06 / 05 / 2024

Franke yenilikçi ürünleri

Franke yenilikçi ürünleri

Dünyanın lider markalarından Franke, sektörün en önemli organizasyonlarından biri olan Unicera’da iddiasını ortaya koymaya hazırlanıyor. Franke, en yenilikçi ürünlerini ziyaretçilerle buluşturacak.

Kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da kapış kapış gitti!

Kooperatifler çatısı altında ekonomiye katkıda bulunan kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da sergilendi. Zorlu Enerji’nin kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte el emeği ürünler büyük ilgi gördü.

bp Türkiye istasyonları kadınların el emeği ürünleriyle renkleniyor!

bp Türkiye ile Kadın Emeğini Destekleme Vakfı (KEDV) tarafından gerçekleştirilen iş birliği çerçevesinde kadınların el emeği ürünleri bp istasyonlarında satılmaya başlandı.

Türkiye'de ürünleri kapış kapış satılıyordu. Dünyaca ünlü firma iflasın eşiğine geldi. Her an iflas bayrağını çekebilir

Türkiye'de ürünleri kapış kapış giden bir firma, iflasın eşiğine kadar geldi. Firma her an iflas bayrağını çekebilir.

Ünlü bankadan müşterilerine ‘flaş’ çağrı! Yenilikçi iş fikri olanlara 100 bin TL ödül verecek!

Katılım bankacılığı alanında hizmet veren Kuveyt Türk, inovatif iş fikri olanlara çağrıda bulundu. Yenilikçi fikir ve önerileri olan ve dereceye giren ilk 3 kişiye toplamda 100 bin lira ödül verecek. Başvuru detayları haberimizde…

Koçtaş priz ürünleri ne kadar? En uygun priz nerede satılır? İşte 23 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta priz ürünleri ne kadar… En kaliteli ve uygun priz nerede alınır? Koçtaş’ta satılan bazı priz ürünlerini sizler için derledik.  

Siemens'in en akıllı ürünleri kampanyada! İşte 6 Ekim 2022 fiyatları... 

Teknoloji hayatın içine giderek daha çok girerken, beyaz eşyalar da akıllanıyor. Siemens'in Home Connect akıllı ürünleri yeni kampanya fiyatlarıyla satışa çıktı.

Vestel’in yenilikçi ürünleri Alman VDE’den tam not aldı

Vestel’in yenilikçi teknolojileri sayesinde daha az enerji ve su tüketen beyaz eşya ürünlerine Avrupa’nın en prestijli bağımsız test kuruluşlarından biri olan Alman VDE tarafından tam not verildi.

Çeyiz ürünleri BİM’de! 2 Eylül Cuma BİM kataloğu yayınlandı mı? İşte 2 Eylül BİM kataloğu!

BİM çeyiz ürünlerini raflara koydu. Evlenme hazırlığı içinde olanlar 2 Eylül Cuma günü BİM marketlerine gelecek ürünleri kaçırmasın! İşte 2 Eylül Cuma BİM kataloğu!

BİM’den en ucuz temizlik ürünleri! İşte BİM Temizlik ürünleri fiyat listesi…

BİM Market 31 Mayıs aktüel ürünlerini yayınladı. Bim’in yayınladığı katalogda özellikle temizlik ve gıda ürünleri göze çarpıyor. Sizler için hazırladığımız bu yazıda öne çıkan temizlik ürünlerini paylaşacağız. Kataloğa göz attığımızda deterjandan temizlik bezine kadar temizliğe dair birçok ürünün sa

Tarım Kredi Kooperatifi'nden dev indirim! Ayçiçek yağı, et ürünleri, meyve ve sebze... 29 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif market, haftanın fırsat ürünlerinin kataloğunu yayımladı! Ayçiçek yağı, et ürünleri, meyve, sebze ve daha pek çok üründe indirim yaptı! Peki, bu hafta hangi ürünler indirime girdi, fiyatları kaç TL oldu? İşte 29 Mayıs 2022 fiyat listesi...

BİM’e hangi temizlik ürünleri geliyor? İşte BİM 10 Mayıs fiyat listesi!

Her hafta getirdiği uygun fiyatlı ürünlerler vatandaşın en çok tercih ettiği marketler arasında yer alan BİM’in yeni hafta getireceği ürünler de belli oldu. BİM’in 10 Mayıs 2022 kataloğunda hangi temizlik ürünleri öne çıkıyor? Bu hafta BİM’de hangi ürünlerde indirim var?

Bosch Bulaşık Makineleri ne kadar? İşte Bosch Bulaşık Makineleri 30 Nisan 2022 Fiyat Listesi!

Beyaz eşya denilince akla ilk gelen markalardan biri olan Bosch yenilikçi ürünleri ve tasarımlarıyla ön plana çıkmaya devam ediyor. Bulaşık makinesini yenilemek isteyenler güncel fiyatları araştırıyor. Bosch Bulaşık Makineleri 30 Nisan 2022 fiyat listesini sizler için derledik...

Migros'ta bayram öncesi temel gıda ürünleri indirimi başladı! Ayçiçek yağ, un, çay... İşte 25 Nisan 2022 fiyat listesi

Ramazan Bayramına günler kala Migros Temel gıda ürünlerinde indirim yaptı. Peki Migros'ta hangi ürünler indirime girdi? İşte Migros 25 Nisan 2022 indirimli temel gıda ürünleri ve fiyat listesi...

Franke yenilikçi ürünleri Haberi

Franke yenilikçi ürünleri

Seçkin markaların en yeni tasarımları ve teknolojilerinin sergilendiği Unicera, bu yıl 23-27 Şubat tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor. Fuarda yerini almaya hazırlanan Franke, en yenilikçi ürünlerini ziyaretçilerle buluşturacak.


Tüketici alışkanlıkları, beklentileri ve tercihlerine uygun tasarım ve teknolojiyle üretilen en yeni modellerin sergilendiği ve sektörel bir buluşma platformu olarak öne çıkan Unicera Fuarı’nın 28’incisi bu yıl 23-27 Şubat tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor. Fuara, insan odaklı faydalara sahip Paslanmaz Çelik Banyo Malzemeleri ürün gamı ile katılan Franke, hem ulusal hem de uluslararası ziyaretçileri standında bir araya getirecek.


Franke, Unicera’ya; insan güvenliği ve sağlığı konusunda faydaları ile ön plana çıkan tasarım ve teknolojiye sahip Paslanmaz Çelik Banyo Malzemeleri, Franke Solid Surface akrilik uygulamaları ve %100 doğal olması ile dikkat...