27 / 04 / 2024

FOY Token vurgun

FOY Token vurgun

Ankara Kuşu olarak kripto para borsasında işlem gören FOY Token'in 16 milyon TL'lik vurgunla battığı iddia edildi.

Yeni yükselme Stacks (STX)'den geldi! Değeri yüzde 30 arttı

Stack (STX), ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), aracılığı ile onaylanan token olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bitcoin fiyatının çıkmasıyla beraber, BTC üzerine kurulmuş bir akıllı sözleşme katmanı olan Stacks (STX) fiyatı da iki gündür yükseliş gösterdi.

İşte yeni güvenli liman: Altına endeksli token’lar! Dijital altına yatırım güvenli mi? İşte uzmanların yorumları…

Altın geleneksel bir yatırım aracı olarak yatırımcılardan büyük ilgi görürken, dijitalleşmeyle birlikte şimdi de altına endeksli tokenler çıktı. Özellikle ABD’deki bankacılık ve borç krizi nedeniyle kripto paralarda görülen hareketlilik ile birlikte altına endeksli tokenler’ın da yıldızı parladı.

Kripto para sayısı rekor seviyede!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para piyasaları 2022 yılı itibariyle çok sert rüzgarların estiği bir düşüş döneminden geçerken, endüstrideki toplam kripto para ve token sayısı da tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşarak 20 bini de geçti

Gayrimenkul sektöründe token dönemi başlıyor mu?

Bugüne kadar ünlüler, furbol kulüpleri, sanatçılar, influencer'lar ve bazı sanat eserleriyle ön plana çıkan token pazarı büyümesini hız kesmeden sürdürüyor. Yarın süreçte tokenizasyona enerji, turizm, inşaat, AVM yönetimi ve turizm şirketlerinin de dahil olması öngörülüyor.

Beşiktaş'ın kripto parası var mı, ne zaman çıkacak? Rain nedir?

Futbol kulüpleri de kripto para atılımları yapıyor. Beşiktaş’ın da bu yönde çalışmaları olduğu biliniyor. Spor kulüpleri token piyasasına girerken, şirketlerin de dikkatini çekiyor. Beşiktaş, kripto para platformu Rain ile 2 yıllık göğüs reklamı konusunda anlaşmaya vardı.

Kripto ödemelerde Bitcoin zirveden düşüyor!

BitPay tarafınca açıklanan bilgilerde, şahısların ve şirketlerin kripto ödemelerinde Bitcoin'den farklı token kullanımları yöneldiğine dikkat çekildi.  2011'den bu yana faaliyette olan BitPay, ayda ortalama 66 bin kripto ödeme gerçekleştiriyor. 

FOY Token 16 milyon TL'lik vurgunla battı!

Ankara Kuşu olarak kripto para borsasında işlem gören FOY Token'in 16 milyon TL'lik vurgunla battığı iddia edildi.

Bitexen, Sakaryaspor ve Sivasspor'un token arzını gerçekleştirdi!

Bitexen, 11 Ekim 2021 Pazartesi günü Sakaryaspor'un SKRY Token'ının arzını gerçekleştirdi. SKRY Token'ın ön satışı, 4 ay kilitli kalma ve kilitsiz tercihleriyle yapıldı.

Edis Fan Token saatler içerisinde tükendi!

Başarılı popçu Edis ve kripto para borsası ICRYPEX iş birliğinde çıkarılan Edis Fan Token saatler içinde tükendi.

Fenerbahçe Token'da 11.5 milyon TL'lik yakım yapıldı!

Ağustos'ta piyasaya sürülen ve yoğun talebin gösterildiği Fenerbahçe Token'da ilk yakım yapıldı. 15 Ekim tarihinde yapılan yakım işleminin 11 milyon 500 bin Türk Lirası'na denk olduğu açıklandı.

Adana Demirspor Token arzını başlattı!

Geçtiğimiz günlerde Token arzını başlayan Adana Demirspor kulüple taraftar arasında köprü görevi üstlenmeyi amaçlıyor. 

Fenerbahçe Token'da yakım yarın başlıyor!

Fenerbahçe Token'da ilk token yakma işleminin yarın gerçekleştirileceği belirtildi. İlk işlem gününde 150 lirayı aşan ve ardından düşmeye başlayan FB Token, 60 lira bandına kadar gerilemişti. Son günlerde yeniden yükselişe geçen token 67 liranın üzerinde işlem görüyor.

Ön satışa çıkarılan Altay Fon Token tükendi!

Süper Lig ekipleri arasında yer alan Altay-Icrypex iş birliğiyle üretilen ve 13 Eylül 2021 tarihinde ön satışa çıkarılmış olan 28 milyon 710 bin Altay Fan Token tükendi.

FOY Token vurgun Haberi

FOY Token vurgun

Kendini 'Bağımsız gazeteci' diye tanıtan bir grubun para karşılığı reklamını yaptığı FOY Token'in kurucularının 16 milyon liralık vurgun yaparak kayıplara karıştıkları öne sürüldü. Sabah'ta yer alan habere göre; Ankara Kuşu olarak bilinen Oktay Yaşar'ın sürekli reklamını yaptığı FOY Token için Temmuz ayında kendilerini gazeteci olarak tanıtan Gökhan Özbek, Çağlar Cilara, Kemal Özkiraz ve Levent Özeren gibi isimlerin 'FOY şöyle iyi, böyle mükemmel, giren pişman olmaz, düştüğüne bakmayın, telafi coin verilecek, tebrikler' gibi sosyal medya paylaşımlarıyla, insanları FOY Token almaya yönlendirdiği dikkat çekmişti.

NE OLMUŞTU?

Ankara Kuşu olarak bilinen Oktay Yaşar'ın sürekli reklamını yaptığı FOY Token için Temmuz ayında kendilerini gazeteci olarak tanıtan Gökhan Özbek, Çağlar Cilara, Kemal Özkiraz ve Levent Özeren gibi isimlerin 'FOY şöyle iyi, böyle mükemmel, giren...