.

folkart EGE Artı Kişisel Gelişim Okulu Haberi

folkart EGE Artı Kişisel Gelişim Okulu
EGE Artı Kişisel Gelişim Okulu öğrencileri, bir yıldır ulaşımlarını sağlayan ve önümüzdeki yıl için de ulaşım sponsoru olmaya devam edecek Folkart Yapı ya teşekkür ziyareti yaptı. Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak'ı Folkart Towers'taki ofisinde ziyaret eden öğrenciler çiçek ve plaket sundu. Sancak "Ege Artı kurulduğu günden bu yana hem özel durumları, hem de maddi olanaksızlıklar nedeniyle yaşamlarını evde sürdürmek zorunda engelli gençlerimize sağlık, sanat, spor ve eğitim olanakları sunarak çok önemli bir iş başarmıştır. Biz de Folkart olarak sosyal sorumluluğumuzu yerine getirmekten çok mutluyuz" dedi.


Hürriyet...