18 / 05 / 2024

ford e-transit fiyatı ve teknik özellikleri

ford e-transit fiyatı ve teknik özellikleri

Ford'un ilk elektrikli ticari modeli E-Transit, firmanın Kocaeli'ndeki fabrikasında üretilerek yollara çıkmaya hazır hale getirildi. Ford E-Transit'in fiyatı ve teknik özellikleri şimdiden merak konusu oldu. İşte detaylar...

Ford Kuga ve Puma fiyat listesi belli oldu! İki dev modelin fiyatı açıklandı! İşte Ford Kuga ve Puma 2024 fiyat listesi

Ford otomobil markasının en çok tercih edilen iki modeli olan Kuga ve Puma modellerinin fiyat listesi merak ediliyor. Peki Ford Puma ne kadar? Ford Kuga 2024 fiyatı kaç lira?  Ford Puma ve Kuga 2024 fiyat listesi.

Yeni Honda CR-V e:HEV 16 Aralık'ta bayilerde! Yeni Honda CR-V e:HEV fiyatı ne kadar? 

Yeni Honda CR-V e:HEV 16 Aralık günü bayilerdeki yerini alacak. Peki Yeni Honda CR-V e:HEV özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Ford’dan Transit modellerine peş peşe zam! 3 modele birden zam geldi!

Ford’un merakla beklenen yeni fiyat listeleri paylaşıldı. Bu kapsamda, Transit modellerine zam yapan Ford, Courier’e 12 bin 300 TL, Transit Custom’a 19 bin 700 TL ve Transit Minibüs’e ise 14 bin TL zam yaptı.

Jaguar E-Pace fiyatları ne kadar? 24 Ağustos 2023 Jaguar E‑PACE fiyat listesi...

Jaguar'ın ilk kompakt SUV'si Jaguar E-PACE, 2023 Ağustos fiyatları açıklandı. Jaguar E-PACE'in fiyatı ne kadar? Jaguar E-PACE'in fiyatı kaç TL? 24 Ağustos 2023 Jaguar E‑PACE fiyat listesi...

Renault Zoe E-Tech fiyatı ne kadar, kaç TL? 21 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Renault'un dikkat çekici elektrikli otomobili Zoe E-Tech'in fiyatı ne kadar, kaç TL? 21 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Ford Focus’a 2 bin 200 TL’lik mini zam geldi! İşte en uygun Ford Focus modelinin fiyatı...

Ford, ağustos ayının ilk günlerinde bünyesindeki modellerin fiyat listesini güncellediğini ve bu kapsamda, Focus modeline 2 bin 200 TL zam yaptığını açıkladı. Ford’un Focus modeline gelen mini zammın ardından Focus’un yeni fiyatı araştırılmaya başlandı.

Yüzde 200’e varan maliyet artışı müteahhitleri zorluyor! TMB, mali sicil affı ve fiyat farkı düzenlemesi istiyor!

İnşaat sektöründe temel girdi maliyetlerinde yüzde 200’e dayanan fiyat artışları sektörü zorluyor. TMB Başkanı Erdal Eren, müteahhitlerin faaliyetlerine sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi için mali sicil affı ve fiyat farkı düzenlemesinin şart olduğunu savundu.

Ford Transit Van ve E-Transit Van modellerinde resmen şoke eden fiyat! Fiyatları görenler aklını kaçıracak!

Ford, Transit Van ve E-Transit Van modellerinin yeni fiyatını açıkladı. Ticari araç almak isteyenler yeni fiyatları görünce resmen şoke oldu.

Ford Transit Van ve E-Transit Van fiyatları ne kadar oldu? Zam geldi mi?

Ford Transit Van ve E-Transit Van fiyatları ticari araç almak isteyenler tarafından merak ediliyor. Haziran ayında Ford Transit Van ve E-Transit Van’a zam geldi mi? Ticari araç almak isteyenler, Ford Transit Van ve E-Transit Van’ın teknik özelliklerini ve fiyatını araştırıyor.

Ford Focus’un merakla beklenen fiyat listesi belli oldu! Ford Focus’a tam 97 bin TL zam geldi!

Ford, güncel fiyat bilgilerini resmi internet sitesinden paylaştı. Yeni fiyat listesine bakıldığı zaman Focus modeline tam 97bin TL zam geldiği görüldü.

Citroen'in elektrikli otomobili E-C4 fiyatı ne durumda; İnanılır gibi değil! İşte Citroen E-C4 2023 fiyat listesi

Citroen'in elektrikli otomobili E-C4'ün Mayıs 2023 fiyat listesi açıklandı. İşte Citroen E-C4 2023 fiyat listesi...

Jaguar E-Pace fiyatları ne kadar? 25 Nisan 2023 fiyat listesi....

Jaguar'ın ilk kompakt SUV'si Jaguar E-PACE, 2023 Nisan fiyatları açıklandı. Jaguar E-PACE'in fiyatı ne kadar? Jaguar E-PACE'in fiyatı kaç TL? 25 Nisan 2023 Jaguar E‑PACE fiyat listesi...

Çevre dostu Ford Kuga bayilerde! Satış öncesi ve sonrası kampanyaları kaçırmayın

Yüksek arazi performansı ile Ford Kuga, yüksek sürüş pozisyonu ve gelişmiş çekiş teknolojileri ile zorlu koşullarda bile üstün performans gösterir.  ''Ford Eşit Ödemeli Kredi'' seçeneği ile avantajlı fiyatlara sahip olabilirsiniz. peki Ford Kuga 07 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

ford e-transit fiyatı ve teknik özellikleri Haberi

ford e-transit fiyatı ve teknik özellikleri

Ford Otosan, Ford'un Avrupa’daki ilk elektrikli ticari aracı Ford E-Transit’i, Kocaeli fabrikalarında hattan indi. Türk otomotiv sektörü için bir mihenk taşı anlamına gelen Ford E-Transit modeliyle Ford'un yüzde 100 elektrikli ticari araç yatırımıyla üretim kapasitesi 455 binden 650 bine çıkıyor. Ford-E Transit model ticari araçtan sonra firma elektrikli Transit Custom'ı da Ford Otosan fabrikasında üreterek Avrupa'ya ihraç edecek.

TİCARİ ARAÇ ÜRETİMİNİN YÜZDE 74'ÜNÜ YAPIYORUZ

Konuyla ilgili açıklama yapan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Türkiye'nin ticari araç üretiminin yüzde 74'ünü, ticari araç ihracatının ise yüzde 79'unu tek başına Ford Otosan'ın yaptığını söyledi.

Koç, "Ford Otosan'la ilk anlaşmayı imzaladığımız zaman 43 bin adet üretiyorduk. Bugün üretim kapasitemiz 450-500 bine yükseldi. Ve bu bahsettiğim rakam yeni yatırımlarla çok daha büyüyecek." ifadelerini kullandı.

Ford Otosan'ın otomotiv sanayisine...