09 / 05 / 2024

forum istanbul enerji verimliliği

forum istanbul enerji verimliliği

Forum İstanbul, iklim değişikliğiyle mücadelede toplumsal bilince katkıda bulunmayı amaçlayan 'Dünya Saati' etkinliğine, 29 Mart Cumartesi akşamı ışıklarını bir saat süreyle kapatarak veya kısarak destek verecek...

9 dev AVM için konkordato talebinde bulunuldu! Başta Marmara Forum ve Forum İstanbul geliyor...

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan AVM'lerden Marmara Forum ve Forum İstanbul başta olmak üzere toplamda 9 AVM için konkordato talebinde bulunuldu.

Sıfır Enerji Binalar ZeroBuild Forum’20’de masaya yatırılacak!

Dünya gündeminin ilk sıralara yerleşen Sıfır Enerji Binalar, 23-27 Eylül tarihleri arasında ZeroBuild Forum’20’de 35 ülkeden katılımcı ile görüşülecek.

Sıfır enerji binalar, ZeroBuild Forum’20 de ele alınacak!

Çevre, ülke ekonomisi ve bireysel kazanım özelinde büyük bir öneme sahip olan ‘Sıfır Enerji Binalar’, Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Sanal Forumu ZeroBuild Forum’20’de uluslararası konuşmacılar ve tüm ilgili paydaşların katılımı ile ele alınacak.

Konutlarda Enerji Verimliliği Finansman Programı Forum ve Ödül Töreni 26 Kasım'da!

TuREEFF Türkiye Konutlarda Enerji Verimliliği Finansman Programı Forum ve Ödül Töreni 26 Kasım 2019 tarihinde gerçekleşecek...

Forum İstanbul'da dövizle kira ödeyen esnaf, kepenk kapattı!

Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nde dövizle kira ödeyen esnaf kepenk kapatma eylemi yaptı...

Nusretoğlu İnşaat Oto.Gıda Teks. Kuy.Maden-Enerji Ürün.Elektrik Ve Elektr.Tic.Ve San.Ltd.Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Nusretoğlu İnşaat Oto.Gıda Teks. Kuy.Maden-Enerji Ürün.Elektrik Ve Elektr.Tic.Ve San.Ltd.Şti. İstanbul Şubesi bugün Ataşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Forum İstanbul Akvaryum bilet fiyatları 2017 kaç TL?

Forum İstanbul Sealife Akvaryum bilet fiyatları 2017 belli oldu. Peki Forum İstanbul Akvaryum bilet fiyatları 2017 kaç TL, Sea Life Akvaryum bilet fiyatı 2017 belli oldu mu?, Sealife Akvaryum bilet fiyatı 2017...

Forum İstanbul yılbaşında açık mı?

Forum İstanbul, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum İstanbul yılbaşında açık mı? Forum İstanbul yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Forum İstanbul 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Forum İstanbul'daki dinozor temalı parkı için iflas davası açıldı!

İstanbul Bayrampaşa’daki Forum İstanbul AVM’de bulunan Avrupa’nın en büyük dinozor temalı parkı için iflas davası açıldı. AVM’nin sahibi konumundaki şirket, alacaklı olduğunu öne sürerek önce icra takibi başlattı.

Forum İstanbul Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Forum İstanbul, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum İstanbul Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Forum İstanbul Kurban bayramı çalışma saatleri...

Yiğit Enerji İnşaat ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yiğit Enerji İnşaat ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Önder Yiğit Şube Müdürlüğü'nde 13 milyon TL sermaye ile 8 Eylül'de Kadıköy'de açıldı.

Ortadoğu Enerji Petrol Mühendislik İnşaat Savunma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ortadoğu Enerji Petrol Mühendislik İnşaat Savunma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Muhittin Yöntem Şube Müdürlüğü'nde 10 milyon 250 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Maltepe'de açıldı.

Drina Enerji İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Drina Enerji İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Kadir Çetin Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 1 Ağustos'ta Ataşehir, Aşık Veysel Mahallesi, Nuri Pakdil Sokak'ta açıldı.

forum istanbul enerji verimliliği Haberi

forum istanbul enerji verimliliği


Forum İstanbul, iklim değişikliğiyle mücadelede toplumsal bilince katkıda bulunmayı amaçlayan 'Dünya Saati' etkinliğine, 29 Mart Cumartesi akşamı ışıklarını bir saat süreyle kapatarak veya kısarak destek verecek.


Forum İstanbul açıklamasına göre AVM,  Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) tarafından dünya çapında iklim değişikliğini hatırlamak ve hatırlatmak amacıyla 2007 yılından bu yana her yıl uygulanan 'Dünya Saati' etkinliğine bu yıl da destek verecek.


Söz konusu AVM etkinlik kapsamında 29 Mart Cumartesi akşamı 20.30-21.30 arasında ışıklarını 1 saat süreyle önemli ölçüde azaltacak.


Kampanyaya Sidney Liman Köprüsü, Çin Seddi, San Francisco'daki Golden Gate Köprüsü ve Roma'daki Kolezyum gibi birçok simge de ışıklarını kapatarak destek...