07 / 05 / 2024

Fransız Alstom­-Doğuş­-Marubeni konsorsiyu­mu

Fransız Alstom­-Doğuş­-Marubeni konsorsiyu­mu

Marmaray Projesi'nin 29 Ekim 2013 olan bitirme tarihi değişmeye­cek

Türkiye'nin ilk zırhlı SUV'u TULGA 2025'te yollarda olacak!

BMC İcra Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi Murat Yalçıntaş yaptığı açıklamada BMC tarafından üretilen Türkiye'nin ilk yerli ve milli, doğuştan zırhlı SUV'u "TULGA"nın 2025 yılında yollarda olacağını söyledi.

Türkiye'nin gururu Trendyol, Avrupa'nın ve Orta Doğu'nun yıldızı olma yolunda!

Gelecek senelerde de Türkiye'nin ihracatta ve teknolojide gururu olmaya devam etmek isteyen Trendyol: "Amacımız önümüzdeki 5 yıl içinde Avrupa'nın ve Orta Doğu'nun en büyük,gelişen e-ticaret şirketi olmak.". İşte haberin devamı...

Doğuş Center Etiler'deki 45 bağımsız bölüm 24.8 milyon Euro'ya Getir'e satılıyor!

Doğuş GYO portföyünde yer alan Doğuş Center Etiler binasındaki 45 adet bağımsız bölümün Getir Perakende'ye 24 milyon 850 bin Euro'ya satılmasına karar verildi. 

Doğuş GYO ile Getir gayrimenkul satışı için yeniden görüşmelere başladı!

Doğuş GYO portföyündeki Doğuş Center Etiler'de kiracı olarak bulunan Getir'in talebi üzerine, tapunun İstanbul Beşiktaş Bebek Mahallesi'ndeki Doğuş Center Etiler binasındaki; 47 adet bağımsız bölümün tamamı için Getir ile satış görüşmelerine yeniden başlandı. 

Doğuş Center Etiler'deki 47 adet bağımsız bölümün Getir'e satışı için görüşmeler sonlandı!

Doğuş GYO portföyündeki Doğuş Center Etiler'de kiracı olarak bulunan Getir'in talebi üzerine, tapunun İstanbul Beşiktaş Bebek Mahallesi'ndeki Doğuş Center Etiler binasındaki; 47 adet bağımsız bölümün tamamı için Getir ile satış görüşmelerine başlanmıştı, mutabakata varılamaması sebebiyle görüşmeler

Doğuş GYO, Doğuş Center'daki 47 bağımsız bölümü Getir'e satıyor!

Doğuş GYO, Doğuş Center Etiler binasındaki 47 adet bağımsız bölümün satışı hususunda Getir ile görüşmelere başlanmasına karar verildi.

Taksim Fransız Başkonsolosluğu ve Kültür Merkezi'nde kira krizi!

İstiklal Caddesi’nde bulunan Fransız Başkonsolosluğu ve Kültür Merkezi'nde binasındaki kafenin işletmecileri, başkonsolosluğun tahliye kararı için yargıya gitti. İşletmenin avukatı, tahliyenin Fransız demokrasisiyle uyuşmadığını dile getirdi. 

Doğuş GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Doğuş GYO, 2021 yılı hesap dönemine ilişkin finansal raporlarının denetlenmesi için DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş'nin bağımsız denetim şirketi olarak seçilmesine karar verildi. 

Doğuş GYO 2021 yılı bağımsız denetim şirketini seçti!

Doğuş GYO 2021 yılı hesap dönemi için bağımsız denetim hizmeti almak üzere DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş'nin seçilmesine karar verildi.

Doğuş GYO 2020 yılı genel kurul sonucu tescillendi!

Doğuş GYO'nun 2020 yılı olağan genel kurul toplantısı 29 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'da yapıldı. Söz konusu toplantıda alınan kararlar KAP'ta yayınlandı.

Doğuş GYO'dan bağımsız denetim raporu açıklaması!

Doğuş GYO'nun 2021/3 ve 2021/9 aylık ara dönem bağımsız denetim raporu bağımsız denetim firması tarafından incelemeden geçirilerek hazırlanacağından ara dönem raporları normal rapor teslim tarihine ek 10 (on) günlük sürenin dahil edilerek gönderilecek. 

Doğuş GYO, bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Doğuş GYO, Güler Aras ve Murat Bahadır Teker'in, 2020 faaliyet yılına ilişkin olarak yapılacak Olağan Genel Kurul toplantısında bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak onaya sunulmasına karar verdi. 

Doğuş GYO 2021 yılı bağımsız denetim şirketi seçti!

Doğuş GYO, 2021 yılı bağımsız denetleme kuruluşu olarak DRT  Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş'nin ("Deloitte") seçilmesine karar verdi.

Fransız Alstom­-Doğuş­-Marubeni konsorsiyu­mu Haberi

Fransız Alstom­-Doğuş­-Marubeni konsorsiyu­mu

Ulaştırma Bakanı Binalı Yıldırım, Marmaray Projesi kapsamında Söğütlüçeşme-Gebze ve Kazlıçeşme-Halkalı banliyö hatlarının modernizasyonu işini yürüten yüklenici firmanın, mevcut sözleşme şartlarında projeye devam
edemeyecekleri gerekçesiyle sözleşmeyi tek taraflı feshettiğini söyledi. Yeniden yapılacak ihale ile projenin sürdürüldüğünü belirten Bakan Yıldı­rım, "Projenin 29 Ekim 2013 olan bitirme tarihi değişmeye­cek" dedi.
Bakan Yıldırım, "3. Boğaz Köprüsü'nü de içeren Kuzey Marmara Otoyolu Projesi" ile ilgili düzenlenen basın toplantısının ardından, bir gazetecinin, "Marmaray Projesi kapsamın­da banliyö hatlarının moderni­zasyonu işi, yüklenici firma ta­rafından feshedildi. Bu durum Marmaray Projesi'nin gecik­mesine neden olur mu" sorusu üzerine, bakanlık olarak konuyla ilgili önlemleri aldıklarım, yeniden ihaleye çıkılarak projenin sürdürüleceğini belirterek "Pro­jenin bitirilme tarihi 29 Ekim 2013'tür, Bu tarih hiçbir şekil­de değişmeyecektir. Bu sene içerisinde ihalenin gerçek­leştirilmesini ve işe tek­rar başlanmasını hedef­liyoruz" dedi....