29 / 04 / 2024

forbes ABD nin en zengin kişileri

forbes ABD nin en zengin kişileri

Forbes 2017 En Zengin 400 Amerikalı listesine göre, ABD Başkanı Trump 92 sıra gerileyerek 248'inci sıraya düştü..

ABD'nin ticari ham petrol stokları 1 milyon 400 bin varil arttı!

ABD'nin ticari ham petrol stokları, geçen hafta bir önceki haftaya kıyasla yaklaşık 1 milyon 400 bin varil artış kaydetti.

ABD'nin ticari ham petrol stokları 10 milyon arttı! Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varili kaç dolar?

ABD'nin ticari ham petrol stokları geçen hafta bir önceki haftaya göre yaklaşık 10 milyon 200 bin varil artış kaydetti. Hal böyle olunca gözler güncel petrol fiyatlarına çevrildi. Bugün brent petrol yükseldi mi, düştü mü? 13 Ekim brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu?

Yellen: Çin, ABD'nin haksız ticaret endişelerini gideremedi!

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, Çin'in ABD'nin gümrük vergilerinde artış uygulamasına neden olan haksız ticaret uygulamalarını ele almakta başarısız olduğunu ve ülkesinden Çin'e giden yatırımları kontrol etme şanslarının yüksek olduğunu söyledi.

Colendi’den ABD’nin önde gelen bankalarına ‘dijital dolar’ desteği!

Fintek hizmetleri platformu Colendi'nin bağlı kuruluşu SETL, ABD'nin önde gelen bankalarına teknoloji desteği sağladı. Proje, dijital dolara giden yolda önemli bir kilometre taşı niteliği taşıyor.

ABD'nin ticari ham petrol stokları 1 milyon 500 bin varil azaldı!

ABD Enerji Enformasyon İdaresi (EIA) tarafından açıklanan rakamlara göre, ABD'nin ticari ham petrol stokları, geçen hafta bir önceki haftaya göre yaklaşık 1 milyon 500 bin varil azaldı

ABD'nin ticari ham petrol stokları 3 milyon varil arttı!

Aktarılan detaylara göre, ABD'nin ticari ham petrol stokları geçen hafta bir önceki haftaya göre yaklaşık olarak 3 milyon varil arttı.

Küresel piyasalarda gözler ABD'nin enflasyon verilerinde!

Aktarılan detaylara göre, küresel piyasalarda, ABD'nin bugün açıklanacak olan enflasyon verileri öncesi negatif bir seyir izlenirken, devam eden borç krizine ilişkin haber akışı yatırımcıların odağında kalmayı sürdürüyor.

ABD'nin Atlanta kentinde inanılmaz talep: Zenginler, özel muhit ve polis gücü istedi!

ABD'nin Georgia eyaletine bağlı Atlanta kentinde Cumhuriyetçiler, şehirdeki suç oranının artmasını gerekçe göstererek zenginlerin yaşadığı muhitin şehirden koparılması ve buraya ayrı kolluk gücü tahsis edilmesini istedi.

ABD'nin omzundaki dolar yükü artık taşınmaz halde! Fatura ağır olacak

Batı ülkeleri, ABD’nin enflasyonu düşürmek için izlediği agresif faiz politikasının ağır sonuçlarını masaya yatırdı. ABD'nin omzundaki dolar yükünün artık taşınmaz hale geldiği belirtildi.

ABD'nin perakende satışları, temmuzda yıllık bazda yüzde 10,3'lük artış kaydetti!

ABD'nin temmuz ayı perakende satış oranları belli oldu. ABD'de perakende satışlar, temmuz ayında piyasa beklentilerinin aksine değişim göstermedi.

Fitch, ABD'nin kredi notu görünümünü negatiften durağana revize etti

Pandemi ve Rusya Ukrayna savaşının etksiyle ekonomisi resesyon tehlikesine giren ABD'nin ekonomi karnesini Uluslararası Kredi Derecelendirme kuruluşu Fitch açıkladı.

Eczacıbaşı ABD'nin aldığı köklü Türk şirketi bünyesine katmak için anlaşmaya vardı

Eczacıbaşı, 2012 yılında ABD'li Amgen şirketine satılan ve adı Gensanta olarak değişen Türk ilaç şirketini satın aldı. Türkiye'nin önde gelen şirketleri arasında yer alan firma mevcut hizmetlerine devam edeceğini bildirdi. İşte ayrıntılar...

AB ve ABD'nin yaptırımları ters tepti! Rusya'nın gelirleri düşeceğine arttı

Avrupa Birliği ülkeleri ve ABD'nin Ukrayna savaşı nedeniyle Rusya'ya uyguladığı yaptırımlar beklenenin aksine ülkenin gelirlerini düşürmek yerine artışa neden oldu. Rusya'nın Ukrayna'da başlattığı savaşın ekonomi üzerindeki etkileri şaşırtıyor.

forbes ABD nin en zengin kişileri Haberi

forbes ABD nin en zengin kişileri


Forbes, ülkedeki en zengin 400 kişinin yer aldığı "Forbes 2017 En Zengin 400 Amerikalı" listesini açıkladı. 

"Forbes 2017 En Zengin 400 Amerikalı" listesine göre ABD Başkanı Trump'ın toplam serveti, geçen yıla kıyasla 600 milyon dolar azalarak 3,1 milyar dolara geriledi. Geçen sene Donald Trump'ın toplam serveti 3,7 milyar dolardı. 

Anadolu Ajansı'nın haberine göre 2016'da açıklanan listede 156'ncı sırada olan Trump, 2017'de 248'inci sıraya düştü.

Forbes'dan yapılan açıklamada, Donald Trump'ın servetinin azalmasının nedeni olarak, başkanlık yarışı için yaptığı harcamalar ve gayrimenkul piyasasındaki zorlukların olduğu öne sürüldü. ABD'nin 45'inci başkanının seçim kampanyası için de Trump'ın cebinden 66 milyon dolar harcama yaptığı kaydedildi. 

- Bill Gates zirvede

"Forbes 2017 En Zengin 400 Amerikalı" listesinin zirvesinde yine Microsoft'un kurucu ortaklarından Bill Gates yer aldı. Bill Gates'in toplam...