28 / 04 / 2024

Fuar İzmir inşaatı

Fuar İzmir inşaatı

İzmir Gaziemir ’ deki Fuar İzmir inşaatının yüzde 85 tamamlandı. İzmir Valisi ve milletvekilleri Fuar İzmir şantiyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gaziemir’deki Fuar İzmir inşaatının yüzde 85'lik kısmı tamamlandı!

İzmir Valisi ve milletvekillerini Fuar İzmir şantiyesinde ağırlayan Başkan Aziz Kocaoğlu, kent fuarcılığını 5 kat büyütecek projeyi bitirme noktasına geldikleri için bahtiyar olduklarını söyledi.

44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı! 45 binden fazla ziyaretçi katıldı! 

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında dünyanın en büyük fuarı şeklinde nitelendirilen 44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı. Fuara 45 binden fazla ziyaretçinin katıldığı belirtildi...

Libya'daki inşaat fuarına Türk firmalardan yoğun ilgi!

Libya'nın başkenti Trablus'ta gerçekleştirilen inşaat fuarına Türk firmalar yoğun ilgi gösterdi...

İnşaat sektörü, Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörü Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor...

Malatya Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında sona gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında çalışmalar tamamlanmak üzere. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan söz konusu fuar merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Yapı Fuarı-Turkeybuild'den canlı yayında inşaat sektörü buluşmaları!

Güçlü küresel ağını inşaat sektörüne aktararak yeni iş, ortaklık ve satın alma fırsatları yaratmayı amaçlayan Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, “Paydaşlarımızla Birebir” sosyal medya buluşmaları düzenliyor. Canlı yayının bu haftaki konuğu, Değişim Mimari İnovatif Yönetim Danışmanlığı Kurucusu Demet D

Aktaş Holding, Özbekistan UzBuild inşaat fuarına katılıyor!

Aktaş Holding, yeni nesil su yalıtım çözümleri sunan son teknolojili ürünleriyle Özbekistan’ın en büyük yapı ve inşaat fuarı UzBuild’de katılacak...

Malatya yeni kongre ve fuar merkezinin inşaatı ne durumda?

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşaatını inceledi. Belediye Başkanı Gürkan; "Malatya'nın kendisine yakışır bir fuar alanı için çalışmalar gerçekleşiyor" dedi...

Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaatı hızlandı!

Akyurt'ta yapımı süren Başkent’in ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlaması planlanan Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızla sürüyor.

42.Yapı Fuarı inşaat sektörünü ateşleyecek!

42'incisi düzenlenen Yapı Fuarı inovatif inşaat teknolojileri, işçi robotlar, çağdaş yapı malzemeleri, yenilikçi iş yapma biçimleri, yeni kentsel dönüşüm fırsatları hakkında sıcak tartışmalarla inşaat ve yapı sektörüne hareket ve canlılık getiriyor.

İnşaat sektöründe sorunlar aşılabilir!

KOMÜT Başkanı Şaban Topal fuar ve inşaat sektörü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Topal, 'İstişare ederek bütün zorlukları aşabiliriz' ifadelerini kullandı.

Alemdar İnşaat Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak!

Bolu'nun önemli inşaat şirketlerinden biri olan Alemdar İnşaat, Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak. Fuar 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

Erbil 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı!

Irak'ın Erbil şehrinde gerçekleştirilen 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı. Fuara, Türkiye'den 40'tan fazla inşaat firması katıldı.

MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı Almanya'da başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Hessen Şubesi tarafından Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen inşaat ve emlak fuarının ikincisi başladı.

Fuar İzmir inşaatı Haberi

Fuar İzmir inşaatı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Gaziemir’de hayata geçirdiği Fuar İzmir, Ekonomik Kalkınma ve Koordinasyon Kurulu üyelerinin ardından bu kez İzmir Valisi Mustafa Toprak ile birlikte kentin milletvekillerini ağırladı.


Fuar İzmir inşaatı hakkında yetkililerden bilgi alan İzmir Valisi Mustafa Toprak, şunları söyledi: “Dışarıdan geçerken bir şeyler hissediyorsunuz ama içerisine fiilen girince de devasa büyüklüğü görmüş oluyoruz. Kentimizin özellikle fuarcılık konusunda önemli hedefleri var. Bu hedefe gidecek yolda da böylesi mükemmel önemli alanların oluşturulması gerekiyor. Buraya baktığımızda mevcut fuar alanını alan olarak katlayabilecek metrekareye sahip. Prestijli bir yerde ulaşımın ağları üzerinde bulunuyor. Karayolları geçişiyle ilgili 3 gün önce bakanımız geldi, bu konuda çalışma noktası yapıldı. Karayolu bağlantısı en kısa zamanda yapılmış olur. İzmir, bu fuar alanıyla önemli bir değere daha kavuşmuş olacak” dedi.


Fuar İzmir...