14 / 05 / 2024

Forum İnşaat bank asya ortaklık hisseleri

Forum İnşaat bank asya ortaklık hisseleri

BDDK, Kaynak Holding'in kontrolündeki Sürat Basım ile Forum İnşaat'a ait Bank Asya hisselerinin ortaklık haklarının TMSF tarafından kullanılmasına karar verdi.

370 kişinin öldüğü Emlak Bank Konutları'nın müteahhitlerine verilen ihalelere suç duyurusu!

Depremde 370 kişinin hayatını kaybettiği Emlak Bank Konutları'nı yapan Aslar İnşaat'ın iki ortağına verilmiş olan deprem konutları ve altyapı ihaleleri hakkında suç duyurusunda bulunuldu. İşte konu ile ilgili detaylar...

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Gümüş, Şeref Kesgün, Mehmet Altunhan, Hidayet Kadiroğlu ve Turkmall Planlama Gayrimenkul ortaklığında kuruldu.

Forum Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forum Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Köseoğlu tarafından kuruldu.

Bank Asya hissedarına özel inşaat izni mi verildi?

Ankara TMMOB Şehir Plancıları Odası (ŞPO), eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in döneminde yapılan plan değişiklikleriyle Asce İnşaat adlı şirkete önemli izinler verildiğini söyledi. Asce İnşaat adlı şirketin kurucusunun eski Bank Asya hissedarı olduğu öğrenildi. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Koza İnşaat ortağı Mustafa Aydın Koyuncu tutuklandı!

Kırklareli'de FETÖ soruşturması kapsamında, bir çiftlikte saklanırken yakalanan Bank Asya ve Koza İnşaat ortağı Mustafa Aydın Koyuncu, tutuklandı.

TAIB Yatırım Bank, Türkiye'deki dönüşüme kredi verecek!

İnşaat yatırımları da olan Azeri Pasha Grubu, Türkiye'de faaliyetlerini genişletiyor. Pasha Bank Genel Müdürü Cenk Eynehan daha çok kentsel dönüşüm projeleri olan Türk inşaat şirketlerine destek vereceklerini söyledi.

Forum Proje Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Forum Proje Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi Uğur Gazanker ve Uğraş Sakyatan tarafından 100 bin TL sermaye ile 30 Temmuz 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.

Forum İnşaat'a ait Bank Asya hisselerinin ortaklık hakkını TMSF kullanacak!

BDDK, Kaynak Holding'in kontrolündeki Sürat Basım ile Forum İnşaat'a ait Bank Asya hisselerinin ortaklık haklarının TMSF tarafından kullanılmasına karar verdi.

İzzet Akyar kimdir?

İş adamı İzzet Akyar kimdir? Bir çok firmanın yönetiminde görev yürüten İzzet Akyar bugüne kadar hangi firmalarda faaliyet gösterdi? İşte Forum İnşaat Dekorasyon Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin sahibi İzzet Akyar...

Forum Sağlık Ürünleri Araştırma Danışmanlık İnşaat Medikal İthalat ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Forum Sağlık Ürünleri Araştırma Danışmanlık İnşaat Medikal İthalat ve İhracat Anonim Şirketi, Feridun Kubilay Müdürlüğü'nde 200 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Halk Sigorta ve Halk Emeklilik hisse paylarını Halk Bank A.Ş'ye devretti!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yapılan ayzılı açıklamaya göre Halk Sigorta ve Halk Emeklilik hisse paylarını Halk Bank A.Ş'ye devretti.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Forum İnşaat bank asya ortaklık hisseleri Haberi

Forum İnşaat bank asya ortaklık hisseleri

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu, Kaynak Holding'in kontrol gücüne sahip olduğu Sürat Basım ile Forum İnşaat'a ait Bank Asya pay defterine kayıtlı A grubu nitelikli hisselerin temettü dışındaki ortaklık haklarının Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından kullanılmasına karar verdi.


Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından Borsa İstanbul AŞ'ye gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada şunlar kaydedildi:


"Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun 27 Şubat 2015 tarih ve 6207 sayılı Kararı uyarınca; Asya Katılım Bankası AŞ’de (Banka) A grubu nitelikli paya sahip Sürat Basım Yayın Reklamcılık ve Eğitim Araçları Sanayi Ticaret AŞ ile Forum İnşaat Dekorasyon Turizm Sanayi Ticaret AŞ’de kontrol gücünü elinde bulunduran Kaynak Holding AŞ'nin hisselerinin tümünün Hollanda'da mukim bir özel limited şirket olarak 16 Ocak 2015 tarihinde...