11 / 05 / 2024

formula 1 Nürburgring Pisti abd yatırım fonuna satıldı

formula 1 Nürburgring Pisti abd yatırım fonuna satıldı

ABD 'Yeşil Cehennem' i 90 milyon dolara kaptı. Dünyadaki 'Formula 1' pistleri arasında en tehlikelisi olarak bilinen Almanya'daki Nürburgring Pisti Amerikalı bir yatırım fonuna satıldı...

Formula 1’e ev sahipliği yapan İstanbul Park ihalesini alan şirket belli oldu!

İstanbul Tuzla’da yer alan ve daha önce birçok kez Formula 1’e ev sahipliği yapan İstanbul Park'ın ihalesini alan firma belli oldu. İhaleye tek başına giren Can Bilim Eğitim Kurumları A.Ş., pistin 30 seneliğine işletme hakkına sahip oldu.

İstanbul Formula 1 sahasının ihalesi yapılacak! İstanbul Formula 1 sahası ihalesi için "F1" şartı! 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, İstanbul Formula 1 sahasının ihalesinin gelecek ay yapılacağını kaydederek "İhaleye çok önemli bir şart koyduk. 2026 itibarı ile birlikte Formula1'i İstanbul'a getirme şartı koyduk. Bu tarz organizasyonların İstanbul'a gelmesi çok önemli." diye konuştu.

İstanbul Park pisti için ihale süreci başlatıldı! İhalenin tahmini bedeli 117.8 milyon dolar!

Geçtiğimiz senenin sonunda Intercity'nin İstanbul Park pisti boşaltmaya karar verilmişti. Dah sonra, Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul Park Formula 1 pisti için ihale sürecini başlattığını duyurdu. Yapılacak olan bu ihalenin toplam tahmini bedeli 117.8 milyon dolar olacak.

Trabzon Akçaabat'a Sera Lake Center Hotel geliyor!

Detay-1 İnş. San. Ve Tic. Ltd.Şti, Akçaabat Belediye Başkanlığı’na ait olan taşınmaz üzerinde "Sera Lake Center Hotel" projesini hayata geçirmek için düğmeye bastı.

İstanbul Park tahliye ediliyor! Yıl sonunda boş olarak Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne teslim edilecek!

Dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri olan Formula 1'e pek çok defa ev sahipliği yapan Kurtköy'deki İstanbul Park Pisti'nde bir son dakika gelişmesi yaşandı ve İstanbul Park’ın tahliye edileceği öğrenildi. İşte ayrıntılar...

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hizbullah Çelik ve Muhammed Muhammed ortaklığında kuruldu.

Hazar Grup 1 İnşaat Asansör Makina Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazar Grup 1 İnşaat Asansör Makina Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İsa Poyraz tarafından kuruldu.

Dünya 1 İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Dünya 1 İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Eyüpsultan'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Elik tarafından kuruldu.

Çalmandalı1 İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalmandalı1 İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Vefa Çalmandalı tarafından kuruldu.

Bakü 1 İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bakü 1 İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bakü 1 İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Açı1 İnşaat Metal Reklam Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Açı1 İnşaat Metal Reklam Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile NEcla Taşkın tarafından kuruldu.

Lacassa 1 İnşaat Hırdavat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Lacassa 1 İnşaat Hırdavat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Özkan tarafından kuruldu.

Bankaların yarışı bir anda formüle 1'e döndü! İş Bankası ve Ziraat derken Akbank da arkadan atak yapıp açıkladı

Bankalar arasındaki kampanya yarışı adeta Formula 1 yarışlarına döndü. İş Bankası ve Ziraat Bankası'nın ardından Akbank da müşterilerine yönelik kampanyasının detaylarını kamuoyu ile paylaştı.

formula 1 Nürburgring Pisti abd yatırım fonuna satıldı Haberi

formula 1 Nürburgring Pisti abd yatırım fonuna satıldı


Dünyadaki 'Formula 1' pistleri arasında en tehlikelisi olarak bilinen Almanya'daki Nürburgring Pisti Amerikalı bir yatırım fonuna satıldı.


Formula 1 severler çok iyi bilir. Dünyanın en zorlu pistlerinin başında Almanya'daki Nürburgring Pisti gelir. Almanya'nın Nürburg bölgesi etrafında ormanların içine inşa edilmiş bu pist uzun pazarlıklar sonucunda el değiştirdi. ABD'li bir yatırım fonu pistin içinde bulunduğu kompleksi 83 ila 97 milyon dolar arasında bir bedel karşılığında satın aldı. İnşasına 1925 yılında başlanan ve toplam 90 virajın bulunduğu 26 kilometrelik pistin en alçak ve en yüksek noktası arasında tam 300 metrelik bir fark bulunuyor. En son 2013'te yarışlarının düzenlendiği pist bu yıl takvimde değil. Fakat 2015'te yeniden takvime girmesi bekleniyor. Pilotlar arasında bu tehlikeli bölge 'yeşil cehennem' adıyla...